Web Analytics Made Easy - Statcounter

فوق‌تخصص بیماری‌های ریه با بیان اینکه قدرت سرایت کرونا 10 برابر آنفولانزاست، گفت: برخی از مردم قم برای سومین بار هم به بیماری کرونا مبتلا شدند.

به گزارش ایلنا، دکتر مظفری فوق تخصص بیماری های ریه در برنامه گفتگوی خبری سیمای مرکز قم درباره تغییرات ویروس کرونا در چندماه اخیر گفت: برخی از مردم برای سومین بار هم به این بیماری مبتلا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی قدرت سرایت کرونا را بسیار بالا توصیف کرد و افزود: با این وجود، مردم حساسیت خود را نسبت به این ویروس خطرناک از دست داده اند.

دکتر مظفری تصریح کرد: علاج و درمان این بیماری در دست مردم است و باید خودشان از هرگونه مسافرت، تجمعات و دورهمی ها بپرهیزند.

دکتر مظفری با اشاره به این نکته که هیچ کس مخالف عزاداری و مراسمات مذهبی نیست، افزود: به دلیل اینکه اینگونه مراسمات حتی پس از محرم و صفر، در ربیع الاول و ماه‌های پس از آن هم ادامه دارد، تنها و تنها مردم باید حضور خود را به حداقل برسانند.

این فوق تخصص بیماری های ریه، از وجود 200 نوع ویروس تنفسی سخن گفت و افزود: آنفولانزا و کرونا از خطرناکترین این ویروس ها هستند اما قدرت کرونا 10 برابر آنفولانزاست.

دکتر مظفری امکان ابتلای همزمان یک فرد به کرونا و آنفولانزا را در ماه‌های پیش رو رد کرد و گفت: تزریق واکسن آنفولانزا برای درمان کرونا موثر نیست اما تاحدودی می‌تواند در جلوگیری از بروز آنفولانزای شدید در افراد پرخطر مانند مادران باردار ، افراد مسن و دارای بیماری های زمینه ای موثر باشد.

وی تصریح کرد: همه مردم نباید برای تزریق واکسن آنفولانزا اقدام کنند چرا که قطعا عوارضی برای آنها خواهد داشت.

دکتر مظفری افزود: به علت آنکه خصلت این بیماری هر سال تغییر می کند واکسن آنفولانزا حداکثر می‌تواند 50 درصد موثر باشد در حالیکه ماسک در جلوگیری از بروز آنفولانزا 80 درصد موثر است.

دکتر حضوری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم هم که میهمان تلفنی این برنامه بود، تصریح کرد: واکسن آنفولانزا پیشگیری کاملی از این بیماری نمی کند با این وجود تقاضای واکسن برای استان داده شده است.

دکتر حضوری گفت: در صورت تامین واکسن مورد نیاز، داروخانه ها فورا نسبت به توزیع آن اقدام می کنند.

دکتر محمودی رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم قیمت واکسن آنفولانزا را 40 هزار و 200 تومان ذکر کرد و افزود: اولویت ما در توزیع واکسن، کادر درمان و افراد پرخطر هستند.

لینک کوتاه: asriran.com/0038lO

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کروناویروس آنفلوانزا واکسن آنفولانزا دکتر مظفری فوق تخصص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟