Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت که طبق توضیحات رئیس سازمان غذا و دارو یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا وارد کشور شده است.

زهرا شیخی  در توضیح جلسه امروز کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: این جلسه با حضور مسئولانی از وزارتخانه‌های بهداشت، صنعت، معدن و تجارت، خارجه، اطلاعات، رئیس سازمان غذا و دارو، بانک مرکزی، مرکز پژوهش‌های مجلس برای بررسی آخرین وضعیت تامین، تدارک و تخصیص ارز به واکسن، داروهای ضروری و تجهیزات پزشکی تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آقای دکتر شانه‌ساز، رئیس سازمان غذا و دارو در مورد واردات واکسن آنفلوآنزا گفت که با تمام محدودیت‌ها و تحریم‌ها تمامی تلاش‌ها صورت گرفته و یک و نیم میلیون دوز واکسن به کشور وارد شده است که در اختیار افراد های ریسک همچون بیماران مبتلا به سرطان، کودکان و خانم‌های باردار قرار می‌گیرد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: در این جلسه نمایندگان سوالاتی درباره تامین ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی مطرح کرده و تاکید داشتند که باید شفاف‌سازی درباره نحوه تخصیص ارز صورت گیرد. موضوع تامین دارو و سلامت مردم برای مجلس مهم است.

شیخی یادآور شد: طبق توضیحات ارائه شده، تحریم‌ها تاثیرگذار بوده به همین دلیل باید اولویت‌بندی در تخصیص ارز برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی صورت گیرد. پیشنهاد کمیسیون این بود که کمیته‌ای تشکیل شده و اولویت‌ها را برای تخصیص ارز تعیین کند.

وی گفت که همچنین تاکید شد که نباید داروهای خارجی که مشابه آن در داخل تولید می‌شود، به کشور وارد شود البته مسئولان وزارت بهداشت این را گفتند که قانونی باید تصویب شود که پزشکان از تجویز داروی خارجی منع شوند. توضیح کمیسیون این بود که این موضوع در برنامه ششم قید شده و نهادهای نظارتی داخل وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی باید نظارت‌های لازم را داشته باشند.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تخصیص ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۱۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی خبر داد.

مصطفی زبردست امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) گفت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است. در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بودند و به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تامین دارو و واکسن‌های دامی مورد نیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

او اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان ارزیابی کرد و هدف از این اقدام را در دسترس بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران دانست.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده، کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی