Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن کریم‌زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان محصول از بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان که به زیر کشت آفتاب گردان روغنی رفته بود برداشت شده است.

وی با بیان اینکه در این حوزه هزار و ۵۰۰ بهره‌بردار فعالیت می‌کنند اضافه کرد: این شهرستان با این میزان سطح زیر کشت بزرگترین قطب تولید آفتابگردان روغنی در آذربایجان‌غربی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی شوط با بیان اینکه برداشت این محصول از اواخر مردادماه شروع و تا پایان مهرماه در آذربایجان غربی ادامه دارد، بیان کرد: نیاز آبی کم و مناسب بودن برای تناوب زراعی یکی از امتیازات مهم کشت این محصول است.

شوط دارای ۳۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که سطح زیر کشت محصولات آبی ۱۵ هزار و ۸۰۰ هکتار و سطح زیر کشت محصولات دیم آن ۱۹ هزار هکتار است؛ مساحت باغ‌های این شهرستان نیز هزار و ۱۶۰ هکتار و وسعت مراتع بیش از ۷۱ هزار هکتار است.

شهرستان شوط در شمال آذربایجان‌غربی واقع شده و از قطب‌های مهم تولید محصولات کشاورزی است.

برچسب‌ها گل آفتابگردان آذربایجان غربی اراضی کشاورزی شوط

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گل آفتابگردان آذربایجان غربی اراضی کشاورزی شوط گل آفتابگردان آذربایجان غربی اراضی کشاورزی شوط اخبار کنکور آذربایجان غربی زیر کشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۸۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در گفتگو با خبر خوزستان گفت:این خسارت‌ها شامل آبگرفتگی، ریزش خوشه، خمیدگی و خوابیدگی است.

نبی پور افزود:همچنین بر اثر تگرگ موجب شکستگی دانه به برخی محصولات در این مزارع شد. 

وی ادامه داد:میزان خسارت‌ها بین ۱۰ تا ۷۰ درصد می‌باشد. 

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار کرد: ۳۹۲ هزار هکتار از مزارع استان زیر پوشش بیمه هستند که شامل ۱۹۴ هزار گندم آبی، ۱۷۲ هزار هکتار گندم دیم و ۲۵ هزار سایر محصولات است.

نبی پور با اشاره آغاز ارزیابی خسارت‌ها گفت: این ارزیابی‌ها به صورت دقیق انجام و خسارت‌ها پرداحت خواهد شد.

دیگر خبرها

  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب