Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا رضا سرحدی نیا روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارداشت: سرانه آموزشی کشور ۵.۲ مترمربع است که با وجود همه اقدامات مطلوب انجام شده سیستان و بلوچستان با  ۳.۳ متر مربع دارای کمترین سرانه فضای آموزشی است.

وی با قدردانی از تلاش خیران مدرسه ساز گفت: تعهد خیران در ساخت مدارس سیستان و بلوچستان از ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ میلیارد تومان سال ۹۱ در سال ۹۸ به ۱۴۹ میلیارد تومان رسیده که در این زمینه این استان جزو پنج استان برتر کشور به شمار می‌رود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: در مدت یک سال اخیر تفاهم‌نامه ساخت بیش‌از ۲ هزار و ۵۰۰ کلاس درس با خیران منعقد شده که افزون‌بر ۷۰ درصد آنها عملیاتی شده است.

وی افزود: همچنین آورده دولت سال ۹۶ در ساخت مدارس مشارکتی ۷۰ میلیارد تومان بود که پارسال به ۴۷۶ میلیارد تومان افزایش یافت که نتیجه آن تحویل بیش‌از یکهزار کلاس درس در ۲ سال متوالی است.

سرحدی نیا گفت: تمام  مدارس خشتی و گلی سیستان و بلوچستان با همت خیران و دولت برچیده شده است.

وی با اشاره به اهمیت تکمیل طرح‌های مدرسه‌های نیمه تمام در سیستان و بلوچستان گفت: باعنایت دولتمردان از مجموع ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل مدارس نیمه تمام کشور ۱۰ درصد آن یعنی ۲۰۰ میلیارد تومان به این استان اختصاص یافت.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان از راه‌اندازی طرح« آجر به آجر» برای ساخت مدارس خبر داد و افزود: این طرح مهم به تازگی راه‌اندازی شده تا همه افراد جامعه با کمترین مبالغ سهم مهمی در ساخت مدارس این استان داشته باشند.

وی افزود: هم‌اینک ۲ مدرسه سه کلاسه و ۶ کلاسه در قالب این طرح در سیستان و بلوچستان قرار است با کمک خیران ساخته و تحویل آموزش و پرورش استان شود.

سرحدی نیا اظهارداشت: با توجه به رشد هفت برابری جمعیت دانش آموزی سیستان و بلوچستان نسبت به سرانه کشوری همچنین ۱۱ هزار کلاس درس نیاز است در استان ساخته شود تا به سرانه کشوری برسد.

برچسب‌ها مدارس سیستان و بلوچستان سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور نشست خبری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سیستان و بلوچستان سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور نشست خبری مدارس سیستان و بلوچستان سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور نشست خبری اخبار کنکور مدارس سیستان و بلوچستان میلیارد تومان ساخت مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۷۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص پیگیری املاک آموزش و پرورش گفت: با پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش ۶ هزار سند مالکیت برای املاک آموزش و پرورش صادر شده است. بیشترین اسناد صادر شده برای املاک استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و کردستان بوده است که هر سه استان هم از استان‌های مرزی ما هستند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: این موضوع نشان می‌دهد وزارت آموزش و پرورش در پیگیری ۶۰۰۰ سند مالکیت بیشتر به استان‌های مرزی و کمتر برخوردار توجه داشته است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال ۱۴۰۳ بسیاری از چالش‌هایی که به واسطه کمبود معلم داشتیم برطرف خواهد شد و مهر ۰۳ مهر ماه آرامی خواهیم داشت و به جای دغدغه کمبود معلم باید از این پس به دنبال رشد کیفیت معلم باشیم.

فرهادی با بیان اینکه به افزایش تعداد کلاس‌های درس و کاهش تراکم کلاس‌ها هم وزارت آموزش و پرورش توجه زیادی داشته است؛ گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات جهادی سازمان نوسازی مدارس، ۸۰ درصد مدارس کشور تراکم کمتر از ۳۵ نفر و ۴۷ درصد مدارس تراکمی کمتر از ۲۶ نفر دارند؛ همچنین ۴۷ درصد از کلاس‌های مقطع ابتدایی کمتر از ۲۶ نفر دانش آموز دارند و این نشان می‌دهد در خصوص کاهش کلاس‌های با تراکم بالا وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته به خوبی عمل کرده است.

فرهادی تاکید کرد: کمتر از ۲ درصد مدارس ابتدایی در مرز تراکم ۴۰ نفره هستند که امیدواریم با ادامه نهضت مدرسه سازی دیگر شاهد کلاس‌های درس بالای ۳۵ نفر نباشیم.

وی با اشاره به نهضت مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار گفت ۲۴ هزار دانش آموز داریم که در مدارس عشایری درس می‌خوانند که با پیگیری دولت و شخص وزیر هیچ بازمانده از تحصیلی نداشته باشیم.

در حال تکمیل..

کد خبر 6090788 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • تقدیر از ۲۷۸۰ معلم شاهرودی/ برنامه هفته معلم مدرسه محور است
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • همدلی خیران هلال احمر آذربایجان شرقی در سیل سیستان و بلوچستان
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است