Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، عبدالعلی رحیمی مظفری نماینده مردم سروستان در مجلس امروز (یکشنبه 6 مهر ماه 99) در مخالفت با پیشنهاد در اولویت قرار گرفتن طرح تأمین کالاهای اساسی اظهار داشت: ما دو ماه قبل به فوریت این طرح رأی داده‌ایم؛ کمیسیون برنامه و بودجه باید گزارش بدهد که چرا تاکنون بررسی این طرح را تمام نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که هیچ کس با تأمین کالاهای اساسی مردم در شرایط اقتصادی موجود مخالف نیست، گفت: نمایندگان در کمیسیون برنامه و بودجه اگر می‌خواهند اقدامی صورت دهند باید سریع‌تر صورت بدهند. این که ما بخواهیم مجددا در مورد فوریت یک طرح رأی‌گیری کنیم درست نیست چراکه ما قبلا به اولویت این طرح رأی داده‌ایم.

رحیمی تأکید کرد: مهم‌تر از تأمین کالاهای اساسی مردم نظارت مجلس بر اجرا است، نخست دولتی‌ها گزارش بدهند که ارز 4 هزار و 200 تومانی برای تأمین کالاهای اساسی مردم کجا رفته است؟

وی با بیان این که نظارت مجلس در بحث کالاهای اساسی کجا رفته است، گفت: برنج را با ارز 4 هزار و 200 تومانی وارد کردند اما به چه قیمتی در بازار عرضه شد؟ چه کسانی بردند؟ ما باید به این مقوله ورود کنیم. این که دوباره بخواهیم طرحی را به دولت بدهیم و اجرا کند و نظارتی نیز بر روی آن نداشته باشیم صحیح نیست.

نماینده مردم سروستان در مجلس از کمیسیون برنامه و بودجه خواستار آن شد تا علاوه بر تأمین کالاهای اساسی به برخی کالاها نیز نگاه جدی کند مثل لاستیک و قطعات خودرو؛ چراکه برای جامعه مشکل‌ساز می شود.

به گزارش فارس، مرتضی محمودوند نماینده مردم خرم آباد در مجلس نیز در موافقت با این پیشنهاد گفت: طرح تأمین کالهای اساسی یک طرح انقلابی از سوی مجلسی انقلابی است. حقیقتا باید به همکاران تبریک بگویم و خواهش کنم که با تمام توان این موضوع را پیش ببریم؛ چراکه این طرح سفره خالی تنگدستان ملت نجیب ایران است که سرسختانه از نظام جمهوری اسلامی دفاع می‌کنند.

وی تأکید کرد: می‌گویند بودجه نیست، چرا برای مردم نجیب، عزیز و بزرگ که در تنگنا قرار گرفته‌اند فقط بودجه نیست؟ میلیارد‌ها دلار پول ملت ایران را به بهانه ارز 4 هزار و 200 به کشورهای اجنبی فرستادید. این پول کجا رفت و اکنون کجاست؟ که امروز اکثر ملت ایران در شرایط تنگنای اقتصادی قرار گرفته‌اند.

وی تأکید کرد: مالیات بر مسکن و ماشین‌های لوکس می‌تواند حداقل منابع یک سبد کالا برای خانواده نجیب ایرانی که نمی‌تواند ارتزاق روزانه را داشته باشد تأمین کند، بنابراین این طرح می‌تواند بخشی از مشکل مردم را حل کند.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: رحیمی بودجه کالاهای اساسی مجلس ارز 4200 تومانی ارز دولتی تأمین کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۶۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایی نژاد ظهر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه ای در تولید و تأمین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تأمین امنیت غذایی و کالاها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری است.

وفایی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشورهای حوزه خزر شکل گرفته است تصریح کرد: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصاً محصولات کشاورزی و نیز تأمین کالاهای مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و … همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه شود.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلوها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفایی نژاد در پایان به مزیت‌های تأمین کالاهای اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشورهای حاشیه خزر، تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی و کالاهای اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم‌ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالاهای اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

کد خبر 6087704

دیگر خبرها

  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • ضرورت تأمین بودجه هوشمندسازی ماموریت های پلیس
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو