Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت بازنگری در قانون تأسیس نهاد کتابخانه های عمومی تاکید کرد.

دکتر «سارا فلاحی» در دیدار مدیر، کارکنان و جمعی از کتابداران اداره کل کتابخانه های عمومی استان ایلام، کمیسیون فرهنگی را مظلوم ترین کمیسیون مجلس دانست و گفت: متاسفانه فرهنگ فقط لقلقه زبان شده و هرجا می‌خواهیم ژستی بگیریم شروع می کنیم به گفتار درمانی فرهنگی و در سطح کلان هرجا کم می آوریم، از بودجه های فرهنگی جبران می کنیم و این از دردهای جامعه ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازدهم تأکید کرد: اغلب دغدغه های مشترک ما دارای منشأ فرهنگی است و  معتقدم تا زیرساختهای این حوزه درست نشود نمی توان امیدی به حل مسائل دیگر حوزه ها داشت.

فلاحی تصریح کرد: به شدت نگران وضعیت کتابخوانی هستم و سطحی نگری های فضای مجازی را تهدید واقعی آن می دانم و هرچه جلوتر می رویم به سمت شکل گیری یک جامعه اطلاعاتی می رویم که اطلاعات و دیتا در اختیار دارد اما آگاهی ندارد بنابراین خطرات زیادی این جامعه را تهدید می کند.

وی افزود: شبکه های اجتماعی به قول نیل پستمن، جامعه شناس فقید آمریکایی یک کتاب سوزی است و الان مردم خیلی کم کتاب می خوانند و اکثرا به فوروارد کننده تبدیل شده ایم و تعمقی در کار نیست و قضاوتها منطقی و عقلانی نیست و دیگر تعیین کننده محتوا نیستیم و این فضا اجازه فکر کردن به ما نمی دهد چون کتاب نمی خوانیم لذا فرهنگ کتابخوانی در جامعه ما دچار چالش اساسی شده است.

نماینده مردم استان ایلام در مجلس یازدهم ضمن تأکید بر بازنگری در قانون تأسیس نهاد کتابخانه های عمومی خاطرنشان کرد: وضعیت معیشتی کتابداران قابل قبول نیست و با این حقوق و مزایا، اصلا نمی توان انتظار داشت این قشر زحمتکش در پیشبرد اهداف بسیار مهم کتابخوانی موفق شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری منطقه ایلام کتابخانه های عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۲۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن افشارچی، روز سه شنبه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان در محل استانداری زنجان، گفت: طی دو سال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و پیگیری مداوم امور در دستور کار مسئولان این دستگاه قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی منشأ خیر و به نفع مردم است و از مدیران اجرایی در رده‌های مختلف خواستارم به مقوله کتابخانه‌ها به عنوان یک دستگاه فرهنگی تأثیرگذار نگاه متفاوتی داشته باشند.

استاندار زنجان گفت: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم اما در این میان کتابخانه های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد چون کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را در بر می‌گیرد.

افشارچی تاکید کرد: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

وی بر لزوم استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان اشاره کرد و بیان داشت: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، ایستگاه راه آهن و پایانه‌های مسافربری محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان مکان‌های ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافران ایجاد کرد.

کد خبر 6086962

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • احداث کتابخانه در10 شهر استان در آینده ای نزدیک
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق در دل کویر استان یزد
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است