Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@01:42:21 GMT

همچنان بیکارم و فاقد بیمه

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۳۲۳۶۲

همچنان بیکارم و فاقد بیمه

ایسنا/فارس فوتبالیست نابینای شیرازی که همراه با تیم ملی فوتسال جمهوری اسلامی عنوان قهرمانی بازی‌های آسیایی را به عنوان یک افتخار بین‌المللی کسب کرده است، از مسئولانی که دستور استاندار فارس مبنی بر شاغل شدنش را عملیاتی نکرده‌اند، گلایه‌مند است.

حجت مزارعی یکی از ملی پوشان فارسی عضو تیم ملی فوتسال نابینایان و کم بینایان ایران است که عنوان قهرمانی بازی‌های آسیایی  اینچئون را در کارنامه دارد و جزو قهرمانان ملی به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، او در زندگی شخصی خود دچار مشکلاتی است که نمی تواند آنها را پنهان کند.

مردادماه سال 98 در مراسم تجلیل از قهرمانان ورزشی استان فارس که در استانداری برگزار شد، او از استاندار فارس درخواست کرد که کاری برایش فراهم شود تا امکان تامین هزینه‌های زندگی شخصی‌اش را داشته باشد؛ دکتر عنایت‌الله رحیمی نیز در همان مراسم دستور داد تا این خواسته‌ی ملی پوش فوتسال نابینایان و کم بینایان ایران، برآورده شود؛ دستوری که با گذشته بیش از یکسال بر زمین مانده است.

مزارعی در این رابطه به ایسنا گفت: پس از این صحبتی که آقای استاندار کردند و دستوری که دادند، من از ایشان برای اداره‌ی تعاون، کار و رفاه اجتماعی نامه گرفتم، اما وقتی به آن اداره مراجعه کردم، مدیرکل محترم به من گفتند که هر روز با نامه‌هایی برای اشتغال افراد مواجه است حال آنکه او شغلی را در دست ندارد که به افراد واگذار کند.

این ورزشکار ملی پوش گفت: بعد از آن برای استخدام در دانشگاه علوم پزشکی که بنا بود نیروی تلفنچی استخدام کنند پیگیری کردم اما نتیجه بخش نبود؛ بار دیگر از طریق استانداری پیگیر شدم و در نهایت نامه‌ای برای بهزیستی در اختیارم قرار دادند. مسئولان بهزیستی هم گفتند پیگیری می‌کنیم. اما در نهایت آنها هم اعلام کردند که نمی‌توانیم برای شما کاری انجام دهیم.

مزارعی ادامه داد: نماینده محترم مردم فیروزآباد در مجلس هم پیگیر موضوع شدند و از طرف ایشان فردی با من تماس گرفت و قول پیگیری داد اما هیچ اتفاقی نیفتاد و نتیجه‌ای حاصل نشد، جز آنکه بیمه سلامتی را هم که داشتیم، قطع شده است.

این ورزشکار عضو تیم ملی فوتسال کم بینایان و نابینایان گفت: گفته اند ماهی ۲۰۰ هزارتومان باید بپردازی تا دوباره بیمه‌ات برقرار شود! من که درآمدی ندارم، به عنوان یک ورزشکار ملی‌پوش چرا نباید بتوانم منی که هیچ درآمدی ندارم چرا نباید بیمه رایگان شامل حالم شود؟ کسی که معلول است و هیچ چیزی در زندگی ندارد. من فکر می‌کنم آقای استاندار کارش را انجام داده و خواسته من را برآورده کرده اما سایر مسئولان مقصر هستند که دستور ایشان را پس از گذشت حدود ۱۴ ماه هنوز انجام نداده اند. 

وی افزود: در طول سه ماه اخیر ۱۵ بار به استانداری مراجعه داشتیم و دیگر ناامید شده‌ایم، میترسم کار و بیمه‌ام که درست نشود هیچ، کرونا هم بگیرم!!، چند سال قبل قوانینی برای حمایت از قهرمانان جهان و المپیک وضع شد اما برای معلولان فقط گفتند فرزندشان می‌تواند استخدام شوند.

مزارعی با بیان اینکه فرزندش 2.5 ساله است و برای داشتن شغل باید حداقل 20 سال دیگر صبر کند تا شاید در آن زمان و اگر قوانین تغییر نکرده باشد و او هم شغلی پیدا نکند از سهمیه من استفاده کند. قهرمانی در آسیا یک قانون جایزه مصوب هم دارد که براساس آن به ما 70 سکه تعلق گرفت که حدود 60 میلیون تومان شد، در حدی که بتوانم کمک خرج پدر کارگرم باشم.

این ملی‌پوش تیم فوتسال کم بینایان و نابینایان با بیان اینکه خواسته‌اش زیاد نیست، گفت: از کسی کمک مالی درخواست نکردم، می‌گویم یک قهرمان ملی هستم و تاکنون هم روی پای خودم ایستاده و تلاش کرده‌ام، افتخار می‌کنم که یک ایرانی و ورزشکاری ملی محسوب می‌شوم، بعد از این هم سعی می‌کنم پرچم افتخار کشور در سراسر جهان به اهتزاز درآید.

مزارعی تاکید کرد: درخواست داشتن شغل و بیمه، موضوع و خواسته‌ای بزرگ نیست، یک ملی پوش می‌خواهد با داشتن شغلی آبرومند، آینده خود و خانواده‌اش را تامین کند؛ همین....

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی کم بینایان ملی پوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۲۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی ظهر چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در کردستان اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای مهمی را به همراه داشته است و به برکت این انقلاب و نگاه رفیع مقام معظم رهبری شبکه کتابخانه‌های کشور جزو شبکه برتر دنیا محسوب می‌شود.

وی با بیا اینکه از لحاظ تعداد کتابخانه‌ها و دسترسی جزو ۲۰ کشور برتر دنیا هستیم، افزود: همچنین به لحاظ تعداد کتابخانه‌ها در منطقه جایگاه اول، در آسیا جزو ۵ کشور نخست و در جهان اسلام نیز وضعیت خوبی داریم.

رمضانی به آمار برخی از کتابخانه‌های دنیا اشاره کرد و بیان داشت: تعداد کتابخانه عمومی در کشور رم سه هزار و ۸۰۰، ترکیه هزار و ۲۰۰ کتابخانه و مصر ۳۰۰ کتابخانه وجود دارد.

وی در ادامه از اجرای طرح کتابخانه‌های بدون کتاب؛ کتابخانه الکترونیکی یا آینده در کشور خبر داد و عنوان کرد: «کتابخانه بدون کتاب»؛ نسل جدیدی از کتابخانه‌هاست که در آن خبری از کتاب کاغذی نیست و به جای آن تجهیزات و امکان دسترسی به منابع الکترونیکی و صوتی، پایگاه‌های اطلاعات علمی، انواع بازی‌، فیلم، موسیقی، منابع یادگیری الکترونیک در اختیار کاربران قرار داده می‌شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور همچنین به وضعیت کتابخانه در استان کردستان اشاره کرد و بیان داشت: تلاش می‌کنیم برای شهرها و روستاهای فاقد کتابخانه در کردستان اقداماتی انجام دهیم.

۱۰ شهر کردستان فاقد کتابخانه

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور ادامه داد: در کردستان، ۱۰ شهر فاقد کتابخانه هستند و باید با مدیریت عالی استان از لحاظ فضا و مکان کمک شود تا ما نیز تجهیزات لازم را خریداری خواهیم کرد.

وی به اجرای طرح هدهد سفید در چهار سطح و توجه به حوزه کودک و نوجوان به عنوانیکی از برنامه‌های اولویت‌دار حوزه کتابخانه‌ها پرداخت و بیان کرد: در همین راستا راه‌اندازی کتابخانه، برنامه تلویزیونی و جایزه برتر صورت گرفته و تلاش ما بر این است که بتوانیم کودک و نوجوانان را بیش از پیش به سمت کتاب و کتابخوانی ترغیب کنیم.

رمضانی خاطر نشان کرد: اتصال کتابخانه‌های عمومی به مدارس، اختصاص زنگ مطالعه و شیوه آداب مطالعه نیز در دستور کار است تا از این طریق بتوانیم نقایص و کمبودها را جبران کنیم.

مسؤولان به حوزه کتابخانه های کردستان توجه کنند

نماینده ولی فقیه در کردستان نیز در این دیدار بیان کرد: در سفرهای شهرستانی بازدیدهایی از کتابخانه‌ها انجام داده‌ام و نیاز است مسؤولان کشوری در استان به حوزه کتابخانه‌ها توجه بیشتری داشته باشند.

حجت الاسلام پورذهبی اضافه کرد: زیباسازی فضای درونی و بیرونی کتابخانه‌ها، استفاده از ظرفیت دانش آموزان در توسعه فرهنگ کتابخوانی و اجرای برنامه‌های فرهنگی در کتابخانه ها برای توسعه عدالت فرهنگی از ظرفیت‌هایی است که در راستای تقویت حوزه کتاب و کتابخوانی باید مورد توجه باشد.

وی همچنین از نیاز ساختمان کتابخانه استان به بازسازی خبر داد و بیان کرد: باید تجهیزات و کتب کتابخانه های سنندج نیز به روزرسانی شود.

کد خبر 6087539

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی تا ۲۵ اردیبهشت ماه
  • کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • از کشف کود شیمیایی قاچاق در عجب‌شیر تا کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • کنعانی: اتهامات آرژانتین علیه شهروندان ایرانی فاقد اعتبار است
  • اتهامات علیه شهروندان ایرانی در پرونده آمیا فاقد اعتبار است
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • پلمب ۶۵ واحد صنفی فاقد پروانه کسب مشاورین املاک و خودرو در کرمان