Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،  به نقل از مرکز بهداشت قم،محمدتقی سلطانی، مدیرگروه آموزش و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت قم گفت: به‌طور حتم شایعه‌پراکنی و باور‌های غلط پیرامون کرونا، علاوه بر این‌که سلامت مردم را تهدید می‌کند، روند کنترل این بیماری را نیز کند خواهد کرد.

 او افزود: باور‌های غلط در زمینه درمان، علایم و راه‌های انتقال ویروس کرونا شکل‌گرفته و ریشه در شایعات و خرافاتی است که پیرامون این مسئله وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرگروه آموزش و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت قم اضافه کرد: عده‌ای به دلیل منافع شخصی دست به شایعه و خرافه پراکنی پیرامون بیماری کرونا می‌زنند و حتی برخی بیماری کرونا و یا راه‌های انتقال آن را منکر می‌شوند.

سلطانی ادامه داد: برخی افراد به اسم طب اسلامی مطالبی با عنوان درمان قطعی کرونا و رفع مشکل کرونا منتشر می‌کنند، درصورتی‌که هر روش درمانی برای کرونا باید پروسه بسیار طولانی را طی کند تا پس از تحقیق و بررسی تایید شود.

او با بیان این‌که شایعه‌پراکنی تلاش‌ها برای قطع زنجیره انتقال بیماری را با شکست مواجه می‌کند، تصریح کرد: مردم باید مطالب علمی و درست را از منابع موثق و تایید شده دنبال کنند و بین اطلاعاتی که صحیح می‌باشد و مطالبی که غلط و شایعه است، تشخیص قائل شوند.

مدیرگروه آموزش و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت قم با تاکید بر این‌که اطلاعات صحیح و درست را باید از منابع معتبر کسب کرد، ادامه داد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کانال‌های دانشگاه علوم پزشکی، مراکز درمانی و رسانه‌های معتبر از جمله منابعی هستند که مردم می‌توانند اطلاعات پیرامون بیماری کرونا را کسب کنند.

او  با تاکید بر اعتماد مردم به خدمتگزاران حوزه سلامت، بیان کرد: هر روش و درمان سنتی در حوزه کرونا که موثق و موفقیت‌آمیز باشد، به‌طور حتم به مردم معرفی خواهد شد.

مدیرگروه آموزش و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت قم افزود: اگر آحاد جامعه به نکات و اصول بهداشتی پایبند باشند و دستورالعمل‌های بهداشتی را به‌کارگیرند، هیچ خطری آن‌ها را تهدید نمی‌کند و سلامت آن‌ها و خانواده‌هایشان حفظ می‌شود.

وضعیت کرونا در قم از روز بیستم شهریورماه و به دنبال افزایش قابل‌توجه بیماران و مبتلایان این بیماری فوق قرمز شده است.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا در قم ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۳۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌