Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس گروه پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، یکی از اهداف ۱۳ گانه سند ملی و استانی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر را کاهش ۲۵ درصدی مرگ و میر زودرس ناشی از بیماری های قلبی عروقی دانست.

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، دکتر «فریبا مرادی» به مناسبت هشتم مهر برابر با روز جهانی قلب، گفت: بیماری های مزمن و غیرواگیر، اصلی ترین عوامل مرگ و میر و ناتوانی در دنیای امروز به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
    او با اعلام اینکه برآورد می شود که بیماری های غیرواگیر سالانه سبب نزدیک به ۳۸ میلیون مرگ در دنیا می شوند که این رقم تا ۷۴ درصد از کل مرگ های جهان را شامل می شود، افزود: در ایران نیز بیش از ۷۶ درصد کل بار بیماری ها به بیماری های غیرواگیر اختصاص دارد که مهمترین آنها، بیماری های قلبی و عروقی، سرطان، بیماری های مزمن تنفسی و دیابت است. دکتر مرادی با این هشدار که بیماری ‌های قلبی ‌عروقی مانند سکته قلبی، سکته مغزی و درگیری عروق محیطی، تهدیدی مهم برای جوامع انسانی به شمار می ‌آید، اضافه کرد: با تغییر شیوه زندگی می توان از ابتلا، عوارض و مرگ و میر به دلیل این بیماری ‌ها پیشگیری کرد. او با بیان اینکه آگاهی از این عوامل، خطر و چگونگی کنترل آن ها، این فرصت را به وجود می آورد که بتوان از بروز این بیماری ها پیشگیری کرده و یا در صورت ابتلا از شدت آن کاست، تاکید کرد: شیوه زندگی سالم شامل تغذیه ‌سالم‌، افزایش‌ فعالیت‌ بدنی، قطع عادت های مضر مانند مصرف ‌دخانیات نظیر سیگار، پیپ و قلیان و نیز مصرف الکل است. رییس گروه پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه روز جهانی و هفته ملی قلب را فرصتی مناسب برای همبستگی جامعه جهانی و ملی برای مبارزه علیه این بیماری ها و به تبع آن کاهش بار ناشی از آن ها عنوان کرد و گفت: یک بسیج جهانی در راستای آگاه سازی مردم سراسر دنیا در رابطه با چگونگی بروز بیماری های قلبی عروقی و نیز عوارض ناشی از آن ها شامل بیماری قلبی و سکته مغزی، آموزش افراد در خصوص کنترل عوامل خطر این بیماری ها لازم است و شعار روز جهانی سال جاری با عنوان «با تمام وجود از سلامت قلب خود مراقبت کنید»(Use Heart to Beat Cardiovascular Diseases ) نیز گواه اهمیت پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی است. او توضیح داد: در بحران جهانی کووید، ضمن اجرای برنامه های آموزشی برای عموم مردم، باید توجه ویژه به آموزش پیشگیری از آلودگی با ویروس کرونا در بیماران مبتلا به بیماری های قلب و عروق، غربالگری کووید ۱۹ در این بیماران، برنامه ریزی و فراخوان برای مراقبت های دوره ای آنها از سوی تیم سلامت با پیگیری و دقت بیشتری انجام شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قلب فارس بیماری های غیرواگیر بیماری های قلبی بیماری های قلب بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۹۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری

اعرابی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری در همایش تجلیل از فعالان و حامیان عرصه سلامت استان گفت: اشتغال در عرصه سلامت، نعمتی بزرگ از سوی خداوند است چراکه فعالیت برای احیای جان مردم، مراقبت از سلامت و پیشگیری از بیماری هاست.

وی افزود: همواره خودمراقبتی، رعایت بهداشت و پیشگیری از ابتلا به بیماری مقدم بر امر درمان است.

اعرابی اضافه کرد: اجرای برنامه غربالگری پرفشاری خون در قالب پویش ملی سلامت، سبب شد بیش از ۱۰ هزار نفر در استان از بیماری خاموش و بی علامت فشارخون بالای خود مطلع شوند و این یعنی پیشگیری از ۱۰ هزار نیازمند دیالیز در آینده.

بیشتر بخوانید

سلامت برای همه با پزشکی خانواده

وی افزود: ایجاد و توسعه شبکه‌های بهداشت یکی از افتخارات بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است، بطوری که هم اکنون بیش از ۹۵ درصد جمعیت استان به خدمات سطح یک بهداشت دسترسی دارند.

اعرابی ادامه داد: اجرای «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» و برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» نیازمند مشارکت همگانی است.

در پایان این مراسم از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی مستلزم رعایت سبک زندگی سالم است
  • پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه