Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان حکیم زاده روز یک شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره وضعیت عضویت در شبکه دانش‌آموزی شاد توضیح داد: تا کنون ۹۹ درصد مدیران یعنی تعداد ۱۱۲ هزار و ۹۶۶ نفر از مدیران مدارس در این سامانه عضو هستند.

وی افزود: ۸۶ درصد معلمان کشور یعنی حدود ۳ میلیون و ۷۳۳ هزار و ۳۸۱ نفر برای تدریس به دانش آموزان در سامانه شاد عضو شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکیم زاده ادامه داد: ۹میلیون و ۵۸۴ هزار و ۵  دانش‌آموز نیز در سامانه شاد عضو هستند، این تعداد در واقع ۶۷ درصد جامعه دانش‌آموزان را دربرمی‌گیرد.

وی به آمار مراجعه و استفاده از محتوای شبکه شاد اشاره کرد و گفت: یکصد هزار و ۹۴۶ نفر از محتوای پایه اول، ۶۰۰ هزار و ۹۸۶ نفر از محتوای پایه دوم و ۴۹۷ نفر از محتوای پایه سوم در شبکه دانش‌آموزی شاد بهره‌مند شده اند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گفت: ۶۰۰ میلیون و ۹۶۲ هزار دانش‌آموز از محتوای پایه چهارم، ۸۰۰ میلیون و ۲۳۶ هزار و یک دانش آموز از محتوای پایه پنجم و ۵۰۰ میلیون ۳۰۹ هزار و یک دانش‌آموز از محتوای تولید شده برای پایه ششم بهره‌مند شده‌اند که در کل تعداد بازدید محتواهای مقطع ابتدایی به ۶۰۰ میلیون و ۹۵۶ هزار و شش می‌رسد.

حکیم زاده همچنین درباره تعداد مرجعات دروس ابتدایی در شبکه شاد اظهار داشت: تعداد بازدیدهای درس فارسی یک میلیون و ۹۲ هزار، درس نگارش ۴۴۷ هزار ۲۰۰، درس ریاضی ۲ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۶۰۰ و  درس قرآن ۴۸۶ هزاربوده است.

شیوع ویروس کرونا از ابتدای اسفند ماه سال ۹۸ مدارس، دانشگاه‌ها و سایر مراکز آموزشی ایران و کشورهای جهان را به تعطیلی کشاند، آموزش و پرورش برای تداوم برنامه‌های آموزشی دانش آموزان از همان روزهای ابتدایی تعطیلی مدارس از ظرفیت مدرسه تلویزیونی در شبکه آموزشی بهره مند شد.

وزارت آموزش و پرورش از همان روزهای ابتدایی تعطیلی با شعار "آموزش تعطیل نیست" آموزش از راه دور را دستور کار قرار داد. بنابراین این وزارتخانه با کمک نهادهایی مانند صدا و سیما و وزارت ارتباطات و همچنین فعالیت معلمان شروع به آزمودن روش‌های مختلف کرد.

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش با توجه به خلاءهای آموزش از راه دور برای دانش آموزان، از همان هفته های ابتدایی تعطیلی مدارس، از ایجاد یک شبکه اجتماعی دانش آموزی مستقل برای آموزش مجازی دانش آموزان خبر داد که این وعده تقریبا یک ماه بعد در فروردین ۹۹ با راه‌اندازی شبکه شاد محقق شد.

معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: در واقع راه‌اندازی مدرسه تلویزیونی و به دنبال آن شبکه شاد توانست با سنت شکنی آموزش حضوری، کمک‌های بسیاری به تداوم آموزش در کشور کند.

رضوان حکیم زاده درباره اقدامات آموزش و پرورش در بحران کرونا اظهار داشت: راه اندازی آموزش از طریق تلویزیون، استفاده ازظرفیت رادیو و راه اندازی شبکه شاد از مهم‌ترین و سریع ترین اقدامات در دوران شیوع ویروس کرونا بوده است.

وی  افزود:  همچنین ارسال درسنامه و حضور راهبران در مناطق دور دست، مناطق روستایی و عشایری و اقدامات آموزش حضوری و مجازی مدارس و معلمان به صورت خودجوش از دیگر اقدامات برای تداوم آموزش بود.

برنامه‌های تلویزیونی در دوران کرونا

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گفت: در مجموع ۲ هزار و ۵۶۱ برنامه در تلویزیون برای مقاطع ابتدایی و متوسطه در زمان های مختلف در دوران شیوع ویروس کرونا تولید شده است.

حکیم‌زاده درباره آمار برنامه‌های تلویزیونی دوره ابتدایی عنوان کرد: ۱۱۲ جلسه برنامه آموزشی برای پایه اول ابتدایی، ۱۰۹ برنامه برای پایه دوم ابتدایی، ۱۰۹ برنامه برای پایه سوم ابتدایی، ۱۰۸ برنامه برای پایه چهارم ابتدایی، ۱۱۰ جلسه برای پایه پنجم و ۱۱۰ برنامه هم برای پایه ششم ابتدایی تولید و پخش شده است.

 آمار مراجعه و استفاده از محتوای شبکه شاد

وی افزود: همچنین یک میلیون و ۵۱ هزار و ۳۰۰ نفر از محتوای درس علوم، ۳۵۸ هزار و ۹۰۰ نفر از درس هدیه‌های آسمانی، ۲۷۰ هزار و ۵۰۰ نفر از درس مطالعات اجتماعی، ۶۷ هزار و ۸۰۰ نفر از درس تفکر و پژوهش و ۶۰ هزار و ۲۰۰ نفر از محتوای درس کار و فناوری بهره‌مند شده‌اند.

 امکان سنجی برای ارائه خدمات آموزشی به مناطق محروم

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش در ادامه درباره اقدامات آموزش و پرورش برای آموزش غیرحضوری دانش آموزان مناطق محروم و دورافتاده اظهار داشت: آموزش و پرورش علاوه بر امکان سنجی برای ارائه خدمات آموزشی و تولید و توزیع بسته های مکتوب و الکترونیکی آموزشی، راهبران و معلمان داوطلب را نیز به مناطق عشایری و محروم اعزام کرده است.

حکیم زاده افزود: آموزش و پرورش در زمان شیوع ویروس کرونا شناسایی مناطق بدون پوشش تلویزیون و  شناسایی مناطق بدون پوشش اینترنت را در اولویت قرار داد و همچنین ظرفیت صدا و سیمای استان به منظور پخش مجدد دروس را نیز بکار گرفت.

کوچ اجباری آموزش به فضای مجازی

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش در ادامه توضیح داد: فضای مجازی فارغ از عصر کرونا،  ابعاد مختلف زیست انسانی را دگرگون کرده بود. کرونا این تغییرات را همه گیر و تثبیت کرد.

حکیم زاده گفت: شکل و گستره ی ارتباطات انسانی پیش از شیوع ویروس کرونا نیز در فضای مجازی تغییر کرده بود. ارتباطات سریع تر، بیشتر، گسترده تر اما کم عمق تر، سطحی تر و فاصله دار تر از کنش‌های انسانی از پیامد های ورود فضای مجازی به زندگی انسان ها بود.

وی خاطرنشان کرد: ظهور کرونا در سراسر دنیا، استفاده از فضای مجازی را برای آموزش ازحالت انتخابی به یک اجبار تبدیل کرد.

برچسب‌ها رضوان حکیم زاده وزارت آموزش و پرورش شبکه شاد پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ آموزش کودکان مناطق محروم در روزگار کرونا درمان رایگان اتباع خارجی مبتلا به کرونا در ایران آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رضوان حکیم زاده وزارت آموزش و پرورش شبکه شاد رضوان حکیم زاده وزارت آموزش و پرورش شبکه شاد اخبار کنکور معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شیوع ویروس کرونا آموزش و پرورش محتوای پایه نفر از محتوای دانش آموزان راه اندازی فضای مجازی برای پایه حکیم زاده دانش آموز بهره مند شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۱۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان، صبح سه شنبه در مراسم نواخته شدن زنگ سپاس معلم که در دبیرستان شاهد شهیده مقبل ناحیه یک این شهر برگزار شد اظهار کرد: اموزش و پرروش در شکل گیری شخصیت یک انسان نقش مهم و محوری دارد.

هاشم ناظمی جلال افزود: آموزش و پرورش اساسی‌ترین سنگ بنای توسعه و شکل‌دهنده شخصیت فرهنگی جامعه است.

وی به نقش مهم معلم اشاره کرد و ابراز داشت: شکل گریر شخصیت یک فرد و دانش آموز با نقش‌آفرینی معلم و دانش‌آموز حاصل می‌شود.

وی در ادامه به روز شمار هفته معلم اشاره کرد و بیان داشت: چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه با عنوان نور مهطر، پنجشنبه فرزانه زمان، جمعه ایثار به توان تو، شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه محور جامعه، یکشنبه پا جای پای انبیا، دوشنبه پاک جوهران و سه‌شنبه آخرین روز آینده در دستان تو نام‌گذاری شده است.

ناظمی جلال از برگزاری برنامه های متعدد به مناسبت روز معلم اشاره کرد و گفت:: همزمان با هفته پاسداشت مقام معلم برنامه‌های متنوعی در سطح استان اجرا و از معلمان نمونه و تلاشگر تجلیل خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان بر لزوم قدر شناسی دانش آموزان از فرصت های علم و تحصیل تاکید و عنوان کرد: دانش‌آموزان باید قدر فرصت دوران تعلیم و تربیت را بدانند و از تجارب معلمان خود استفاده کنند تا زمینه اعتلای اخلاقی و شایستگی‌های فردی و اجتماعی آنها فراهم آید.

وی شهید مطهری را متفکر قرن و استاد بی‌بدیل علم و عمل دانست و خاطر نشان کرد: لازم است دانش‌آموزان با اندیشه‌ها و تفکرات این علامه اندیشمند آشنا شوند.

کد خبر 6092855

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی
  • تعیین تکلیف معلمان پایه ابتدایی گلستان تا خرداد ماه
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند