Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@06:41:12 GMT

کنترل عملکرد «قلب» برای چه کسانی لازم است؟

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۴۹۵۴۲

کنترل عملکرد «قلب» برای چه کسانی لازم است؟

به گزارش تابناک به نقل از فارس، مسعود اسلامی، متخصص بیماری‌های قلب و عروق در باره «بیماری‌های مختلف قلبی»، اظهار داشت:بیماری‌های قلبی انواع مختلف و علل گوناگون دارند. یک سری از بیماری‌های قلبی مادرزادی و ژنتیک هستند و یک سری بیماری‌ها اکتسابی‌اند.

وی ادامه داد:مهمترین بیماری اکتسابی قلبی تنگی عروق کرونر است که منجر به سکته قلبی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌ترین علل تنگی عروق کرونر قلب، دیابت، فشار خون، مصرف دخانیات و عدم تحرک و ورزش است.

این متخصص بیماری‌های قلب و عروق افزود: یکسری بیماری‌های قلبی نیز به صورت تپش قلب خفیف و شدید شروع می‌شود که مهم‌ترین علل سکته‌های قلبی است و به دنبال آن عضله قلب ضعیف و نامنظم شده و ایست قلبی ایجاد می‌شود.

اسلامی اضافه کرد:خوشبختانه بیشتر بیماری‌های قلبی قابل درمان هستند که شامل درمان‌های دارویی و جراحی است. در عروق کرونر می‌توان با بالن، گرفتگی را باز کرد یا در مواردی عمل قلب باز انجام می‌شود؛ همچنین افرادی که دچار بیماری قلبی شدید می‌شوند نیز قابل درمان هستند.

وی با اشاره به نقش ژنتیک در بروز بیماری‌های قلبی، خاطرنشان کرد: در بعضی از بیماری‌های قلب که عضله قلب ضخیم می‌شود، ممکن است این عارضه تا ۵۰ درصد به فرزندان انتقال داده شود؛ همچنین در خصوص تنگی عروق کرونر، پدر و مادرانی که در سن زیر ۶۰ سال دچار این تنگی شده باشند، این فاکتور مهم و عامل مستعدی برای ابتلای فرزندانشان به این بیماری است.

این متخصص بیماری‌های قلب و عروق تصریح کرد: توصیه می‌کنیم در خانواده‌هایی که پدر و مادر در سن زیر ۶۰ سال دچار سکته یا تنگی عروق قلب شده‌اند، فرزندان آن‌ها مصرف چربی و کلسترول اشباعی را پایین بیاورند و به طور منظم پیاده روی کنند.

اسلامی در پاسخ به این پرسش که «آیا افراد فاقد علامت بیماری قلبی نیاز به کنترل سلامت قلب خود دارند؟»، بیان داشت: کنترل فشار خون و چربی باید برای همه افراد صورت گیرد، اما همه مردم نیاز به کنترل وضعیت قلب خود ندارند و این نیاز در زمانی است که فرد بیش از ۳۵ تا ۴۰ سال سن داشته و قصد انجام فعالیت‌های ورزشی را دارد؛ در این شرایط توصیه می‌شود تا وضعیت قلب این فرد قبل از شروع فعالیت ورزشی کنترل شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه جنگ قره باغ علیرضا رزم حسینی عیسی آل کثیر هفته دفاع مقدس مصطفی ادیب مسعود اسلامی بیماری های قلب و عروق سکته قلبی مکانیسم ماشه جنگ قره باغ علیرضا رزم حسینی عیسی آل کثیر هفته دفاع مقدس مصطفی ادیب بیماری های قلبی بیماری های قلب عروق کرونر تنگی عروق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۹۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 20 چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی مستلزم رعایت سبک زندگی سالم است
  • پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم