Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون شعب و بازاریابی بانک توسعه تعاون:تخصیص دقیق و تجهیز درست منابع، دو رکن اساسی در تضمین عملکرد موفق شبکه بانکی است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی، سعید معادی معاون امور شعب و بازاریابی بانک توسعه تعاون، در جلسه بررسی و رفع مشکلات اعتباری و نظارتی، با محوریت حل مسائل استان‌های تهران، فارس، اصفهان و خراسان رضوی که با حضور معاونین اعتباری و حقوقی، روسای دوایر و کارشناسان اعتباری استانی برگزار شد گفت: تخصیص دقیق و تجهیز درست منابع، دو رکن اساسی در تضمین عملکرد موفق شبکه بانکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امور شعب و بازاریابی بانک توسعه تعاون در این جلسه یکی از راهکارهای اساسی در اعتلای وضعیت بانک را اتخاذ راهکار مهندسی معکوس استان‌های موفق در زمینه عملکرد مطلوب ترازنامه و صورت سود و زیان دانست و تأکید کرد: با توجه به وظایف ماهوی نهاد اعتباری، در مقام بانکی توسعه‌ای و تخصصی، سهم عمده خدمات بانکی در اعتبار تجلی می‌یابد، اما نکته حائز اهمیت آن است که تخصیص منابع می‌بایست همواره نگاه جدی به تجهیز نیز داشته باشد.
معادی با اشاره به اینکه توجه به شاخص‌هایی ازجمله حفظ و ماندگاری منابع، وفاداری مشتریان اعتباری، کاهش قیمت تمام‌شده پول و حداکثر سازی IRR بانک نباید به کارشناس بازاریابی محدود باشد، افزود: کلیه همکاران می‌بایست با انجام مطالعات، جهان‌بینی اعتباری، مالی و اقتصادی خود را ارتقاء دهند و از این رهگذر به حداکثر سازی سود بانک بپردازند.
وی تأکید کرد: ضروری است تا افراد با توسعه دانش خود، نه‌تنها در جایگاه مشاور اقتصادی مشتریان و بانک عمل نمایند، بلکه موجبات جانشین پروری را نیز فراهم آورند.
معاون امور شعب و بازاریابی بانک توسعه تعاون در ادامه تصریح کرد: با تخصیص ناصحیح منابع، غیر از افزایش ریسک نکول، بانک را از فرصت تخصیص به اشخاص و طرح‌های مناسب نیز محروم کرده‌ایم. بنابراین اهتمام ما باید آن باشد تا با اجتناب از فرصت سوزی، به‌اندازه قدرالسهم خود در بهبود عملکرد بانک و اقتصاد کشور تأثیر مطلوب داشته باشیم.
تخصیص درست منابع، باعث بهبود کیفیت شاخص‌های اقتصادی در بانک می‌شود
در ادامه این جلسه، حمیدرضا البرزی مدیریت امور اعتباری و سرمایه‌گذاری ضمن تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی استان‌ها بر تعیین تکلیف کلیه طرح‌های معرفی‌شده به بانک در قالب اشتغال پایدار روستایی، گفت: در پنجمین مرحله تخصیص اعتبار، اولویت با طرح‌های متمم بوده و اولویت بانک، اتمام طرح‌ها و بهره‌برداری مؤثر از آنها است.
وی ضمن اشاره به لزوم جلوگیری از بروز هرگونه مغایرت بین سامانه کارا و سمات گفت: بسیاری از مشکلات عملیات ثبتی در سیستم کارا با مکاتبه با امور اعتباری و سرمایه‌گذاری قابل‌رفع هستند.
البرزی همچنین با اعلام اینکه در حال حاضر، عاملیت منابع حمایتی خوبی در بخش‌های مختلف در اختیار بانک قرارگرفته است، گفت: انتظار می‌رود این منابع به نحو کیفی و مطابق با برنامه‌ریزی‌های دقیق تخصیص یابد تا در عین تحقق برنامه ابلاغی، شاخص‌های اقتصادی بانک ازجمله بهای تمام‌شده پول و نسبت NPL روند بهبودی را طی نماید.
مدیر امور اعتباری و سرمایه‌گذاری بابیان اینکه رشد منابع بانک و صندوق سرمایه‌گذاری صبا باید باهم تناسب داشته باشد، گفت: ازاین‌رو، محدودیت‌هایی در خصوص آزادسازی منابع در استان‌ها لحاظ شده است.
ارتقای کیفیت بررسی‌های اعتباری، ریسک نکول را کاهش می‌دهد
در بخش دیگری از این جلسه، محمدی مدیر امور شعب و استان‌ها با ارزیابی رابطه مستقیم سودآوری بانک و انجام دقیق بررسی‌های اعتباری گفت: اهتمام ارکان صف جهت به‌روزرسانی مطالعات و ارتقای دانش خود ضروری است و توصیه می‌شود تا در کنار بازدیدهای مستمر از طرح، ارکان دیگری ازجمله ارزیابی سوابق اعتباری متقاضی، ارزیابی توجیه‌پذیری و نیازسنجی طرح و به‌ویژه سنجش وضعیت تمکن مالی مشتری و سودآوری پیش‌بینی‌شده موردمطالعه قرار گیرد تا احتمال نکول پرونده‌های اعتباری به حداقل برسد.
در پایان این جلسه با بررسی نمونه‌ای از صورت‌های مالی مشتریان حقوقی شامل ترازنامه، صورت سود و زیان، صورت جریان وجوه نقد و ضرورت تطبیق سود عملیاتی، مدیران استانی مشکلات و معضلات بررسی‌های خود را مطرح نموده و رهنمودهای لازم به ایشان ارائه شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شعب و بازاریابی بانک توسعه تعاون سرمایه گذاری درست منابع امور شعب استان ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۳۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر امور اقتصادی و دارایی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد

به گزارش قدس آنلاین، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه پنجاهمین نشست مجمع سالانه ۲۰۲۴ بانک توسعه اسلامی اظهار کرد: دستورکار سال آینده بانک توسعه اسلامی برای پروژه‌هایی که تأمین مالی آن توسط بانک در کشورهای اسلامی انجام می‌شود، مورد تأیید اعضا قرار گرفت و پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه پنجره تأمین مالی جدی با نرخ ترجیحی برای کشورها ایجاد شود، مورد تایید اعضا قرار گرفت.

وی افزود: قرار شد که بار مالی ناشی از این پنجره مالی توسط کشورهایی که جزو سهامداران این بانک هستند و جمع‌بندی اقتصادی مناسبی در حوزه اقتصاد کلان دارند، تأمین شود و در نتیجه بتوانیم شاهد این باشیم که در سال آینده بانک توسعه اسلامی برای نخستین بار از روش‌های تأمین مالی ترجیحی هم به عنوان یک پنجره تشویقی و ترجیحی استفاده کند.

وزیر اقتصاد در توضیح بیشتر تأمین مالی ترجیحی متذکر شد: یکی از روش‌هایی که بانک‌های توسعه بین‌المللی و چندجانبه، برای کمک ویژه به پروژه‌های خاصی که مورد تأکید بانک است یا نیازهای ویژه‌تری دارند، استفاده کردن از ظرفیت پنجره ترجیحی است، با نرخ‌های ترجیحی برای آن پروژه‌های مورد تأکید بانک که این شرایط تا به امروز در بانک توسعه اسلامی وجود نداشت که امسال این پیشنهاد ارائه شد و اکثریت اعضا نیز با این پیشنهاد موافق هستند.

وی ادامه داد: ما هم در بیانیه رسمی جمهوری اسلامی ایران به بانک توسعه اسلامی؛ هم موافقت خودمان را با این پنجره و هم شرایطی که پیشنهاد داده بودیم در ارتباط با مسأله تأمین مالی و اینکه به چه بخش‌هایی که پروژه‌های عمدتاً دانش‌بنیان و پروژه‌های حوزه فقرزدایی بسته به اولویت‌های توسعه‌ای کشورهای اسلامی هستند که بتوان در زمینه‌های مختلف از پنجره تأمین مالی ترجیحی استفاده کرد را مطرح کردیم که با استقبال اعضای ۵۷ کشور عضو بانک توسعه اسلامی هم مواجه شد.

وزیر اقتصاد بیان کرد: دیدگاه‌های خود را در خصوص حل و فصل موضوع مردم مظلوم فلسطین در این اجلاس بیان کردیم و همچنین بنا شد که اعضای اجلاس بتوانند در خصوص اینکه صندوق ویژه‌ای برای کمک مالی برای حل و فصل مسائل اقتصادی مردم فلسطین تصمیم گیری کنند که بعد از تصمیم گیری نتایج آن به اطلاع مردم کشورمان خواهد رسید.

لزوم توجه به توسعه راه‌حل‌های فین تک تامین مالی اسلامی

خاندوزی همچنین طی سخنانی در پنجاهمین نشست مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی (ISDB) گفت: بسیار قدردان و مفتخرم که میبینم گروه ISDB در پنجاهمین سالگرد تاسیس خود یک موسسه مالی معتبر در سطح جهانی است که نقشی محوری در شکوفایی و همبستگی امت اسلامی و منطقه ایفا کرده است. این میزان از موفقیت و اثربخشی بدون رهبری عالی رئیس و مدیران بانک همکاری عالی اعضای هیأت عامل و کادر مجرب گروه بانک با ایثار و ابتکار فراوان محقق نمی‌شود؛ من از همه آنها تشکر میکنم.

وی تصریح کرد: با توجه به مسیر آینده قبل از هر چیز با مردم مظلوم غزه که در غیر انسانی ترین شرایط زندگی میکنند در برابر رژیم نامشروع اشغالگر مقاومت می‌کنند و تلاش می‌کنند که کشور خود را بازیابند و در صلح و عزت زندگی کنند صمیمانه ابراز همدردی و پیشنهاد میکنم در بیانیه پایانی این مراسم ظلم و رفتار غیر انسانی رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و کمک‌های بلاعوض فوری به برادران و خواهران مسلمان آسیب دیده مان اختصاص داده شود تا از رنج آنها بکاهیم و به آنها کمک کنیم تا خانه ها و زیر ساخت‌های خود را بازسازی کنند؛ این پیشنهاد به خوبی با موضوع جلسات همبستگی و کامیابی مطابقت دارد.

خاندوزی همچنین گفت: علاوه بر مسائل ژئوپلیتیکی کل جهان و در قلب آن کشورهای عضو ISDB با چالش‌های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی متعددی احاطه شده‌اند. در این زمینه من میخواهم از همسویی مجدد ۲۰۲۵-۲۰۲۳ استراتژی گروه بانک توسعه اسلامی قدردانی و تأکید کنم که گروه بانک توسعه اسلامی باید جهت گیری استراتژیک خود را مجدداً طوری تنظیم کند تا به طور مؤثر به چالش های توسعه ای مختلف پیش روی کشورهای عضو توجه کند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: نسخه‌های اصلاح شده آتی استراتژی گروه بانک توسعه اسلامی مانند همیشه باید سیاستهای اصلاحی مؤثر را مجدداً فرموله کنند و اصل حکمرانی و تضمین پایداری مالی اقتصادی و زیست محیطی را به گونه ای که بر چالشها غلبه کنند، تقویت نمایند.

خاندوزی پیشنهاد کرد که سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه راه حلهای فین تک (فناوری مالی) تأمین مالی اسلامی برای بهبود دسترسی به خدمات مالی و دستیابی به بستری برای تسهیل مبادلات مالی بین کشورهای اسلامی به دلیل مزایای زیاد آن به صورت جدی مورد توجه بانک قرار گیرد.

وی ادامه داد: بی تردید گروه بانک توسعه اسلامی به عنوان یک بانک پیشرو در امت اسلامی قادر خواهد بود که نقش اساسی ایفا کند و جمهوری اسلامی ایران نیز با به اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات خود آمادگی خود را برای همکاری با بانک و کشورهای عضو اعلام می‌دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد
  • وزیر امور اقتصادی و دارایی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • تجهیز ۱۰۰ درصدی چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند
  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • تضمین آتش بس دایمی رکن اساسی مذاکرات است
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳