Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای شهر تهران گفت: موضوع توزیع الکل هایی با حجم ۹۰ درصد آب بین افراد بی خانمان با جدیت در حال پیگیری است و هنوز برای من در این رابطه اطمینان حاصل نشده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محسن هاشمی در حاشیه جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جلسه هم اندیشی صبح امروز که با حضور شهردار تهران برگزار شد درباره سراهای محله بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجموع ارزش سراهای محله بیش از هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است، افزود: بین سه هزار تا پنج هزار نفر در این محلات مشغول هستند و خدمات می‌دهند اما مقداری ناهماهنگی در نوع برخورد با این سراها پیش آمده است و در این جلسه به هماهنگی نسبتاً مناسبی نسبت به سراهای محله رسیدم.

هاشمی با اشاره به گزارش وضعیت مالی پنج ماهه نخست سال جاری توسط خزانه‌دار شورای شهر گفت: اگر یادتان باشد دو سه هفته پیش گزارش هزینه و درآمد تیرماه شهرداری ارائه شد و از این وضعیت به ویژه در بخش غیرنقد ناراضی بودیم. در مرداد ماه نیز این وضعیت تکرار شد و وضع بدتر از تیرماه بود. لذا اعضا تذکرات ویژه‌ای در مورد درآمدهای شهرداری دادند و اظهار نارضایتی کردند و خواستند مسئولین مربوطه توجه بیشتری به این امر داشته باشند و از من درخواست کردند دخالت کنم و جلسه‌ای با شهردار تهران داشته باشیم و قرار شد یکشنبه هفته آینده در جلسه هم اندیشی نظرات خود را به شهردار تهران اعلام کنیم.

رئیس شورای شهر تهران افزود: شهردار تهران یکشنبه هفته آینده به جلسه هم اندیشی دعوت می‌شوند تا برای رسیدن به درآمد پایدار و تحقق بودجه صحبت کنیم.

هاشمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه محمد سالاری در تذکر مربوط به درآمد طرح استیضاح شهردار را مطرح کرد، گفت: در مورد استیضاح شهردار اصلاً صحبت نکردند، به نظرم جو استیضاحی نبود. موافق استیضاح نیستم و فکر نمی‌کنم منظور ایشان نیز استیضاح بود.

وی ادامه داد: آقای سالاری شهرداری نباید فکر کند که چون سال آخر است دلش قرص باشد و تلاش نکند و ما دست روی دست می‌گذاریم. ما تذکر و سوالاتمان را جدی می‌کنیم و فشار می‌آوریم که این کار تحقق یابد چرا که فرض بر این است با این حجم از نقدینگی موجود در کشور، شهرداری تهران می‌تواند نقدینگی را به سمت خود بکشد و راه توسعه شهر را در پیش بگیرد.

هاشمی با اشاره به نگرانی اعضای شورای شهر در تحقق درآمدها گفت: اعضای شورای شهر تهران نگران هستند که چرا در شهرداری مدیریتی در جهت جذب نقدینگی سرگردان در کشور وجود ندارد و شهرداری باید طرح‌هایی را اجرا کند. باید اینگونه بگوییم که پیاده‌روهای تهران همه از طلاست چرا که جمعیت بالایی دارد و حجم نقدینگی در اختیار مردم می‌تواند مسیری باشد و در جهت جذب نقدینگی محقق شود.

رئیس شورای شهر تهران درباره مؤثر نبودن لایحه محرک اقتصادی گفت: آن لایحه محرک اقتصادی به دلیل رکود ناشی از کرونا بود و اثر خود را گذاشت. توقعی بیش از این نمی‌شود از آن لایحه داشت. البته ما مصوبات خوبی در زمینه خط آسمان، TOD و تراکم در کنار ایستگاه‌های مترو داشتیم که می‌تواند درآمدهای خوبی ایجاد کند اما متأسفانه شهرداری در این زمینه‌ها برای پرهیز از خروج از طرح تفصیلی خودداری می‌کند و محافظه‌کاری می‌کند. یک زمانی از آن طرف بام افتاده بودیم و تراکم غیرقانونی داده می‌شد و اکنون نیز آنقدر بر قانون پافشاری داریم که همان‌هایی هم که می‌توانیم بدهیم را نمی‌دهیم و مردم سرگردان هستند.

هاشمی گفت: باید به این نکته نیز توجه کرد که هرچه قیمت زمین در شهر تهران بیشتر می‌شود ساخت و ساز در طبقات محدود غیراقتصادی می‌شود و این باعث می‌شود سرمایه‌ها به سمت ساخت و ساز در تهران نیاید.

وی ادامه داد: در پنج ماهه امسال تنها دو هزار و پانصد پروانه اقتصادی صادر کردیم و یعنی دچار رکود در ساخت‌وساز به این دلیل که صرفه اقتصادی ندارد هستیم. با گران شدن تهران مردم امکان خرید ندارند و مردم به سمت و ساخت و ساز نمی‌آیند که ان‌شالله در هفته آینده درباره آن بحث می‌کنیم.

هاشمی در پاسخ به سوالی درباره تصمیم مدیریت شهری با توجه به بحرانی شدن وضعیت تهران در مساله کرونا گفت: هر کاری ستاد کرونا می‌گوید را باید درست انجام دهیم. ستاد کرونا اکنون می‌گوید پروتکل‌های بهداشتی باید رعایت شود. موضوع کرونا کلاً برای مردم عادی شده است. مانند همین شورای شهر. در اینجا فضا انقدری بزرگ نیست که این جمعیت در آن حضور دارند و به نظر می‌رسد همه جا رکودی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی ایجاد شده و شاهد صعود کرونا هستیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره توزیع الکل‌هایی با حجم ۹۰ درصد آب بین افراد بی‌خانمان از سوی شهرداری یکی از مناطق گفت‌: این مساله خیلی جدی در شورای شهر در حال پیگیری است و خانم نوری در حال پیگیری است و هر زمان گزارش آن برسد حتماً با خاطیان برخورد می‌شود. هنوز برای من اطمینان حاصل نشده است که این اتفاق افتاده و منتظر پاسخ آقای حناچی در این مورد هستم.

کد خبر 446594

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران شوراي شهر تهران ویروس کرونا الکل تقلبی مواد ضد عفونی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای شهر تهران شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۹۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی

مدیر کل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دادستانی کل کشور با اشاره به موضوع آسیب‌های اجتماعی گفت: هر دستگاهی که در انجام وظایف خود کوتاهی کرده باید مورد مواخذه دادستان قرار گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست حمایت از کودکان و نوجوانان، جلوگیری از فعالیت مراکز غیرمجاز تفکیک زباله و ضایعات و پیشگیری از وقوع جرم امروز در شهرداری منطقه ۱۹ برگزار شد.

این نشست با حضور عسکر جلالیان، معاون وزیر دادگستری، صادقی مدیر کل پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، ولی الله مهبودی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران، شهردار منطقه ۱۹ و تعدادی از مسئولان شری و انتظامی برگزار شد.

دادستانی تهران در صورت لزوم از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضائی می‌کند

مهبودی درباره ضرورت برگزاری این نشست گفت: در جلسه امروز، چند موضوع از جمله کودکان کار، کودکان خیابان و کودکان زباله‌گرد مطرح شد که رسیدگی به وضعیت آنان به صورت جدی در دستور کار دادستانی تهران قرار دارد؛ بحمدالله کار‌ها در این زمینه با قوت و سرعت مطلوبی پیشرفته و نتایج مثبتی تاکنون حاصل شده است.

وی با بیان اینکه بحث ساماندهی اتباع غیرمجاز نیز در دستور کار است، گفت: در همه مناطق تهران با این پدیده دست به گریبان هستیم، اما تعداد این افراد در منطقه ۱۹ بیشتر از سایر مناطق است لذا رسیدگی‌های بیشتری نیز لازم دارد و این کار نیز با جدیت، توجه و قوت در دست انجام است.

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران بیان کرد: یکی دیگر از آسیب‌های اجتماعی، جمع‌آوری معتادان متجاهر است که دادستانی تهران به این موضوع نیز ورود داشته است. با اقداماتی که انجام شده دیگر شهروندان شاهد حضور دسته‌ای معتادان در خیابان‌ها نیستند؛ در این رابطه نیز کار به صورت مستمر ادامه دارد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته درباره ساماندهی مشاغل نیز عنوان کرد: ساماندهی ضایعات فروشان امری ضروری است و این موضوع باید بر اساس قانون مدیریت شود.

مهبودی اضافه کرد: شهرداری بر اساس قانون وظیفه دارد با مواردی که باعث آسیب شهروندان است بلافاصله ورود کرده و در خصوص مشاغل مزاحم به وظایف خود عمل کند و اگر نیاز به حمایت و دستورات قضائی وجود دارد، دادستانی تهران مطابق موازین قانونی به وظیفه خود عمل می‌نماید.

وی همچنین خاطرنشان کرد: اگر قانون مدیریت پسماند به صورت دقیق اجرا شود و تفکیک زباله از مبدأ صورت گیرد، جلوی خیلی از مشکلات گرفته می‌شود.

همکاری دادستانی تهران با شهرداری مناطق اتفاق مبارکی است

جلالیان گفت: این اتفاق یعنی همکاری گسترده دادستانی تهران با شهرداری‌های مناطق چندگانه پایتخت، در تاریخ کشور بی سابقه است که باید قدر این فرصت دانسته شده و از این ظرفیت گرانبها برای حل مشکلات کلانشهر تهران استفاده شود.

وی با تاکید بر اینکه باید قدر فرصت را دانست، افزود: باید از تعامل و زمینه مثبت ایجاد شده استفاده حداکثری شود. همگی باید به شهرداری کمک کنیم تا پدیده شوم زباله‌گردی حل شود.

معاون وزیر دادگستری با اشاره به اینکه ضایعات فروشی و فروش پسماند خشک دو مقوله جداگانه هستند، گفت: خرید و فروش فلزات ذوبی یک شغل است.

جلالیان با اشاره به اینکه متأسفانه در حوزه بین‌الملل درباره زباله گردی تبلیغات منفی بسیاری می‌شود، گفت: گفته می‌شود حدود ۶ هزار زباله گرد وجود داشته که ۴ هزار نفر از آن‌ها را جمع‌آوری کردند؛ کار بزرگی شده است و باید با عزمی جدی‌تر، افراد باقیمانده را نیز هرچه سریع‌تر ساماندهی کنند.

وی با تاکید بر اینکه به راحتی می‌توان تهران را به شهری بدون زباله گرد تبدیل کرد، گفت: زباله‌گردی نقض کرامت انسانی و به تبع آن نقض حقوق شهروندی و جرمی مشهود است.

وضعیت آسیب‌های اجتماعی شایسته نظام جمهوری اسلامی نیست

صادقی نیز گفت: جایی که حقوق عمومی و بهداشت عمومی تضییع شده و یا اقداماتی بدون مجوز صورت بگیرد، دادستان می‌تواند به این موضوعات ورود کند.

وی با بیان اینکه با توجه به شیوع آسیب‌های اجتماعی باید از دادیار مستقل حقوق عامه استفاده شود، گفت: یکی از وظایف دادستان‌ها بررسی ترک فعل‌ها است. هر دستگاهی که در انجام وظایف خود کوتاهی کرده باید مورد مواخذه دادستان قرار گیرد و دادیار‌ها نیز باید در میدان باشند و تخلفات را گزارش کنند.

مدیر کل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دادستانی کل کشور تاکید کرد: درخواست کردیم مجتمع حقوق عامه در تهران راه اندازی شود.

دیگر خبرها

  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • برخورد قضایی با خاطیان مجتمع ورزشی لواسان و چمدان‌هایی که دیرتر به مقصد رسیدند
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار