Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محسن هاشمی در حاشیه دویست و سی و نهمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: جلسه هم اندیشی صبح امروز که با حضور شهردار تهران برگزار شد درباره سراهای محله بود. 

او با بیان اینکه مجموع ارزش سراهای محله بیش از ۷هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است گفت: بین ۳هزار تا ۵ هزار نفر در این محلات مشغول هستند و خدمات می‌دهند اما مقداری ناهماهنگی در نوع برخورد با این سراها پیش آمده است و در این جلسه به هماهنگی نسبتا مناسبی نسبت به سراهای محله رسیدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هاشمی با اشاره به گزارش وضعیت مالی ۵ ماهه نخست سال جاری توسط خزانه‌دار شورای شهر گفت: اگر یادتان باشد دو سه هفته پیش گزارش هزینه و درآمد تیرماه شهرداری ارائه شد و از این وضعیت به ویژه در بخش غیرنقد ناراضی بودیم. در مرداد ماه نیز این وضعیت تکرار شد و وضع بدتر از تیرماه بود. لذا اعضا تذکرات ویژه‌ای درمورد درآمدهای شهرداری دادند و اظهار نارضایتی کردند و خواستند مسئولین مربوطه توجه بیشتری داشته باشند و از من درخواست کردند دخالت کنم و جلسه‌ای با شهردار تهران داشته باشیم و قرار شد یکشنبه هفته آینده در جلسه هم اندیشی نظرات خود را به شهردار تهران اعلام کنیم. 

رئیس شورای شهر تهران افزود: شهردار تهران یکشنبه هفته آینده به جلسه هم اندیشی دعوت می‌شود تا برای رسیدن به درآمد پایدار و تحقق بودجه صحبت کنیم. 

هاشمی درپاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آقای سالاری در تذکر مربوط به درآمد طرح استیضاح شهردار را مطرح کردند گفت: در مورد استیضاح شهردار اصلا صحبت نکردند،‌ به نظرم جو استیضاحی نبود. موافق استیضاح نیستم و فکر نمی‌کنم منظور ایشان نیز استیضاح نبود. 

او ادامه داد: ایشان گفتند شهرداری نباید فکر کند که چون سال آخر است دلش قرص باشد و تلاش نکند و  دست روی دست بگذاریم. ما تذکرات و سوالاتمان را جدی می‌کنیم و فشار می‌آوریم که این کار تحقق یابد چرا که فرض بر این است با این حجم از نقدینگی موجود در کشور، شهرداری تهران می‌تواند نقدینگی را به سمت خود بکشد و توسعه شهر را در پیش بگیرد. 

هاشمی با اشاره به نگرانی اعضای شورای شهر در تحقق درآمدها گفت: اعضای شورای شهر تهران نگران هستند که چرا در شهرداری مدیریتی در جهت جذب نقدینگی سرگردان در کشور وجود ندارد  و شهرداری باید طرح‌هایی را اجرا کند. پیاده‌روهای تهران همه از طلاست چرا که جمعیت بالایی دارد و حجم نقدینگی در اختیار مردم می‌تواند مسیری باشد و در جهت جذب نقدینگی محقق شود. 

رئیس شورای شهر تهران درباره موثر نبودن لایحه محرک اقتصادی گفت: آن لایحه محرک اقتصادی به دلیل رکود ناشی از کرونا بود و اثر خود را گذاشت. توقعی بیش از این نمی‌شود از آن لایحه داشت. البته ما مصوبات خوبی در زمینه خط آسمان، ‌TOD  و تراکم در کنار ایستگاه‌های مترو داشتیم که می‌تواند درآمدهای خوبی ایجاد کند اما متاسفانه شهرداری در این زمینه‌ها برای پرهیز از خروج از طرح تفصیلی خودداری و  محافظه‌کاری می‌کند. یک زمانی از آنطرف بام افتاده بودیم و تراکم غیرقانونی داده می‌شد و اکنون نیز آنقدری  بر قانون پافشاری داریم که همان‌هایی هم که می‌توانیم بدهیم را نمی‌دهیم و مردم سرگردان هستند. 

هاشمی گفت: باید به این نکته نیز توجه کرد که هرچه قیمت زمین در شهر تهران بیشتر می‌شود ساخت و ساز در طبقات محدود غیراقتصادی می‌شود و این باعث می شود سرمایه‌ها به سمت ساخت و ساز در تهران نیاید. 

او ادامه داد: در ۵ ماهه امسال تنها دو هزار و پانصد پروانه اقتصادی صادر کردیم و یعنی دچار رکود در ساخت وساز هستیم به این دلیل که صرفه اقتصادی ندارد. با گران شدن تهران مردم امکان خرید ندارند و مردم به سمت و ساخت و ساز نمی‌آیند و انشالله در هفته آینده درباره آن بحث می‌کنیم. 

هاشمی در پاسخ به سوالی درباره تصمیم مدیریت شهری با توجه به بحرانی شدن وضعیت تهران در مساله کرونا گفت:‌ هرکاری ستاد کرونا می‌گوید را باید درست انجام دهیم. ستاد کرونا اکنون می‌گوید پروتکل های بهداشتی باید رعایت شود. متاسفانه موضوع کرونا کلا برای مردم عادی شده است. مانند شورای شهر. در اینجا فضا انقدری بزرگ نیست که این جمعیت در آن  حضور دارند و به نظر می‌رسد همه جا رکودی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی ایجاد شده و شاهد صعود کرونا هستیم.

او در پاسخ به سوالی درباره توزیع الکل‌هایی با حجم ۹۰ درصد آب بین افراد بی‌خانمان از سوی شهرداری یکی از مناطق گفت‌: این مساله خیلی جدی در شورای شهر در حال پیگیری است و  خانم نوری در حال پیگیری است و  هر زمان گزارش آن برسد حتما با خاطیان برخورد می شود. هنوز برای من اطمینان حاصل نشده است که این اتفاق افتاده و منتظر پاسخ آقای حناچی در این مورد هستم. 

۴۷۲۳۷

کد خبر 1436977

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محسن هاشمی رفسنجانی شورای شهر تهران پیروز حناچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۶۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خواستار توجه شهرداری به مطالبه شورا پیرامون نهضت پیاده‌روسازی و ساماندهی معابر شهری شد و گفت: لازم است پیاده‌روها مکانی برای تردد امن عابران و همه اقشار جامعه باشد تا هیچ کس آسیب نبیند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، فاطمه اشدری صبح امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر قزوین درباره لایحه شهرداری مبنی بر مجوز ساخت در اراضی قولنامه‌ای با کاربری‌های عمومی در اسماعیل‌آباد، اظهار کرد: اگر شعارمان بر مبنای عدالت در توسعه خدمات شهری است باید کاربری‌های فرهنگی، ورزشی و فضای سبز را در تمام نقاط شهری با اولویت نواحی کمتر برخوردار ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه رویکرد انسان‌محوری و عدالت خدمات‌شهری دو نکته مهمی است که در بودجه امسال بر آن تأکید داشتیم و باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: می‌توانیم امتیازاتی برای زمین‌هایی که کاربری عمومی دارند در نظر بگیریم و با مالکان آن‌ها توافقاتی را داشته باشیم تا مالکان به حق خود برسند.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: با آزاد شدن بعضی زمین‌ها سرانه‌های فرهنگی و ورزشی در این منطقه تأمین و حفظ شود، با این رویکرد می‌توان نسبت به تأمین منابع زمین با کاربری‌های عمومی مورد نیاز در مناطق مشابه از جمله شهرک مهدیه و نواحی منفصل پاسخگو بود.

اشدری بر لزوم توجه مدیریت شهری به موضوع مناسب‌سازی و توجه به حضور بی‌دغدغه افراد توان‌خواه در شهر تأکید کرد و ادامه داد: به‌رغم تمام تذکرات اعضای شورا پیرامون این موضوع مهم توجه جدی به آن نمی‌شود و پیشنهادات عملیاتی مشاور شهردار در امور مناسب‌سازی که پس از بازدید میدانی برای رفع موانع ارائه می‌شود در بیشتر موارد محقق نمی‌شود.

وی اضافه کرد: پیشنهاد می‌شود در یکی از جلسات صحن شورا مشاور شهردار در امور مناسب‌سازی حضور داشته باشد تا موارد و پیشنهادات را از زبان وی بشنویم.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خواستار توجه به اجرای مطالبه شورا پیرامون نهضت پیاده‌روسازی و ساماندهی معابر شهری شد و گفت: لازم است پیاده‌روها مکانی برای تردد امن عابران و همه اقشار جامعه باشد، هیچ کس آسیب نبیند و رفاه حال و امنیت آسیب‌مندان لحاظ شود.

اشدری با تأکید بر لزوم حضور مستمر شهردار قزوین در جلسات صحن شورا ادامه داد: حضور شهردار قزوین سبب خواهد شد تا مطالبات ضروری مردم سریع‌تر و مؤثرتر محقق شود و این موضوعی است که در دوره شهرداران قبل اتفاق می‌افتاد و برای شهروندان اثربخش و ملموس بود.

کد خبر 751373

دیگر خبرها

  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • واکنش چمران به پول‌پاشی میلیاردی شهرداری برای مدیرانش: اطلاع ندارم!
  • واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری
  • پاسخ رئیس شورای شهر به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم