Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با بیان اینکه طی سه سال گذشته برنامه های راهبردی و تاثیرگذاری برای توسعه و پیشرفت استان تدوین شده، گفت: این برنامه‌ها با نگاه به اقتصاد و معشیت مردم و به منظور رساندن استان به جایگاه اصلی خود یعنی مرکزیت منطقه غرب کشور و بالندگی هر چه بیشتر کرمانشاه طراحی شده است.

هوشنگ بازوند در نشست با معاون، مدیران کل و کارشناسان حوزه اقتصادی استانداری ظهار داشت: سه سال پیش زمانی که به عنوان استاندار به کرمانشاه آمدم وضع این استان از لحاظ اقتصادی در شرایط خوبی نبود و سرانه درآمد مردم و دیگر شاخص ها از شرایط بد اقتصادی حکایت می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در طول این سه سال همواره تلاش کرده ام تا یک مطالبه گر خوب برای مردم استان کرمانشاه باشم، تصریح کرد: طی سنوات گذشته ضعفی که در استان وجود داشت این بود که مشکلات و مسائل استان در مرکز به خوبی عنوان نمی شد و به نوعی فقر مطالبه گری در استان وجود داشت، اما طی سه سال گذشته تلاش ویژه ای صورت گرفت و توانستیم مسائل و مشکلات استان را به خوبی به مسئولین کشوری منتقل کنیم.

بازوند با اشاره به پیگیری و چانه زنی برای گرفتن اعتبارات مناسب برای استان، گفت: طی این چند سال تلاش کردیم با پیگیری، چانه زنی و جدیت به دنبال گرفتن سهم مناسب از اعتبارات ملی برای کرمانشاه باشیم که خوشبختانه توفیقات خوبی هم نصیب استان شد.

وی دامه داد: در سه سال گذشته بسیار تلاش کردم که به مسائل اقتصادی استان به عنوان یک اولویت اول بپردازم و همه مدیران و مسئولین را در این مسیر همراه و همگام سازم.

وی با بیان اینکه توجه به مسائل اقتصادی برای ما بسیار مهم بود، گفت: طی سه سال گذشته تلاش کردیم همه نظرها و پیگیری ها به مسائل اقتصادی و معشیتی استان معطوف شود که خوشبختانه این کارها صورت گرفت و توفقیات خوبی نیز برای استان ایجاد شد.

نماینده ارشد دولت در استان با اشاره به وقوع زلزله بزرگ در استان در سال 1396 تصریح کرد: متاسفانه یک زلزله بسیار بزرگ در استان رخ داد که خسارات زیادی در پی داشت، اما مدیریت آن با حسن نظر ریاست جمهوری به استان واگذار شد، در حالیکه در حوادث دیگر استانهای کشور این وزراء بودند که مدیریت بحران را به عهده می گرفتند.

استاندار کرمانشاه افزود: به دلیل اینکه عمق بحران را می شناختم تلاش کردم تا مردم احساس تنهایی نکنند و این موضوع را به نظر همه مسئولین کشوری رساندم و از طرف دیگر پیگیری های بسیار خوبی برای بسیج همه دولتمردان به منظور توجه ویژه به این بحران صورت گرفت و مطالبات مردم در زمان زلزله به خوبی به همه مسئولین کشوری منتقل شد.

بازوند با بیان اینکه یک بازار پنج هزار میلیارد تومانی در زمان زلزله برای بازسازی مناطق زلزله زده شکل گرفت، اظهار داشت: در مجموع قادر شدیم که به خوبی این بحران را مدیریت کنیم و از این تهدید برای استان فرصت ساخته شود و اکنون سرپل ذهاب به یک شهر پویا و زنده تبدیل شده و هم اکنون 98 درصد کار بازسازی به اتمام رسیده است.

رئیس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان ادامه داد: علیرغم وقوع این زلزله بزرگ و توجهات به سمت بازسازی سرپل ذهاب، از توجه به مسائل اقتصادی نیز غافل نشدیم و این بخش به عنوان اولویت مهم استان در دستور کار بود و تلاش ویژه ای برای کاهش نرخ بیکاری و افزایش اشتغال در استان صورت گرفت و راهکارهای بسیار موثری برای اشتغال تدوین شد.

استاندار کرمانشاه با اشاره به موفقیت های کسب شده رد جهت کاهش نرخ بیکاری استان، تصریح کرد: مرکز آمار ایران که میزان نرخ بیکاری و اشتغال کشور را منتشر می کند یک مرکز رسمی است که کارشناسان آن به هیچ جریان و گروهی وابسته نیستند و گزارشات آن منطبق بر آمار و اطلاعات دقیق است که خوشبختانه نرخ بیکاری استان طبق گزارش همین مرکز آمار طی دو سال گذشته حدود شش درصد کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه توسعه و اشتغال با پیگیری، تلاش و جدیت ایجاد می شود، گفت: خوشبختانه امروز شاهد هستیم که در حوزه اقتصادی استانداری، کارها و برنامه های بسیار خوبی در حال انجام است و کارشناسان حوزه اقتصادی که موتور محرکه اقتصاد استان می باشند به صورت پویا و فعال به دنبال گره گشایی از مسائل اقتصادی هستند.

بازوند با بیان اینکه اقتصاد یک مقوله درون زا است، ادامه داد: طی سه سال گذشته بسیاری از شاخص های استان از جمله نرخ مشارکت اقتصادی مردم با رشد همراه بوده و اتفاقات مهمی در این زمینه برای استان کرمانشاه رخ داده است.

مقام عالی استان در ادامه با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای اجرای طرح گرمسیری و راه انداری و کلنگ زنی پروژه های بزرگ از جمله پروژه پتروپالایش آناهیتا و پتروشیمی اسلام آبادغرب، گفت: پروژه پتروپالایش آناهیتا بزودی تعیین تکلیف می شود و پتروشیمی اسلام آبادغرب هم بزودی کلنگ زنی می شود. همچنین به اجرای طرح گرمسیری که یک پروژه تاریخی در جمهوری اسلامی است و توسعه فرودگاه کرمانشاه نیز توجه ویژه کرده ایم.

وی گفت: تمامی این اقدامات و برنامه ها برای رساندن استان کرمانشاه به جایگاه اصلی خود یعنی مرکزیت منطقه غرب کشور در حال انجام است و اینکه کرمانشاه به جایگاه اول خود در منطقه غرب برسد دور از ذهن نیست و با جدیت به دنبال کسب این جایگاه با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های ویژه کرمانشاه هستیم.

بازوند بیان داشت: بحث ایجاد دهکده لجستیک هم یکی از موضوعاتی است که می تواند مرکزیت کرمانشاه در منطقه غرب را محقق سازد و از سوی دیگر منجر به ظرفیت سازی بسیار گسترده ای برای کرمانشاه شود، لذا این طرح به عنوان یکی از طرح های مهم در حال پیگیری است.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: از موضوعات بسیار مهمی که برای یک سال آینده باید به صورت ویژه پیگیری کنیم بحث ایجاد منطقه آزاد قصرشیرین و همچنین خرید ایرلاین برای کرمانشاه است که این موضوعات از الزامات بسیار مهم و تاثیرگذار برای کرمانشاه است که می تواند بحث کرمانشاه در مرکزیت غرب کشور را توسعه و سرعت دهد.

بازوند تصریح کرد: اگر بعضی استان ها توسعه خوبی داشته اند بواسطه وجود ایرلاین های فرودگاهی بوده، لذا به همین منظور به دنبال اختصاص خط هوایی قشم لاین برای استان هستیم و در این زمینه پیگیری های خوبی نیز انجام شده و این موضوع می تواند کرمانشاه را به عنوان مرکز ثقل منطقه غرب عینیت ببخشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كرمانشاه استاندار كرمانشاه استانی اقتصادی استاندار کرمانشاه مسائل اقتصادی طی سه سال گذشته برای کرمانشاه صورت گرفت نرخ بیکاری برای استان پیگیری ها منطقه غرب برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۸۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: رشد اقتصادی جامعه بر محور کار و کارگر است و کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته زاهدان با قرائت و شرح فرازی از دعای27 صحیفه سجادیه بهوبیان نکاتی پیرامون افزایش سطح معرفت، علم و بصیرت در مسیر مبارزه با دشمن پرداخت.

امام جمعه زاهدان با اشاره به برخی مناسبت‌های پیش رو عنوان کرد: سه‌شنبه 11 اردیبهشت‌ماه تحت عنوان روز کارگر نامگذاری شده که این روز را خدمت جامعه کارگری تبریک عرض نموده و از همه کسانی که با احساس مسئولیت و صبورانه برای رشد اقتصادی کشور تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنیم.

آیت‌الله محامی اظهار داشت: رشد اقتصادی جامعه و چرخش چرخ اقتصاد و معیشت مردم بر محور کار و کارگر است و کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول این جبهه و جهاد اقتصادی هستند و طبعأ نامگذاری یک روز تحت عنوان روز کارگر برای تقدیر و تشکر از آن‌هاست و به تعبیر امام خمینی(ره) :"هر روز، روز کارگر است و جامعه نیازمند تلاش این قشر محترم و ارزشمند است".

وی اضافه کرد: قدرشناسی از این عزیزان نه تنها در زبان بلکه باید در مقام عمل هم باشد و رسیدگی به جامعه کارگری و پاسخ به انتظارات آن‌ها تقدیر عملی از آن‌ها است.

وی افزود: حمایت قانونی، تامین آبرومند معیشت و زندگی، حقوق کافی، امنیت شغلی و تامین عادلانه حق کارگر و کارفرما نمونه‌هایی از اقدامات عملی مورد نیاز است و طبعا هم کارگر و هم کارفرما باید به حق خود برسد تا برای هر دو صرفه کار و سرمایه‌گذاری داشته باشد و امیدواریم با لطف الهی و کمک دولتمردان و تلاش آن‌ها برای خدمت بیشتر به جامعه کارگری و حل مشکلات کارگران و کارفرمایان شاهد بهبود معیشت این قشر زحمت‌کش باشیم چرا که بهبود معیشت این افراد موجب رشد اقتصادی جامعه و بهبود معیشت سایر اقشار مردم و در نهایت تحقق شعار سال خواهد بود.

آیت‌الله محامی اظهار کرد: دوازدهم اردیبهشت‌ماه سالروز شهادت استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری است و به همین مناسبت تحت عنوان روز معلم نامگذاری شده است که این روز را به همه کسانی که در امر تعلیم و تربیت جامعه تلاش می‌کنند اعم از معلمان آموزش و پرورش، اساتید حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم.

امام جمعه زاهدان افزود: قدرشناسی از معلمان و اساتید حوزه و دانشگاه تنها به زبان نیست بلکه تقدیر عملی این است که ارزش‌گذاری و قدرشناسی برای علم و عالم در جامعه گسترش یابد و فرهنگ جامعه فرهنگ پیگیری و پی‌جویی برای کسب علم و دانش باشد و دانشجویی، علم آموزی و دانش آموزی فرهنگ و افتخاری برای نسل جدید ما باشد.

وی گفت: معلمان و اساتید زمانی خوشحال می‌شوند که ببینند جوانان قدر علم و عالم را می‌دانند و تمام همت و تلاش خود را برای خوب درس خواندن و فتح قله‌های علم به کار می‌بندند. تقدیر عملی شاگرد از استاد، خوب درس خواندن، دل دادن به درس و رشد علمی است تا استاد احساس کند که زحمات او هدر نرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: جلوه دیگر تقدیر عملی از معلم و استاد این است که معلمان و اساتید بزرگ و نمونه را بشناسیم، از آنها درس و الگو بگیریم و راه آن‌ها را ادامه بدهیم.

وی افزود: شهید مطهری دارای ویژگی‌های متعددی بود از جمله قوت عقل و عقلانیت، قوت علمی و دانش بالا، دقت نظر، بصیرت و تیزبینی، نگاه نافذ، ایمان بالا، کار مخلصانه و دغدغه و دلسوزی برای جامعه اسلامی و نشانه‌های این ویژگی‌ها نیز مشخص است و کتاب‌های علمی و دقیقی از ایشان به جای مانده است به گونه‌ای که حضرت امام خمینی(ره) تعبیر بلندی در خصوص ایشان دارند و فرمودند:" من هیچکس را نمی‌شناسم که بگویم همه کتاب‌هایش مفید است و مردم را به کتاب‌های او ارجاع دهم اما آقای مطهری این گونه است و همه کتاب‌های او علمی و دقیق است". 

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: در موقعیتی که بسیاری از بزرگان انقلابی، مجاهدین را به عنوان مسلمانان انقلابی می‌شناختند و نزد امام برای آن‌ها وساطت می‌کردند شهید مطهری انحراف فکری آن‌ها را تشخیص داد و با آن‌ها مقابله کرد و جان خود را در این مسیر از دست داد و از جمله اولین کسانی بود که بعد از انقلاب اسلامی توسط گروه فرقان به شهادت رسید.

آیت‌الله محامی اظهار کرد: دغدغه برای جامعه اسلامی، فرهنگ دینی و حضور در عرصه‌‌های مورد نیاز از ویژگی‌های دیگر این شهید است به گونه‌ای که وقتی احساس نیاز می‌کند دست به قلم شده و برای کودکان کتاب داستان راستان را می‌نویسد که نشان از ایمان، تعهد، دغدغه و دلسوزی اوست و در زمان شاه هنگامی که حجاب زنان و دختران جامعه اسلامی را در خطر می‌بیند برای دفاع مقاله می‌نویسد و آن را جهت چاپ به مجله "زن روز" می‌دهد و خیلی‌ها از ارائه مقاله به این مجله ایراد گرفتند اما ایشان در پاسخ عنوان می‌کنند:" این مجله را همان‌ افرادی که مخاطب من هستند می‌خوانند پس باید مقاله من را هم بخوانند.

وی ادامه داد: شهید مطهری عضو شورای عالی انقلاب اسلامی بوده و در جای جای انقلاب اسلامی حضوری عالمانه، عاقلانه و قاطعانه داشت و زندگی، مرگ و شهادت با سعادتی نصیب ایشان شد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان عنوان داشت: ما باید از این شهید بزرگوار درس بگیریم و در همه عرصه‌های تعلیم و تربیت که نیاز است حضور پیدا کنیم‌.

وی ادامه داد: روز گذشته همایش آموزش و پرورش و خیرین مدرسه یار و نیز همایش تقدیر از مدافعان سلامت برگزار شد که ما جهت تقدیر و عرض خداقوت خدمت دوستان رسیدیم و از هر دو مجموعه اصحاب تعلیم و تربیت و اصحاب سلامت تقدیر و سپاسگزاری می‌کنیم.

آیت‌الله محامی گفت: ششم اردیبهشت‌ماه سالگرد شهادت شهید بزرگوار حضرت آیت‌الله عباسعلی سلیمانی نماینده محترم سابق ولی‌فقیه در استان سیستان و بلوچستان که ایشان سالیان سال در خدمت شما مردم در استان بودند و نتیجه تلاش‌های خود را با شهادت گرفتند و روز پنجشنبه ششم اردیبهشت دوستان به دنبال برگزاری مراسمی بودند که با توجه به برگزاری مراسم در شهر قم و حضور فرزندان شهید در این برنامه مقرر شد صبح روز دوشنبه دهم اردیبهشت‌ماه مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت شهید عباسعلی سلیمانی در مسجد جامع شهر زاهدان برگزار شود و امیدواریم مردم ما با قدرشناسی از تلاش‌های این عالم گرانقدر در این مراسم شرکت داشته باشند.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: ما باید راه این علمای بزرگ و شهیدان فرزانه از جمله شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید مفتح، شهید باهنر، شهید طباطبایی و شهید آیت‌الله عباسعلی سلیمانی را ادامه دهیم و در جبهه علمی و فرهنگی که دشمن شبیخون فرهنگی زده سرباز و سردار تربیت کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان اضافه کرد: برای این کار مردم ما باید فرزندان با استعداد، با ایمان و متعهد خود را به حوزه‌های علمیه برادران و خواهران بفرستند چرا که در ایام پذیرش حوزه‌های علمیه قرار داریم و نباید این سنگر خالی بماند.

وی ادامه داد: خانواده‌ها باید قدر این فرصت را بدانند و از جایگاه حوزه‌های علمیه آگاه باشند چرا که حوزه‌های علمیه مکتب خانه امام صادق(ع) و سرباز‌خانه حضرت ولیعصر(عج) است و اگر فرزند مستعدی دارند سهم خود را در ادامه این مسیر ایفا و فرزندان خود را به حوزه‌های علمیه بفرستند و در مقابل اساتید حوزه‌های علمیه نیز توفیق این خدمت را قدر بدانند و به درستی استقبال کنند و تلاش و سعی خود را برای تعلیم و تربیت طلاب به کار بگیرند.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این روزها باران رحمت الهی در استان خشک شده ما نازل شده هر چند سیلاب‌ها و خسارت‌هایی هم به همراه داشته است و بنده در دوره قبل سیلاب در مناطق سیل زده حضور پیدا کردم و در این دوره هم به صورت تلفنی از طریق مردم و مسئولان پیگیر کار بودم و همه آن‌ها شکرگزار خداوند بودند و خوشبختانه در شمال استان هم مقدار معتنابهی آب به چاه نیمه آمده و از آن حالت بحران آب خارج شدیم و نیاز به شکر الهی و شکر عمومی دارد.

وی گفت: در دوران خشکسالی در همین خطبه‌های نمازجمعه مطرح کردم که مردم خشکسالی را باور نکرده‌اند و نماز باران کمتر خوانده می‌شود و اگر نماز بارانی خوانده می‌شود هم جمعیت زیادی در آن شرکت نمی‌کنند و به قول آقایی مردم به دنبال آب از طالبان بودند و حالا خدای طالبان برای شما آب فرستاده و با وجود اینکه نماز باران نخوانده‌اید باید شکر این باران را به جای بیاورید و یک شکر عمومی و فراگیر داشته باشید.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: سیلاب اخیر خسارت‌ها و تلفات جانی هم به همراه داشته اما بر حسب گزارش ارائه شده بحران را پشت سر گذاشتیم و خدمات رسانی به میزان مطلوب رسیده و مردم نیز متشکر بودند اما نکته این است که زیرساخت‌ها و راه‌های خراب شده به این زودی قابل ترمیم نیست و درست کردن آن نیاز به زمان و هزینه دارد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: استاندار محترم و جهادی نیز به مسئولان و فرمانداران ماموریت دادند تا خسارات را برآورد و برای بازسازی برنامه ریزی کنند و قول تامین بودجه را دادند و عنوان کردند که هیچ محدودیت بودجه‌ای وجود ندارد و ما از دولت، استاندار، دستگاه‌های اجرایی، نیروهای نظامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همه گروه‌های جهادی و مردمی تشکر می‌کنیم.

آیت‌الله محامی خاطرنشان کرد: بنده به استاندار محترم هم توصیه کردم که بازسازی جاده و پل‌ها باید به صورت مهندسی و کارشناسی شده باشد که با وقوع بارش‌ها در آینده مجددا آسیب نبیند.

 نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت:در سیستان و بلوچستان چند سد برای مهار آب زده شده اما کفایت نمی‌کند هر چند همین سدهای تازه افتتاح شده علاوه بر ذخیره سازی آب از خسارت‌های احتمالی جلوگیری کرد اما همچنان باید برای مهار و کنترل آب با سد، آب‌نما و بند تلاش شود.

وی افزود: امیدواریم همچنان در سیستان و بلوچستان شاهد بارش‌های رحمت الهی و شادابی و شکوفایی بیشتر استان باشیم تا چهره‌ای که از استان به مردم کشور مخابره می‌شود یک استان آباد، امن و همراه با نظام اسلامی باشد که صدا و سیمای استان و کشور هم در این جهت برنامه‌‌هایی طراحی کردند و در این ایام به نمایش گذاشته شد که قابل قدردانی است اما باید همچنان در این جهت کار و تلاش صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • خبر جدید وزیر صمت درباره واردات خودرو | مردم هم می توانند این خودروها را ثبت نام و خریداری کنند
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • رشد اقتصادی جامعه و رونق معیشت مردم مرهون تلاش کارگران است
  • دشمن همواره در تلاش است نام خلیج فارس را تغییر دهد
  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • انریکه: من را با کسی مقایسه نکنید
  • رئیس‌جمهور: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی شکست خورد/ آمریکا به زودی از منطقه خارج می‌شود
  • خطیر: چه باشم چه نباشم برای استقلال خوشحالم