Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-26@16:31:26 GMT

مراقبِ پیشرفته آسمان ایران

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۴۸۵۳۶

جانشین فرمانده پدافند نیروی هوایی ارتش گفت: سامانه راداری«مراقب» پدافند هوایی با تکنولوژی جدید و سه‌ بعدی می‌تواند تا کیلومتر‌ها خارج از مرز‌های ایران را رصد کند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  امیر الهامی، جانشین فرمانده پدافند نیروی هوایی ارتش امروز دوشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های دفاع مقدس با عنوان"اقتدار ۴۰" گفت: با تجربیات ارزشمندی که از سال‌های دفاع مقدس بدست آوردیم و وجود دانشمندان کشور، ترکیبی از دانش و تجربه را به گونه‌ای به میدان آوردیم که نتیجه آن اقتدار، قطع وابستگی و نمایش نمونه‌های مختلف از قدرت ارتش جمهوری اسلامی ایران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سامانه‌های فرماندهی و کنترل ارتش با نمونه‌های خارجی رقابت می‌کنند

جانشین فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با تاکید بر اینکه در ارتش ایران تجهیزات و سامانه‌هایی ساخته شده که سبب برتری بر دشمن می‌شود، تصریح کرد: این سامانه‌ها ۱۰۰ درصد داخلی و توسط ارتش جمهوری اسلامی طراحی شده است و در بخش فرماندهی و کنترل، دستاورد‌های پدافند هوایی بر لبه تکنولوژی حرکت می‌کند.

وی یادآور شد: هیچ کشوری در دنیا سامانه فرماندهی و کنترل به روز خود را در اختیار کشور دیگری قرار نمی‌دهد، بر همین اساس ما از سال‌ها پیش بر آن شدیم که یک سامانه فرماندهی و کنترل کاملا پویا، روزآمد، گسترده و فعال طراحی و تجهیز کنیم و امروز چنین سامانه‌ای به طور کاملا ایرانی تولید شده و به جرات می‌گویم پویاترین و فعالترین سامانه فرماندهی وکنترل در کشور است.

الهامی گفت: پدافند هوایی ارتش امروز در بخش طراحی، ساخت و تعمیرات به هیچ کشوری نیاز ندارد.

جانشین فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش افزود: در حوزه تجهیزات درگیری و موشکی در همه حوزه‌های ارتفاع کم، متوسط و بالا صاحب تجهیزات ایرانی هستیم.   مصداق آن سامانه«باور ۳۷۳» که مظهر خودباوری، تلفیق توانمندی سربازان پدافند هوایی ارتش و دانشمندان ما در وزارت دفاع است و این سامانه با نمونه‌های مشابه خود در دنیا رقابت می‌کند.

الهامی درباره همکاری مشترک ارتش و سپاه هم گفت: در سال‌های دفاع مقدس بسیاری از عملیات‌ها علیه دشمن با همکاری مشترک ارتش و سپاه طراحی و با موفقیت قاطع به سرانجام رسید که در تاریخ ثبت شده است.   در شرایط کنونی هم با استفاده از همان تجربیات و پیروی از دستورات فرمانده کل قوا نیاز امروز کشور را درک کرده و دست در دست یکدیگر طراحی تجهیزات و عملیات‌ها را در کنار یکدیگر انجام داده و رزمایش‌های مشترک را عملیاتی می‌کنند.

پدافند هوایی در عملیات والفجر هشت ۷۰ فروند هواپیمای دشمن را ساقط کرد

الهامی با اشاره به گوشه‌ای از رشادت‌های پدافند هوایی ارتش در ۸ سال دفاع مقدس گفت: به عنوان فقط یک نمونه کوچک باید به عملیات والفجر ۸ توجه کرد که در این عملیات بیش از ۷۰ فروند هواپیمای دشمن بعثی سرنگون شد و این موفقیت به دلیل طراحی هوشمندانه پدافند هوایی ارتش بود.

وی خاطرنشان کرد: فرمانده کل قوا در تعریف عملیات والفجر ۸ فرمودند که هوانیروز و دفاع معجزه آسیای زمین به هوا چنان بی‌سابقه بوده که سبب این موفقیت شده است. البته مصادیق چنین موفقیت‌هایی در ۸ سال دفاع مقدس کم نیست.

نمایشگاه ملی دستاورد‌های دفاع مقدس و مقاومت با عنوان«اقتدار۴۰» و با شعار محوری «ما قوی هستیم» به مناسبت چهلمین سالگرد حماسه دفاع مقدس، از دوم تا ۹ مهر در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برپا است و علاقمندان می‌توانند از ساعت ۹ تا ۱۶ از این نمایشگاه بازدیدکنند. برچسب ها: سامانه ، قدرت ، ارتش ، پدافند ، هوایی ، تکنولوژی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: سامانه قدرت ارتش پدافند هوایی تکنولوژی پدافند هوایی ارتش فرماندهی و کنترل دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۸۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یونان ارائه سامانه دفاع هوایی به اوکراین را رد کرد

نخست‌وزیر یونان اعلام کرد که این کشور نمی‌تواند سامانه‌های دفاع هوایی مانند «پاتریوت» یا «اس-۳۰۰» در اختیار کی‌یف قرار دهد.

به گزارش مشرق، کیریاکوس میتسوتاکیس اواخر روز پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیون «اسکای» یونان گفت: آتن قرار نیست اس-۳۰۰ (S-۳۰۰) یا پاتریوت (Patriot) به اوکراین بفرستد.

وی اظهار داشت: از ما [در این باره] درخواست شد و ما توضیح دادیم که چرا نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.

نخست‌وزیر یونان افزود: این سامانه‌ها برای توانایی بازدارندگی ما حیاتی هستند.

بر اساس این گزارش، با تشدید حملات هوایی روسیه به اوکراین، دولت‌های اتحادیه اروپا به ویژه کشورهایی از جمله یونان و اسپانیا که سامانه‌های دفاعی را در زرادخانه خود دارند، تحت فشار هستند تا دفاع هوایی بیشتری را به کی‌یف ارائه کنند.

از سوی دیگر، ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین به تازگی به اعضای ناتو گفت که کی‌یف برای مقابله با حملات هوایی روسیه به حداقل هفت سامانه «پاتریوت» یا سایر سامانه‌های پیشرفته دفاع هوایی نیاز دارد و از آنها خواست کمک‌های نظامی خود را برای اوکراین افزایش دهند.

وزرای اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کردند که در حال بررسی فوری چگونگی ارائه دفاع هوایی بیشتر به اوکراین هستند.

روزنامه «ال پائیس» اسپانیا نیز امروز (جمعه) خبر داد که مادرید «تعداد کمی موشک پاتریوت» به اوکراین ارسال می‌کند.

رویترز در ادامه خاطرنشان می‌کند که یونان در گذشته هزاران موشک، مواد منفجره، خودرو جنگی پیاده‌نظام (IVF)، مواد محترقه با انفجار قوی، مهمات و موشک‌های ضد تانک به اوکراین ارسال کرده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • یونان ارائه سامانه دفاع هوایی به اوکراین را رد کرد
  • فرمانده کل ارتش: وعده صادق جلوه زیبایی از وحدت ارتش، سپاه و وزارت دفاع بود
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰؛ علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل می‌کند؟!
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰ چیست؟ آیا می‌تواند علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل کند؟
  • لحظه ترور یکی از رزمندگان سامانه پدافند هوایی حزب الله
  • اقتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیرو‌های مسلح است
  • قتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیروهای مسلح است
  • ۸ پهپاد اوکراینی در آسمان روسیه منهدم شدند
  • آخرین تحولات اوکراین | آغاز مذاکرات کی‌یف با آمریکا برای بومی سازی تولید پدافند هوایی
  • ایستادگی و مقاومت بارز ترین ویژگی های شهید قرنی است