Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،حمیدرضا شیخ‌الاسلام مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به بازگشایی غیرمنتظره مدارس گفت: روز چهارشنبه ستاد ملی مقابله با کرونا دستورالعملی را به سراسر استان‌ها ابلاغ کرد که بر این اساس که سراسر استان‌ها را در بازگشایی مدارس در وضعیت قرمز قرار داد و با توجه به ماندگاری این بیماری تصمیم‌گیری بر بازگشایی مدارس به‌صورت یکپارچه گرفته شد و استان‌ها نیز ملزم به رعایت دستورالعمل ستاد شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیخ الاسلام  با تأکید بر اختیاری بودن حضور دانش‌آموزان در مدارس در زمان آغاز سال تحصیلی با توجه به دغدغه و صلاح‌دید خانواده‌ها تصریح کرد: کلاس‌های درس با رعایت کلیه دستورالعمل های بهداشتی دوگروهی و در برخی از کلاس‌ها نیز با آمار دانش‌آموزی بیش از سقف دستورالعمل ها به سه گروه تقسیم شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم از فعالیت ۱۶ هزار نفر از معلمان استان در خط مقدم بحث آموزش خبر داد و ابراز کرد: با مدیریت مدیران مدارس فاصله‌گذاری متناسب با دستورالعمل‌های بهداشتی به‌طور کامل رعایت شد و فاصله هر دانش‌آموز در یک میز و نیمکت حدود یک متر و ۲۰ سانت تعیین‌شده است.

شیخ الاسلام  با اشاره به راه‌اندازی برنامه شاد با آیتم‌های جدید عنوان کرد: برنامه شاد توسط صاحب‌نظران علم و فناوری کشور و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در بازه زمانی محدود ایجاد شد که با ارائه برنامه‌های آموزشی و جمع‌بندی دروس در پایان سال تحصیلی همچنین پوشش میلیونی دانش‌آموزان اقدام بسیار خوبی بود.

 مدیرکل آموزش و پرورش استان قم یکی از مشکلات کاربران را عدم اتصال به‌موقع این شبکه بیان کرد و گفت: باوجود ۲۷۳ هزار دانش‌آموز که در یک بازه زمانی وارد بستر شاد می‌شوند بحث زیرساخت‌ها مطرح می‌شود که باوجود گسترش پهنای باند، در استفاده هم‌زمان همه کاربران از این فضا ممکن است با چنین مسائلی روبه‌رو شویم.

شیخ الاسلام برآورد ستاد مقابله با کرونا را در رعایت دستورالعمل های بهداشتی مدارس استان ۹۲ درصد اعلام کرد و گفت: در بحث مطالبه گری در صورت مشاهده هرگونه نقصانی باید دستگاه مربوطه برای پاسخگویی در حیطه خود ورود پیدا کند در واقع برای مطالبه گری باید سهم هر دستگاهی مشخص شود.

 مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به اولویت مشکلات اقتصادی و معیشتی خانواده‌ها گفت: آموزش و پرورش پیگیر ایجاد بستر و شرایط بهتر آموزشی است، به‌گونه‌ای که در دریافت هزینه‌های مدارس خاص علیرغم هزینه‌های مصوب دیگر استان‌ها حداقل‌ها را در نظر گرفته و از طرفی کیفیت و عملکرد آموزشی را بالابرده‌ایم.

شیخ‌الاسلام مردم را رکن اصلی در کیفیت ارائه خدمات آموزشی دانست و افزود: آموزش و پرورش دستگاه حاکمیتی صرف نبوده بلکه جزء وزارتخانه‌های دستگاه دولتی و مردمی است که اگر کمک مردم نباشد حضور دانش‌آموزان همچنین کیفیت آموزش مطلوب را نخواهیم داشت.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان امسال توزیع کتب درسی در کمترین زمان و بهترین شرایط با مدیریت مدیران مدارس استان انجام شد، همچنین مواردی نیز جزء نواقصی‌های کتاب‌ها بوده که در دستور کار تولید سازمان پژوهش وزارت آموزش‌وپرورش قرار دارد.

 مدیرکل آموزش و پرورش استان قم در پایان با بیان ممنوع بودن آموزش حضوری دانش‌آموزان در فضای مدارس خاطرنشان کرد: قطعاً جایگزینی برای آموزش حضوری از منظر تأثیر و ارتباط عاطفی بین دانش‌آموز و معلم وجود ندارد، اما باوجود شرایط حاکم بر کشور والدین عزیز در این مورد طبق صلاح‌دید خود عمل کنند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دستورالعمل های بهداشتی آموزش وپرورش قم سامانه شاد دانش آموز قمی وضعیت قرمز مدیرکل آموزش و پرورش استان قم دستورالعمل ها شیخ الاسلام دانش آموزان دانش آموز استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۷۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.    مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت