Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس شهردار شیراز نکته بارز دروان دفاع مقدس را نبود خط کشی بین رزمندگان دانست و گفت: در آن دوران مردم در کنار هم بودند و با حاکمیت احساس پیوستگی می‌کردند.

حیدر اسکندرپور یکشنبه ۶ مهرماه در آیین بهره برداری از فار دوم ایستگاه امام حسین در خط یک مترو شیراز ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، با بیان اینکه جوانان جنگ را در هشت سال جنگ تحمیلی اداره کردند، گفت: در دوران دفاع مقدس، مردم را بخش بخش نکرده بودند و از همه فکر و مذاهب در کنار هم در جبهه‌های جنوب و غرب برای دفاع از آرمان‌های کشور و انقلاب تلاش کردند و امروز همانند همان دوران و بیش از گذشته نیازمند همدلی و اتحاد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به ظرفیت بالای رزمندگان استان فارس در دوران دفاع مقدس، تصریح کرد: رزمندگان استان حضور موثری در عملیات‌های مهم از جمله والفجر داشتند و حاصل این حضور تقدیم ١٥ هزار شهید شد.

شهردار شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به پیشرفت‌های مترو شیراز در خط دو اشاره و با بیان اینکه از امروز دستگاه تی بی ام خط دو وارد ایستگاه امام حسین(ع) که محل تلاقی دو خط یک و دو متر است، خواهد شد، عنوان کرد: نیازمند حمایت همه دستگاه‌ها از جمله مدیریت ارشد استان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مدیران شهری و ... هستیم.

اسکندرپور ابراز امیدواری کرد که با همت و تلاش مضاعف و البته تزریق اعتبار به موقع شاهد به بهره برداری رسیدن فاز نخست خط دو در زمانبندی پیش‌بینی شده باشیم.

او یادآور شد: مترو شیراز پس از تهران و مشهد از وضعیت خوبی به لحاظ وسعت در میان مترو سایر کلانشهرها برخوردار است.

حسن مرادی، رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز نیز در ادامه این مراسم بیان کرد: با توجه به توسعه شهر، این ایستگاه محل تلاقی دو خط یک و دو مترو تا ٢٠ سال آینده خواهد بود، لذا این ایستگاه از محوری ترین ایستگاه‌های مترو شیراز محسوب می‌شود.

او با یادآوری این موضوع که فاز یک این ایستگاه در سال ٩٧ به بهره برداری رسید، گفت: امروز فاز دوم آن در فضایی به وسعت ١٥٠٠ متر مربع و هزینه‌ای بالغ بر ٢٥ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز افزود: با توجه به افزایش هزینه‌ها، تنها ٨ میلیارد تومان صرف احداث ٤ پله برقی شده است.

مرادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ورود دستگاه تی بی ام خط دو به ایستگاه امام حسین(ع)، بیان کرد: در یکسال اخیر پیشرفت‌های خوبی در تی بی ام خط دو حاصل شده و اکنون از رودخانه عبور کرده و تا پایان امسال به پارک شهر می‌رسد.تاکنون ٧٢٠٠ متر حفاری در خط دو انجام شده است.

رئیس سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز همچنین یادآور شد: کار سازه ایستگاه‌های عادل آباد و قهرمانان در خط دو نیز در حال اتمام است و وارد مرحله نازک کاری و تاسیسات شده است.همچنین تاکنون در این خط ٢ هزار مترمربع ریل گذاری انجام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مترو شیراز دفاع مقدس حیدر اسکندرپور شهرداری شیراز بهره برداری مترو شیراز دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۳۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است

اسدالله عباسی، استاندار گیلان امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه) در جلسه هماهنگی افتتاح مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان، نقش موزه‌های دفاع مقدس در بازگو کردن فداکاری‌های رزمندگان اسلام برای نسل جدید را بسیار موثر دانست و گفت: برای حفظ آثار و ارزش‌های شهدا، این مجموعه را باید در حوزه مادی و معنوی غنا ببخشیم تا جوانان، نوجوانان، دانش آموزان، دانشجویان و مردم از آن استفاده کنند.

او با اشاره به اهتمام مسئولان برای ساخت موزه دفاع مقدس در گیلان افزود: این استان مهد شهیدان و سرداران در دوران دفاع مقدس است که هر کدام گنجینه و دانشگاه معرفت هستند ولی افتتاح موزه دفاع مقدس گیلان به نسبت سایر استان‌ها با تأخیر آغاز شد، لذا باید با جدیت تمام آن را افتتاح کنیم.

استاندار تصریح کرد: باید توجه به زیست بوم گیلان یک اصل در ساخت موزه دفاع مقدس باشد و حال و هوای دوران دفاع مقدس را برای ما تداعی کند.

در این جلسه سرهنگ حسن حبیبی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان، تعدادی از مدیران و شهردار رشت نیز حضور داشتند و نقطه نظرات خود برای تسهیل در بهره برداری این پروژه را بیان کردند.

بنا بر اعلام روابط عمومی استانداری گیلان؛ مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس گیلان در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در مسیر ورودی اصلی به استان و شهر رشت در حال ساخت است.

فاز اول این پروژه ۲ هزار متر مربع زیربنا و یک هکتار محوطه دارد و سوم خرداد امسال توسط رئیس جمهور به صورت ارتباط تصویری همزمان با ۵ استان دیگر افتتاح خواهد شد.

ساختمان مدیریت مرکز فرهنگی و ساختمان مرکز اسناد و کتابخانه تخصصی دفاع مقدس، ساختمان‌های احداث شده در فاز اول هستند.

در فاز دوم و سوم نیز ساختمان‌های آمفی تئاتر و گالری‌های موزه احداث خواهند شد که در حال حاضر سازه آمفی تئاتر به پایان رسیده است.

بخشی از محوطه سازی فاز اول توسط شهرداری رشت ساخته شده و قرار است مابقی محوطه سازی نیز اجرا شود تا در آینده به عنوان یکی از پارک‌های شهر رشت بهره برداری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • مسافران ایستگاه مترو میرزای شیرازی در پیچ و خم خروج از مترو + تصاویر
  • دفاع مقدس برگرفته از تاسوعا و عاشورای حسینی است/ عملیات وعده صادق نتیجه خون شهداست
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل | هشدار مهم فرمانده کل ارتش
  • رشد ۱۰۷ درصدی تناژ بارگیری محمولات در راه آهن فارس
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف