Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت: نظارت بر چگونگی توزیع گاز مایع، جمع آوری مرحله به مرحله لوازم خانگی فاقد کد شناسه تا ۱۸ ماهه آینده و دریافت تسهیلات به روستاییان در جهت استحکام بناها باید انجام شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، احمد برادران در سومین کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان افزود: ۷۰ درصد گاز مایع استان توسط خودروها استفاده می شود و این درحالیست که باید به مصرف گاز خانگی برسد لذا نباید گاز ، خارج از شبکه عرضه توزیع شود این کار تخلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: باید اقدامات لازم جهت عدم افزایش مراکز سوخت گاز مایع (lpg)گرفته شود زیرا این مراکز مجوز فعالیت ندارند پس باید در یک بازه زمانی اقدامات لازم صورت گیرد. وی بیان کرد: صاحبان خودروها بدانند گاز مایع استانداردهای لازم را برای یک خودرو ندارد لذا تسهیلاتی در اختیار این صاحبان خودروها قرار گیرد تا از ظرفیت گاز cnj استفاده کنند.

برادران با اشاره به گزارش بنیاد مسکن استان مبنی بر اینکه ۴۰ درصد بناهای روستاها از استحکام کافی برخوردار نیستند، خاطرنشان کرد: باید این واحدهای مسکونی که در بافت روستاها هستند با همکاری دهیاری ها و بخشداری ها اقدام به دریافت تسهیلات در جهت مقاوم سازی داشته باشند.

وی اظهار داشت: تمام لوازم خانگی های فاقد کد شناسه از اول آبان ماه به صورت مرحله ای تا هجده ماه آینده جمع آوری می شوند که کد شناسه شامل محل تولید، فرد وارد کننده، شرایط وارد کننده ، میزان مصرف برق و ... است. برادران در پایان از مجموعه صداوسیمای استان خواست تا اطلاع رسانی و فرهنگ سازی لازم در حوزه قاچاق کالا انجام شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قاچاق برنامه ریزی نظارت کالا کمیسیون گاز مایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۱۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم خانگی گران خواهد شد؟

محمود سیجانی اظهار داشت: برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی درخواست افزایش قیمت ارائه کرده‌اند که در دست بررسی است و هنوز تایید نشده است.

به گزارش خبرآنلاین، در روز‌های پایانی سال گذشته رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی از افزایش قیمت بدون سر و صدای برخی کارخانه‌ها در یک ماه گذشته خبر داد و در سال جاری هم گزارش‌هایی از افزایش قیمت برخی از برند‌های لوازم خانگی منتشر شد.

اما محمود سیجانی درباره اخبار منتشر شده از افزایش قیمت بدون مجوز لوازم خانگی، اظهار کرد: برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی درخواست افزایش قیمت ارائه کرده‌اند که در دست بررسی است و هنوز تایید نشده است.

وی افزود: تا زمانی که سازمان حمایت با این درخواست‌ها موافقت نکرده، شرکت‌ها اجازه افزایش قیمت ندارند.

دیگر خبرها

  • خسارت میلیاردی آتش در مغازه لوازم‌خانگی
  • احتکار ۳۵ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق در اصفهان
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • آتش سوزی مغازه لوازم خانگی در فریمان
  • ۴۰۰ روستایی در چناران تسهیلات ساخت مسکن دریافت کردند
  • دریافت تسهیلات ساخت مسکن ۴۰۰ روستا در چناران
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد همچنان در مرحله دریافت تسهیلات
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد در مرحله دریافت تسهیلات