Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسقف مارونی‌های لبنان از وضعیتی که کشورش به آن رسیده، از هم پاشیدگی موسسات قانون اساسی و ارتباطات آن‌ها و نیز وضعیت نفوذ، زورگویی و اعمال شروط بین افشار جامعه انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه القدس العربی چاپ لندن، مار بشاره پترس الراعی، اسقف مارونی‌های لبنان از وضعیت کنونی لبنان انتقاد کرد که وضعیتش برخلاف نظام سیاسی این کشور یعنی دموکراسی، تعدد فرهنگی، دینی و فضای باز به روی کشورهای شرق و غرب با ارتباط، همکاری و تبادلات همزمان با حفظ حاکمیتش به دور از اختلافات، جناح‌بندی، جنگ‌ها، بی‌طرفی فعال به حکم هویت و ماهیت آن بدون نص قانونی، داخلی یا منطقه‌ای یا بین‌المللی است، همانطور که در ۵۰ سال اول حیاتش به عنوان یک کشور مستقل عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راعی اظهار کرد: فعالیت هر گروهی باید در تعامل با دیگران باشد نه در زورگویی بر آنها. نقش همه ما با هم از نقش انفرادی و تکی قوی‌تر است. کاش انفجار بندر بیروت و توجه کشورها به ملت لبنان عاملی برای بیداری وجدان ملی با هدف تشکیل دولت براساس قانون اساسی، منشور و سند وفاق ملی به لحاظ وجدانی و معنوی و با سرعت و نیت صادقانه می‌شد.

او اظهار کرد: اما مصطفی ادیب نخست وزیر مکلف ناگزیر به انصراف از تشکیل دولت شد و کشور اکنون در برابر خطرات متعددی قرار گرفته که کمتر از نبود دولتی که روند نجات کشور را هدایت کند و کنفرانس‌های بین‌المللی و مذاکره با صندوق بین‌المللی پول را هدایت نکند، نیست. فراتر از آن آمال شهروندان به خصوص جوانانی که بر آغاز تغییر در طبقه سیاسی از طریق دولت جدید با چهرهای امیدوارکننده دل بسته بودند، ناامید شد و بحران ملی و دولتی افزایش یافت گویی "وتویی" نانوشته در قانون اساسی، منشور و سند وفاق ملی را ارائه می‌کند.

اسقف مارونی‌های لبنان تاکید کرد: سه رکن اصلی و مکمل هم در کشور قانون اساسی، منشور و سند وفاق ملی هستند که توازن بین اقشار ملت واحد و مشترک ما را حفظ می‌کند ما در وحدت ملی بر تنوع طوایف، مذاهب، احزاب و آزادی رای و اندیشه اتفاق نظر داریم. ما تاکید داریم فرانسه عزم خود را برای یاری به لبنان ادامه دهد تا این سه رکن حفظ شوند درخواست می‌کنیم هیچ پست وزارتی به هیچ تیم،‌ حزب یا طایفه و مذهبی به طور همیشگی تعلق پیدا نکند بلکه اصول چرخشی دموکراتیک اجرا شوند. با ایجاد عرف و قانونی بدون توافق و بدون به رسمیت شناختن آن از سوی دیگران نمی‌توان آن تکروی را عرف نامید.

او در خاتمه گفت: در هر حال هر چقدر لبنانی‌ها اختلاف داشته باشند باید زبان مذاکره قوی‌تر از هر زبان دیگر باشد. باید اراده زندگی با هم قوی‌تر باقی بماند. معیار موفقیت زندگی با هم به وجود فیزیکی نیست بلکه به همکاری روحی، متمدنانه و ملی و نگاه به یک افق و یک هدف است که همان لبنان و ملت آن است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تشکیل دولت لبنان اسقف مارونی های لبنان قانون اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۰۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد

ماجرای یک استاد ناهنجار

در سال های اخیر دانشجویان مختلفی در رشته شیمی دانشگاه ... *ترک تحصیل یا مهاجرت کرده‌اند. علت این ترک تحصیل یا مهاجرت اما جالب است و گفته شده که ریشه‌های رفتاری در درون دانشگاه دارد. عموم دانشجویان نخبه پسر و دختر در مقطع دکتری شیمی بیان کرده‌اند که به دلیل روش‌های نادرست اخلاقی و فشارهای روانی و رفتاری داخل دانشگاه، از ادامه تحصیل انصراف داده اند.

مشاهدات عینی دانشجویان

گذشته از مشاهدات عینی و روایت های گوناگون دانشجویان، تحقیق و بررسی‌های میدانی تایید می‌کند که کارمندان اداری و حتی برخی از استادان این دانشکده نیز بر وجود یک عامل نابهنجار در حوزه آموزشی دانشگاه اقرار دارند.

یکی از دختران دانشجوی نخبه علمی کشور که از این دانشگاه ترک تحصیل کرده، درباره برخی رفتارهای یکی از استادان دانشگاه می گوید: «از جمله کارهایی که به ما تحمیل می شد این بود که در کلاس شیمی، روی دست بچه‌ها هزینه‌های گزافی می‌گذاشتند. یکی از استادان دانشجویان را مجبور می‌کرد که برای او وسیله‌های آزمایشگاهی بخرند و اگر نمی‌خریدند به آن ها توهین می کرد و از طرفی هم این وسایل را به بچه ها نمی داد و در کمدش پنهان می‌کرد. یا مثلا ما برای دفاع، به کریستال احتیاج داشتیم. این استاد، یک هزینه هنگفتی را به ما تحمیل می کرد که باید کریستال های ما به خارج از کشور ارسال شود. از ما یک میلیون پول پست می گرفت که کریستال ها را به لهستان بفرستد. در حالی که این کار در داخل کشور بدون هزینه یا با کمترین هزینه انجام می شد و هیچ نیازی برای ارسال به خارج کشور نبود.»

از دانشجویان خواسته شد تا برای اثاث کشی خانه استاد کمک کنند

یکی از دانشجویان نخبه علمی که در چند دانشگاه کشور با رتبه بالا قبول شده، درباره ناهنجاری‌های رفتاری این استادان گفت: « آنچه دریافتم یک وضعیت آزار دهنده بود. ما با استادی روبرو بودیم که حتی خارج از زمان دانشگاه، طی تماس‌هایی با ما برخوردهای تحقیرآمیز می کرد. استادی از تحقیر دانشجویان لذت می برد. دانشجویان را به بالا شهری و پایین شهری تقسیم می کرد و بچه های پایین شهری را با زشت‌ترین بیان‌ها خطاب می‌کرد. استادی وارد مسائل خصوصی و شخصی دانشجویان می شد و این مسائل را بین دانشجوها ترویج می کرد. حتی به دانشجویان تهمت دزدی از آزمایشگاه زده شد. حتی یک بار از دانشجویان خواسته شد تا برای اثاث کشی خانه یکی از استادان کمک کنند!»

دانشجویان دکتری که به دلیل فشارهای روانی انصراف دادند

یکی دیگر از دانشجویانی که شش ترم درس خوانده و آماده دفاع پایان نامه بوده به دلیل فشارهای روانی یکی از استادان از به پایان رساندن تحصیلش انصراف داده و می گوید: «آنچه ما می‌گوییم ناشی از سختگیری یک استاد نیست. سختگیری با آزار دادن تفاوت دارد. این مثلا استاد، یک شخصیت صد در صد منفی دارد که هدفش آزار دادن دانشجوست. از اینکه به دانشجویان توهین کند و تهمت بزند تا اینکه وسایل و ابزار و مواد آزمایشگاه را به دانشجویان ندهد. این‌ها رفتارهایی بود که کاری کردند که من با شش ترم درس خواندن، این رشته را به پایان نرسانم و فقط به دلیل رفتارهای زشت استاد انصراف دادم.»

استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد

یکی از دانشجویان فارغ التحصیل و نخبه علمی کشور از نمونه آزارهای روانی می‌گوید: «استاد راهنما باید حامی دانشجو باشد اما استادی داشتیم که دشمن دانشجوست. او از تحقیر و فشار به بچه ها خوشحال می شود. ایشان حتی از رشد علمی دانشجویان ناراحت می شد. وقتی شنید که من فرصت مطالعاتی در دوره خارج از کشور گرفته ام به شدت مخالفت کرد و گفت اگر تو بروی چه چیزی به من می رسد. باید برای این رفتن به من پولی بدهی. حتی بعد هم ناراحت شد. من دعوت نامه و ویزا برای یک فرصت مطالعاتی گرفته بودم و این زن به سوپروایزر آن دانشگاه خارج از کشور ایمیل زد و چنان از من بد گفت که آن دانشگاه دوره مرا حذف کرد. او شخصیتش به گونه ای است که از رشد علمی دانشجویانش ناراحت می شود. توهین و تهمت و تحقیر دانشجویان روش عمومی اوست و اینها فشارهای روانی بسیاری بر دانشجویان می آورد.»

تخریب شخصیت دانشجویان

یکی دیگر از دانشجویان دکتری، درباره وضعیت نابسامان آزمایشگاه این استاد می گوید: « از ما می خواستند بیش از زمان معمول در آزمایشگاه باشیم و ما را مجبور به نظافت های محل آزمایشگاه می کردند. یکی از مسائل مهم این بود که مواد آزمایشگاهی را به دانشجویان نمی دادند و استاد مواد را در کمد خودش نگه می داشت. بعد وقت و زمان ما را با حرف های شخصی و خصوصی معطل می کرد و مسائل شخصی دانشجویان را پنهانی از یکدیگر می پرسید. حتی استاد سر کلاس برنامه ریزی می کرد تا آبروی دانشجویان را با همان موضوعات خصوصی و شخصی ببرد. او در جمع، شخصیت افراد را تخریب و به آنان توهین‌های بدی می کرد.»

آیا مسئولان اقدامی خواهند کرد؟

آنچه در این گزارش از نمونه رفتاری رخ داده عنوان شد، تنها نمونه های اندکی است. چنانکه موجب شده برخی از دانشجویان در مقطع دکتری انصراف دهند یا برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بروند.

*نام دانشکده ها و دانشگاه ها به دلیل رعایت جایگاه علمی آن ها بارگذارکننده خبر حذف شده است.

منبع اولیه خبر مدعی است  اطلاعات،‌ هویت و صدای ضبط شده افرادی که در این گزارش صحبت کرده‌اند، را در اختیار دارد.

منبع: خبر آنلاین

دیگر خبرها

  • احتمال عبور آمریکا و اروپا از نتایاهو پس از حمله به رفح/ حکم تعقیب جنایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی عملیاتی خواهد شد؟
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور دو برابر شده است
  • زارع پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • زارع‌پور: ظرفیت پهنای باند کشور حدود دو برابر شده است
  • تحقق شعار سال منوط به احیای اصول اقتصادی قانون اساسی است
  • ترامپ: زندان را ترجیح می‌دهم
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • ایرلند و اسپانیا خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران