Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@16:34:54 GMT

برای ورود 3G و 4G به کشور، ۱۲ سال مقاومت شد

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۳۴۲۸۱

برای ورود 3G و 4G به کشور، ۱۲ سال مقاومت شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر برنامه‌ریزی‌ها برای اجرای ایران هوشمند، گفت: یکی از موضوعات کلیدی ایران هوشمند، راه‌اندازی خدمات نسل پنج است. اگرچه برای ورود نسل  سه و چهار ارتباطی به کشور، ۱۲ سال مقاومت شد و فرصت طلایی برای هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تکنولوژی از دست رفت، اما نیاز و پیشرفت کشور به این فناوری‌ها وابسته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مراسم رونمایی از کاربست‌های 5G در ایران و «انعقاد تفاهم‌نامه‌های خودروی خودران و بیمارستان هوشمند» در سالن پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

محمدجواد آذری جهرمی در این مراسم با بیان اینکه در دوره‌های مختلف اتفاقات زیادی برای ایران افتاده اما کشورمان همچنان پابرجا باقی مانده است، گفت: آینده روشن برای یک فرد نیست، برای یک کشور و نسل است. رویای آینده روشن مهم است، اما مهتر از آن تلاش‌هایی است که همه افراد باید بکنند و باید توجه داشت که  هر دولتی در دوره‌های مختلف مشکلات خاص خود را دارد.

وی ادامه داد: در حوزه‌های مختلف توسعه علم، حوزه سلامت، حوزه فضایی، حوزه دانش‌بنیان و بخش‌های دیگر، تلاش‌های مختلفی انجام می‌شود. ما برای ساختن آینده روشن، برنامه ایران هوشمند را پیگیری کردیم. دانشگاه تهران این برنامه را نوشت و اندیشمندان از حوزه‌های مختلف روی آن کار کردند و منظومه مدونی از فعالیت‌ها تدوین شد. این برنامه سه ماه است که به شورای عالی فضای مجازی ارائه شده و رئیس جمهوری قول داده که در نوبت بررسی قرار گیرد.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نسل پنجم اینترنت 5G

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۴۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران از اجرای برنامه بدیع الظهور از سوی این بنیاد خبر داد و گفت: در این برنامه حرکت در مرز ریاضی را شروع کردیم و تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان از ریاضیدانان و محققان حوزه ریاضی حمایت خواهد شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مالک نادری عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد، گفت: معمولاً در کشورهای دنیا گرنت‌هایی وجود دارد که از حوزه‌های علم و بنیادهای علمی حمایت می‌کند و به نوعی ریشه حرکت‌های فناوری را در جایگاه علم تقویت می‌کند.

نادری با اشاره به بنیادهای علم موجود در دنیا افزود: در ایران نهادی از سال 83 به نام صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تاسیس شد ولی نگرش بنیانگذاران این بنیاد از روز اول، تاسیس بنیاد علم بوده است.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران اظهار کرد: در سال گذشته با پیگیری‌های رئیس بنیاد علم و حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی، این نام صندوق به بنیاد علم ایران تبدیل شد.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: بنیاد علم ایران در سال‌های گذشته حمایت‌هایی را از رساله‌های دکتری، محققان پسادکتری، طرح‌های پژوهشی، حمایت از کرسی‌ها و اعطای گرنت را داشته است.نادری یادآور شد: از ابتدای سال 1402 با توجه به حمایت‌هایی که معاونت علمی به عمل آورد و برنامه‌ریزی‌هایی که در بنیاد علم صورت گرفت، برنامه‌ای تحت عنوان برنامه هشتاد_بیست پیگیری کردیم. به این معنا که 20 درصد بودجه بنیاد برای 80 درصد طرح‌هایی که هر استاد علاقه‌مند به اجرا تحقیقات پایه و ابتدایی است، اختصاص داده شود.

حمایت 3.5 میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی

به گفته وی بر اساس این طرح 80 درصد بودجه‌ها برای 20 درصد از تحقیقاتی که نیاز به بودجه بیشتری دارد، اختصاص یابد تا حرکت علمی قوی را ایجاد کند.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران ارتقا سطح حمایت‌ها را از دیگر تحولات این بنیاد ذکر کرد و گفت: در حوزه رساله‌های دکتری نیز اعلام شده است که اگر دانشجویان از پروپوزال‌های خود تا سال 1400 دفاع کرده باشند می‌توانند نسبت به دریافت حمایت‌ها اقدام کنند. ما مشکل اعتبارات نداریم ولی علاقه‌مند به دریافت طرح‌ها هستیم.

نادری اضافه کرد: در حال حاضر حدود 135 میلیون تومان از هر رساله دکتری حمایت می‌شود که بخشی از آن به استاد راهنما پرداخت می‌شود.

به گفته وی در حال حاضر به محققان پسادکتری به میزان 80 درصد حقوق استادیار پایه 1 که مبلغ 200 میلیون تومان می‌شود، پرداخت خواهد شد ضمن آنکه 90 میلیون تومان گرنت برای مواد اولیه و ازمایشگاه‌ها و غیره اعطا می‌شود.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران یادآور شد: برای طرح‌های پژوهشی تا سقف 250 میلیون تومان پرداخت می‌شود و اگر همکاری خارجی در این طرح‌ها حضور داشته باشند، 100 میلیون تومان دیگر نیز اعطا خواهد شد.

وی با اشاره به قابلیت‌های بین‌المللی بنیاد علم ایران گفت: بنیاد علم چین با طرح راه ابریشم یکی از این زمینه‌های همکاری بین‌المللی است که مبالغ خوبی (1.5 تا 2 میلیاردتومان) از طرح‌ها حمایت می کند.

نادری خاطرنشان کرد: همچنین با همکاری بنیاد علم روسیه دو فراخوان منتشر کردیم و یک فراخوان دیگر نیز در دستور کار داریم و طی آن تا حدود 2 میلیارد تومان از طرح‌ها حمایت می‌شود ضمن آنکه برنامه همکاری با بنیاد علم ازبکستان را نیز اجرا شده و فراخوان مشترک منتشر شده همچنان در حال پذیرش طرح‌های تحقیقاتی است.

به گفته وی در برنامه همکاری با بنیاد علم ازبکستان تا 2 میلیارد تومان از طرح‌ها حمایت می‌شود.

نادری ادامه داد: از یک سال قبل همکاری با ستادهای معاونت علمی را آغاز کردیم، بر اساس تقسیم کاری که در معاونت علمی صورت گرفته به این صورت است که بر طبق آن حمایت از تحقیقات بنیادی و پایه تا TRL های 4 تا 5 به بنیاد علم ایران واگذار شده است.

وی افزود: ستادهای معاونت علمی که می‌خواهند طرح‌های در TRL های 4 تا 5 اجرایی کنند از طریق بنیاد علم اقدام می‌کنند. از این رو فراخوان‌هایی را با ستاد علوم زیستی، نانو، علوم شناختی و هوش مصنوعی را منتشر کردیم و سقف حمایت‌های ما تا سقف یک میلیارد تومان است.

نادری اعطای گرنت را از دیگر زمینه‌های حمایتی بنیاد علم ایران نام برد و اظهار کرد: این گرنت‌ها دارای انواع مختلفی است از جمله گرنت آغاز است و بر اساس آن اگر دانشگاهی از 50 دانشگاه اول دنیا، هیات علمی جوانی را استخدام کنند، به مدت 2 سال و هر سال به مبلغ 420 میلیون تومان پرداخت می‌شود تا استاد بتواند زیر ساخت آزمایشگاهی برای خود فراهم کند.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از گرنت استقرار به عنوان یکی دیگر از حمایت های این بنیاد یاد کرد و گفت: دانشگاهی که اقدام به استخدام فارغ التحصیلان زیر 100 دانشگاه برتر دنیا کنند مبالغ قابل توجهی را برای دو سال پرداخت خواهیم کرد.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران با بیان اینکه کارهای دیگری را در دستور کار داریم یکی از آنها را حرکت در مرزهای دانش جهانی دانست و گفت: افرای که مقاله آنها در ژورنال‌های معتبری چون نیچر و Science و 50 مجله برتر دیگر منتشر شود بین 1.5 تا 2 میلیارد تومان حمایت می‌شود.در سال گذشته 6 نفر موفق به دریافت این گرنت شدند.

وی با اشاره به اجرای برنامه بدیع الظهور افزود: در این برنامه تا سقف 3 میلیارد تومان برای کسانی که فناوری‌هایی که در دنیا اجرایی نشده است را تا TRL 5 توسعه دهند، پرداخت می‌شود. به گفته وی تاکنون 15 طرح در قالب طرح بدیع الظهور حمایت شده است.

نادری با بیان اینکه اجرای برنامه حرکت در مرز ریاضی را شروع کردیم گفت: این برنامه تا 15 خرداد جاری باز است و تا سقف 1.5 میلیارد تومان از ریاضیدانان و محققان حوزه ریاضی حمایت خواهد شد.نادری گفت؛ برنامه خوشه‌های ما برنامه ای است که افراد به صورت تیمی برنامه ملی را دنبال و نیاز مرز دانش را برای کشور برطرف کنند تا سقف 4.5 میلیارد تومان حمایت می شوند.

وی با اشاره به حمایت از کرسی‌های علمی گفت: در هر کشوری بالاترین رده علمی، حمایت از کرسی‌ها است که به اساتید نامدار تعلق می گیرد. هر استاد شناخته شده‌ای که یک بسته پژوهشی 5 ساله را اجرایی کند می تواند نسبت به دریافت کرسی اقدام کند و سقف حمایت ها برای 3 تا 5 سال بین 4.5 تا 6 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

پایان پیام/

دیگر خبرها

  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند
  • برنامه «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • اعزام سفیران کریمه به خارج و داخل کشور با ۱۳۰ برنامه
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • برنامه تلویزیونی «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه