Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرغم ادامه همه گیری کرونا، به منظور تبادل اطلاعات علمی روز کنگره رادیولوژی بصورت مجازی برگزار می‌شود به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دبیرخانه انجمن رادیولوژی ایران دکتر مسعود پزشکی راد، دبیر سی و ششمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران درباره برگزاری این کنگره در سال جاری اظهار داشت: با وجود همه‌گیری بیماری کرونا در جهان از جمله کشور ایران و ضرورت حفظ فاصله اجتماعی به منظور کنترل بیماری برگزاری این کنگره امسال بدون تاخیر در تاریخ ۱۳ الی ۱۶ آبان ۱۳۹۹ و بصورت مجازی با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته داخلی و خارجی برگزار خواهد شد و جدیدترین دستاورد‌های علمی در حوزه تصویربرداری مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ریاست افتخاری کنگره جناب آقای دکتر حسن هاشمی استاد محترم رادیولوژی دانشگاه تهران می‌باشند. دکتر امیررضا رادمرد نیز دبیر علمی سی و ششمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران است.   این کنگره در چندین محور اصلی تصویربرداری عروق، قفسه سینه، سیستم عضلانی - اسکلتی، زنان و مامایی در رادیولوژی برگزار می‌شود. امسال به دلیل مساله کرونا یک بخش اصلی از مباحث در مورد تصویربرداری و کرونا خواهد بود و اساتید و سخنرانان صاحب نام داخلی و خارجی مطالب را به دو صورت آنلاین در قالب وبینار‌های روزانه و نیز بصورت آفلاین ارائه خواهند داد و پس از ثبت نام در سامانه کنگره در دسترس شرکت کنندگان خواهد بود.   همچنین تلاش بر این است که با پیش بینی‌های انجام شده نمایشگاه‌های جانبی کنگره نیز به صورت مجازی برگزار واین امکان برای شرکت‌ها ایجاد گردد تا محصولات و دستاورد‌های خود را بصورت مجازی ارایه دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گنگره رادیولوژی آنلاین نمایشگاه بصورت مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۴۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید هادی محمودی، شامگاه جمعه در مراسم عزاداری شب شهادت امام صادق (ع) در مسجد امام جعفر صادق (ع) اردستان، اظهار کرد: امام صادق (ع) مسئولیت تبلیغ دین را برعهده داشت در ابتدا برای این کار، شاگردان خود را زیاد می‌کرد و به یاران خود حکم می‌کرد در مناطق مختلف به تبلیغ دین بپردازند.

وی افزود: امام روش‌های مناظره و علم کلام را برای شاگردان خود آموزش می‌داد، برخی از افراد با صحنه‌ها و مطالب علمی، فلسفی و عقلانی ممکن است مسلمان و شیعه شوند.

شاگرد مرحوم آیت‌الله ناصری خاطرنشان کرد: در زمان امام صادق به موضوع عقلانی بودن دین نیاز بود چرا که فرقه‌های بسیاری وجود داشت، هرشخصی نسبت به ایجاد فرقه‌های مختلف اقدام می‌کرد و حرف‌های ناپسندی را به دین اسلام نسبت می‌دادند.

محمودی تصریح کرد: این دوران نیز همچون دوران امام صادق (ع)، عصر فرقه‌هاست‌، مهم‌ترین وظیفه شیعه این است که منطق و استدلال را فراگیرد و بتواند از دین خود دفاع کند استدلال کردن و دفاع درست و منطقی بسیار مهم است.

وی بیان کرد: در بین تمام امامان تنها امام صادق (ع) با زهد مخالف می‌کردند، شعار فرقه صوفیه در زمان امام، زهد بود و با این ابزار مردم را به سمت خود جذب می‌کردند.

کارشناس مسائل مذهبی اضافه کرد: باید امروز در زمینه فضای مجازی کار کرد و نمی‌توان آن را رها کرد، در اثر همین رسانه و فضای مجازی در کشور اغتشاشات ایجاد کردند چرا که رسانه قدرتمند است و رهبر انقلاب نیز بر توجه به رسانه تاکید دارد.

محمودی ادامه داد: امروزه توجه به فضای مجازی و رسانه اهمیت دارد، مسئولان کشورهای دیگر سخنرانی‌های رهبر انقلاب را با دقت گوش می‌دهند و به موضع‌گیری‌ها توجه می‌کنند

وی گفت: باید شبهات مختلفی را که در نسل جوان درخصوص امامان و دین وجود دارد را مورد توجه قرار گرفته و به آنان پاسخ داد.

شاگرد مرحوم آیت‌الله ناصری تصریح کرد: اسلام با کلام عزت خود را حفظ می‌کند امام صادق کلام را بین افراد رواج می‌داد و به یاران خود دفاع منطقی از دین را توصیه می‌کرد.

محمودی یادآور شد: امام از دو مسیر علمی شاگردان خود را تربیت می‌کرد یک مسیر علمی ظاهری همان یادگیری قرآن، اخلاق و احکام بود و دیگری مسیر علم نوری است.

کد خبر 6096033

دیگر خبرها

  • شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • ۲۱ اجلاسیه در راستای کنگره‌ملی‌شهدای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • چهره فقاهت و قرآنی رهبر انقلاب به جهان معرفی می‌شود
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود