Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیما جام جم آنلاین از ستاد اطلاع‌رسانی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با حضور سید مهدی عظیمی میرآبادی دبیر این دوره از جشنواره، هنرمندان و سینماگران و مقامات لشکری و کشوری عصریکشنبه ششم مهرماه در باغ موزه دفاع‌مقدس در جوار مزار شهدای گمنام برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهدای «نشان رسول» به سینماگر خلاق، معرفی برگزیدگان بخش‌های «جشنواره‌ جشنواره‌ها» و«مدافعان سلامت» شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت از جمله بخش‌های این مراسم است.

همچنین مراسم بزرگداشت جمشید هاشم‌پور، جمال شورجه و محسن علی‌اکبری همزمان با مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت برگزار می‌شود.

جمشید هاشم‌پور، افتخار بازیگری سینمای ایران

جمشید هاشم‌پور ستاره سینمای ایران در دهه هفتاد یکی از مهمترین بازیگران سینمای ایران است. هاشم پور که پس از «تاراج» به شهرت رسید و یک دهه به عنوان ستاره پرفروش سینمای بدنه مقابل دوربین رفت، بازیگری بااستعداد، با صدایی خوب و لحنی دلنشین است. از میانه دهه هفتاد شمسی و به دنبال تغییر فضای اجتماعی، هاشم پور کم کارتر شد. ظهور ستارگان جوان او را به حاشیه راند اما از سینمای حرفه ای دور نکرد.

هاشم‌پور در مقاطعی که بیشترین فیلم‌های تجاری را بازی می کرد، توانست با بازی در آثاری چون «مادر»، «پرده آخر» یا «دلشدگان» وجهی دیگر از توانایی‌هایش را نشان بدهد. مجموعه همکاری‌های او با رسول ملاقلی‌پور اما بخشی منحصر به فرد از کارنامه این بازیگر است. ملاقلی پور نخستین بار به هاشم پور اعتماد و از او تصویری تازه ارائه کرد. آنهم در قالب یکی از قهرمانان سال‌های دفاع مقدس. از میان نقش آفرینی‌های خاص او، همکاری هایش در «هیوا»، «قارج سمی»، «مزرعه پدری» و «میم مثل مادر» ساخته رسول ملاقلی پور در یاد ماندنی است.

شورجه، نامی به رنگ دفاع مقدس

جمال شورجه یکی از فیلمسازانی است که نام خود را به نشان دفاع‌مقدس و انقلاب گره زده است. او در سال‌های پس از جنگ‌تحمیلی، همواره دغدغه ساخت آثار با موضوع دفاع‌مقدس را با خود حمل کرده است.

جمال شورجه بی‌شک یکی از معدود فیلم‌سازان سینمای ایران است که همواره دغدغه ساخت آثاری منطبق با مضامین ارزش‌های انقلاب و دفاع‌مقدس داشته و دارد.
شورجه در جنگ تحمیلی به ‌عنوان تصویربردار به جبهه‌های اعزام شد و هم‌زمان همکاری خود را با حوزه هنری آغاز کرد. او برای تحصیل در رشته سینما به مرکز فیلم‌سازی اسلامی معرفی شد و همان‌جا بود که الفبای سینما را آموخت. راه شورجه به سینما رسید، او در سال ۱۳۶۷ اولین فیلم سینمایی خود تحت عنوان «روزنه» را ساخت.

شورجه در کنار کارگردانی فیلم های سینمایی سه مجموعه تلویزیونی به نام‌های شب چراغ (۱۳۷۸)، پرونده‌های مجهول (۱۳۸۰) و پرده عشق (۱۳۸۱) را هم کارگردانی کرد.
جمال شورجه، دو بار برای «حماسه مجنون» و «سی‌وسه روز» نامزد دریافت سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر شد که برای فیلم «سی‌ و سه‌ ‎روز» سیمرغ بلورین ویژه جشنواره را دریافت کرد.

علی‌اکبری و کوشش برای ثبت خاطرات دفاع مقدس

محسن علی‌اکبری دغدغه تولید آثار با موضوع دفاع‌مقدس را داشته و فیلم‌ها و سریال‌هایی که به تهیه‌کننندگی او تولید شده‌اند، عمدتاً در ژانر دفاع‌مقدس و با محور ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب هستند. او معتقد است سینمای دفاع مقدس و ارزشی فقط به فیلم‌های جنگی ختم نمی‌شود بلکه شامل هر اتفاق و جریان انقلابی ارزشمند است.
سیمرغ بلورین بهترین فیلم (استرداد) در سی‌ویکمین دوره جشنواره فیلم فجر، سیمرغ بلورین بهترین فیلم (همیشه پای یک زن در میان است) از نگاه مردمی، نامزد بهترین فیلم (پاداش سکوت) در یازدهمین دوره جشن خانه سینما، و جایزه ویژه هیئت‌ داوران بهترین فیلم (سبیل مردونه) در سی‌ و هفتمین دوره جشنواره فیلم رشد، بخشی از افتخارات علی‌اکبری است.

اختتامیه مرحله نخست شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در بخش‌های «مدافعان سلامت» و «جشنواره جشنواره‌ها» همراه با اهدای نشان رسول به سینماگر خلاق حوزه انقلاب، دفاع مقدس و مقاومت، عصر امروز، یکشنبه ۶ مهرماه ساعت 19:30در باغ موزه دفاع مقدس در جوار مزار شهدای گمنام برگزار می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: فیلم مقاومت دفاع مقدس جشنواره بین المللی نشان رسول شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت برگزار می شود سینمای ایران سیمرغ بلورین بهترین فیلم دفاع مقدس جمال شورجه علی اکبری هاشم پور فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۵۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم سالروز شهادت رئیسعلی دلواری در سطح بین‌المللی برگزار شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری عصر یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با قدردانی از برگزارکنندگان همایش روز ملی خلیج فارس در بوشهر اظهار داشت: این همایش افق نوینی در عرصه رسانه‌ای جهان ایجاد کرد که امید می‌رود سال آینده با برنامه‌ریزی بسیار دقیق‌تر و کار کارشناسی ویژه این همایش پربارتری برگزار شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر از تشکیل شورای سیاست‌گذاری و اجرایی روز ملی خلیج فارس در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: برای برگزاری همایش روز ملی خلیج فارس در این شورا سیاست‌گذاری لازم انجام می‌شود.

عضو مجمع خبرگان رهبری با بیان اینکه بوشهر در عرصه تاریخ ایران با مبارزات مردم علیه استعمارگران و متجاوزان دارای جایگاه ویژه‌ای در عرصه مقاومت است، گفت: استان بوشهر با تاریخ ۵۰۰ ساله مقاومت در برابر استعمارگران از جمله مقابله با ۴ بار حمله انگلیس، نماد مقاومت در حوزه خلیج فارس است.

امام جمعه بوشهر از برگزاری همایش ۲ قرن مقاومت در بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: کنگره و همایش بوشهر ۲ قرن مقاومت در مقابل استعمار در دهه نخست اسفند ماه امسال باشکوه‌تر از گذشته برگزار می‌شود که لازم است برای تحقق این مهم شورای تخصصی با مشارکت مسئولان و کارشناسان تشکیل شود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر، برگزاری کنگره حماسه زنان لرده استان بوشهر علیه استعمار پیر انگلیس را از دیگر برنامه‌های امسال نام برد و گفت: این کنگره بین ۸ تا ۱۱ آبان سالروز حماسه زنان لرده در مقابله با قشون انگلیسی و شکست ارتش استعمار پیر، برگزار می‌شود.

وی تهیه فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی در زمینه حماسه زنان لرده را مورد تأکید قرار داد و افزود: امسال در سالروز شهادت رئیسعلی دلواری ۱۲ شهریور ماه به‌عنوان روز ملی مبارزه با استعمار برنامه‌ای ویژه تدوین شود تا سطح ملی و بین‌الملل در بر بگیرد.

آیت الله صفایی‌بوشهری با اشاره به اجرای برنامه راهپیمایی بزرگ خانوادگی در بوشهر در حمایت از خانواده و فرهنگ عفاف و حجاب گفت: این برنامه عصر فردا در بوشهر در راستای تکریم خانواده و حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب برگزار می‌شود

کد خبر 6097651

دیگر خبرها

  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • مراسم سالروز شهادت رئیسعلی دلواری در سطح بین‌المللی برگزار شود
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • بزرگداشت کیانوش عیاری در موزه سینما
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز، سردار ایاف در مشهد برگزار شد
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد برگزار شد
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز؛ سردار ایاف در مشهد برگزار شد
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار