Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-تلویزیون ترکیه در گزارشی اظهار داشت که صلح در افغانستان به اجماع منطقه‌ای، بین‌المللی و ملی احتیاج دارد و بدون یک ساختار فراگیر موفقیتی نخواهد داشت.

خبرگزاری میزان- اگر صلح افغانستان به روند جامعی تبدیل نشود تا قومیت‌ها، سیاست و مذهب متنوع این کشور را شامل نشود، این روند موفق نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تی.آر.تی، در روند صلح افغانستان باید تمامی احزاب که سالها درگیر جنگ بوده‌اند نیز حضور داشته باشند تا صدای آنها شنیده شود، در غیر اینصورت برنامه صلح شکست خواهد خورد.

این رسانه در مطلبی درباره چالش‌های روند صلح افغانستان نوشت که در روند صلح این سوءظن وجود دارد که طالبان به‌دنبال پایان جنگ نیستند و از مذاکرات تنها به عنوان تاکتیک برای خرید زمان استفاده می‌کند.

این مطلب می‌افزاید که صلح در افغانستان به اجماع منطقه‌ای، بین‌المللی و ملی احتیاج دارد؛ بنابراین بدون یک ساختار فراگیر، موفقیت ویژه‌ای کسب نخواهد شد.

باید همه طرفها و حتی ذینفعان منطقه و جهان مسئولانه برای پایان جنگ افغانستان تلاش کنند.

پیش از این نیز، برخی کارشناسان تأکید می‌کردند که جناح‌های سیاسی در این کشور درباره صلح اتفاق‌نظر ندارند.

بیشتر بخوانید: ایران همواره حامی صلح در افغانستان بوده است طالبان دومین گروه از زندانیان دولت افغانستان را آزاد کرد صلح طالبان و آمریکا و شکست در تامین امنیت افغانستان

«شهزاده شاهد» نماینده پارلمان و از اعضای سابق شورای عالی صلح افغانستان نیز چندی قبل گفته بود که تنها با حاضر شدن طالبان به پای میز مذاکرات، صلح در افغانستان برقرار نخواهد شد.

وی اظهار داشت: کشورهای دخیل در مسئله افغانستان برای تأمین منافع خود به جنگ در این کشور دامن می‌زنند و تا زمانی که آنها به اهداف مورد نظرشان نرسند جنگ نیز ادامه خواهد یافت.

سخنگوی سابق شورای عالی صلح افغانستان تصریح کرد که نبود توافق ملی بین جناح‌های سیاسی این کشور یکی از چالش‌هایی مهم روند صلح است.

نماینده کنر در پارلمان افغانستان خاطرنشان کرد که تلاش‌های زلمی خلیلزاد در برخی محافل امیدواری‌ها در روند صلح افغانستان را افزایش داده اما آمریکا به برقراری صلح و پایان جنگ در افغانستان متعهد نیست.

انتهای پیام/

تسنیم

برچسب ها: صلح افغانستان طالبان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صلح افغانستان طالبان صلح در افغانستان صلح افغانستان روند صلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۰۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان سه کشور همسایه را به حمایت از داعش متهم کرد | همسایه سوم کدام است؟

به گزارش همشهری آنلاین، خبرگزاری صدای افغان (آوا) نوشت: امیر خان متقی، سرپرست وزارت خارجه طالبان، در مراسم افتتاح نمایشگاه افغان-قزاق گفت: داعش در افغانستان سرکوب شده اما سه کشور همسایه به پناهگاه، آموزشگاه و تامین کننده مالی داعشیان تبدیل شده‌اند.

متقی افزود: در یک کشور برای داعش نیروی انسانی جذب می‌شود، کشور دیگر مسیری شده که داعشیان از آن عبور می‌کنند و کشور سومی هم پناه‌گاه، مراکز تامین مالی و محل برنامه‌ریزی در اختیار داعشیان قرار داده است.

وی تأکید کرد اگر این سه کشور مسئولیت خود را برعهده بگیرند، در افغانستان و منطقه هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.

وزیر خارجه حکومت سرپرست افغانستان همچنین گفت: در نتیجه سیاست خارجی متوازن و اقتصادمحور طالبان، این کشور در ۳۸ کشور جهان نمایندگی سیاسی دارد.

امیرخان متقی محدودیت‌های وضع‌شده بانکی از سوی آمریکا را یک عمل انتقام‌جویانه و ظالمانه خواند که توجیه اخلاقی و قانونی ندارد.

وی با تأکید بر اینکه افغانستان به‌عنوان یک کشور امن و پیشرفته، در حال تبدیل شدن به مرکز اقتصاد و ترانزیت است از کشورهای منطقه و جهان خواست تا از این فرصت‌ها در افغانستان به خوبی استفاده کنند.

پیش از این طالبان، تاجیکستان و پاکستان را به حمایت از داعش خراسان متهم کرده بود اما مشخص نیست که منظور متقی از همسایه سوم کدام کشور است.

محمد یعقوب مجاهد، سرپرست وزارت دفاع طالبان نیز در دیدار با یک هیأت مالزیایی حضور فیزیکی گروه‌های تروریست از جمله داعش را در افغانستان رد کرد.

سرپرست وزارت دفاع طالبان، در این دیدارها تاکید کرد که طالبان به کسی اجازه نخواهد داد از خاک این‌ کشور به کشورهای منطقه آسیب برساند.

در خبرنامه‌ وزارت دفاع طالبان، به نقل از هیات مالزی آمده است: آنان با اشاره به همکاری‌های همه جانبه اطمینان دادند آن چه را در افغانستان از نزدیک مشاهده کردند به مسئولان کشور خود برسانند.

این در حالی است که برخی کشورهای منطقه همواره از حضور و فعالیت گروه‌های تروریستی در افغانستان به ویژه داعش ابراز نگرانی کردند، ادعاهایی که همواره از سوی مقامات حکومت سرپرست رد و بی‌اساس خوانده شده است.

کد خبر 847235 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر ویژه افغانستان طالبان پاکستان افغانستان داعش

دیگر خبرها

  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • طالبان سه کشور همسایه را به حمایت از داعش متهم کرد | همسایه سوم کدام است؟
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند
  • اطلاعیه مرزبانی درباره مشکل پیش آمده برای ۶ مرزبان در مرز افغانستان
  • علت انتقال ۶ نیروی مرزبانی به خاک افغانستان چه بود؟
  • آزادی ۶ مرزبان بازداشت شده در جنوب شرق کشور
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • مالزی: روابط با حکومت افغانستان را گسترش می‌دهیم
  • طالبان آب هیرمند را به شوره زار می ریزد تا به ایران نرسد