Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@01:54:24 GMT

داشتن تاکسی و فروش آن چه شرایطی دارد؟

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۳۸۱۳۱

داشتن تاکسی و فروش آن چه شرایطی دارد؟

برای افرادی که علاقمند به داشتن تاکسی و فعالیت در این حوزه را دارند و همچنین برای افرادی که تمایل به فروش تاکسی خود دارند، چه شرایطی تعیین شده است؟ - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، کلانشهر تهران با بیش از 100 هزار تاکسیران و حدود 80 هزار تاکسی، حدود 4.5 میلیون مسافر را به صورت روزانه در سطح شهر جا به جا می‌کند که این رقم به معنای سهم 22 درصدی این ناوگان در سفرهای درون شهری محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تاکسیرانی اگرچه یکی از مشاغل سخت محسوب می‌شود و متأسفانه حمایت قابل توجهی از تاکسیران ها وجود ندارد اما برخی افراد به دلایل مختلف تمایل دارند به عنوان یک تاکسیران در شهر فعالیت کنند اما لازم است از شرایط آن آگاهی داشته باشند. 

شرایط دریافت پروانۀ فعالیت با تاکسی مطابق مادۀ 6 آیین‌نامۀ اجرایی عبارت است از داشتن حداقل 23 و حداکثر 50 سال؛ داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم؛ داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت وظیفۀ عمومی؛ داشتن گواهی‌نامۀ معتبر رانندگی اتومبیل (پایۀ 2) که حداقل یک سال از تاریخ دریافت آن گذشته باشد؛ داشتن تأهل؛ تابعیت جمهوری اسلامی؛ نداشتن سوءپیشینه؛ عدم اشتهار به فساد اخلاقی؛ ارائۀ گواهی صحت بدنی و فکری و اعتیادنداشتن به مواد مخدر و مشروبات الکلی؛ محروم‌نبودن از حقوق اجتماعی یا اشتغال به رانندگی از سوی مراجع ذی‌صلاح؛ التزام به رعایت شئون اسلامی و نداشتن شغل دیگر.

در این بین افرادی که قصد فروش تاکسی خود را داشته باشند نیز باید از شرایط آن آگاهی داشته باشند؛ طبق قانون هرگونه نقل‌وانتقال به‌صورت وکالتی و… به‌جز نقل ‌و انتقال قطعی و تعویض پلاک در مراجع قانونی، باطل و غیرقابل‌ قبول است. همچنین تمامی تخلفات احتمالی خریدار روی پلاک فروشنده ثبت می‌شود و شما مسئول عواقب بعدی خواهید بود.

فروشنده ملزم است بدهی و جرائم مربوط به سازمان را پرداخت کرده و برگ تسویه‌حساب چاپی از سیستم سیما تاکسی، دارای مهر شرکت تاکسی‌رانی خصوصی را دریافت و به خریدار ارائه کند.

با عنایت به مادۀ 9 و 11 آیین‌نامۀ اجرایی سازمان، فعالیت با تاکسی فقط با پروانۀ هوشمند معتبر مجاز است. همچنین با عنایت به تبصرۀ بند 3 ذیل مادۀ 14 آیین‌نامۀ مذکور، تاکسی در طول مدتی که پروانۀ بهره‌برداری مربوط به آن باطل یا مضبوط است حق تردد ندارد و متخلف تحت پیگرد قرار می‌گیرد. بنابراین فروشندگان گرامی ملزم به انجام امور نقل‌وانتقال در شرکت‌های تاکسی‌رانی خصوصی تا دریافت نامۀ تعویض پلاک هستند.

طبق مادۀ 4 آیین‌نامۀ اجرایی سازمان درصورتی‌ که فعالیت شما در کاربری و خط معین محرز نباشد یا در صورت داشتن پرونده و رأی هیئت انضباطی، جابه‌جایی کاربری و خط تاکسی برای خریدار در اختیار سازمان است. همچنین طبق دستورالعمل‌های سازمان و برای جلوگیری از مشکلات بعدی، در صورت فروش تاکسی امکان خرید مجدد برای شما تا دو سال وجود ندارد.

قفل شماره‌گذاری تاکسی‌های یورو 4 باز شد/سهم تهران، 20 درصد خودروهاستمالکان تاکسی‌های یورو4 چشم‌انتظار خسارت ایام خانه‌نشینیاعطای وام 2 میلیون تومانی به 15000 تاکسیرانبرای نوسازی ناوگان تاکسیرانی دچار استیصال شده‌ایم/ نه امکان واردات داریم و نه خرید از داخل!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران شهر تهران سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران شهر تهران آیین نامۀ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۸۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی

سازمان امور مالیاتی حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان از شرکتهای خام فروش صادراتی بابت مالیات عملکرد وصول کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس گزارش عمکلرد سازمان مالیاتی در فروردین ماه امسال حدود 1000 میلیارد تومان مالیات از شرکتهای صادرکننده مواد خام و نیمه خام وصول شده است.

لازم به ذکر است، کل سال 1402 حدود 11.5 هزار میلیارد تومان از این شرکتها مالیات و عوارض صادراتی دریافت شده بود.

گفتنی است، این عوارض مرتبط با مالیات عمکلرد شرکتهای صادرکننده مواد خام طبق حکم بند ن تبصره 6 وصول شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گلزن جوان گل‌گهر به تور رسید ولی به گل نه!
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • 5 محور مهم سفر بارزانی به تهران چیست؟ | درخواست ویژه اربیل از تهران
  • حلالی: استقلال اصلا به دنبال فوتبال زیبا نبود!
  • امام صادق (ع) در پی کسب و حفظ قدرت با هر شرایطی نبود
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در قبال مقاومت و فلسطین
  • پولشویی