Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کمیته جهانی برگزاری مراسم هفته فضا، شعار «ماهواره ها زندگی را بهتر می‌کنند» را به عنوان شعار سال ۲۰۲۰ هفته جهانی فضا تعیین کرده است، اظهار داشت: سازمان فضایی ایران نیز در راستای همراهی با برگزاری این رویداد، برای هر کدام از روزهای این هفته شعاری را با هدف ترویج و توسعه دانش فضایی درنظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همه ساله روزهای ۴ تا ۱۰ اکتبر (۱۳ تا ۱۹ مهرماه) به عنوان هفته جهانی فضا برگزار می شود، گفت: در سال ۱۹۹۹، مجمع عمومی سازمان ملل، قطعنامه‌ای را تصویب کرد که به موجب آن، چهارم تا دهم اکتبر هر سال به عنوان هفته جهانی فضا، درنظر گرفته شد. هدف از این کار، ترویج و توسعه دانش فضایی و آشنا کردن مردم و جوانان از نقش فناوری فضایی در زندگی انسان‌ها روی زمین اعلام شد.

دبیر هفته جهانی فضا با اشاره به اینکه این هفته حد فاصل دو رویداد تاریخی فضایی یعنی پرتاب نخستین ماهواره جهان (اسپوتنیک) و امضای نخستین معاهده استفاده صلح‌آمیز از فضای ماوراء جو در سازمان ملل انتخاب شده است، ادامه داد: کمیته جهانی برگزاری مراسم هفته فضا، در هر سال شعاری را برای آن در نظر می‌گیرد. هدف از این کار، همسو کردن فعالیت‌ها و برنامه‌های گروه‌های مختلف در سراسر جهان، در راستای هدفی مشترک است.

قربانی گفت: امسال هفته جهانی فضا (wsw۲۰۲۰) با شعار «ماهواره ها زندگی را بهتر می‌کنند» برگزار می شود که این موضوع نشان دهنده اهمیت فناوری فضایی در بهبود کیفیت زندگی روی کره زمین است و مطابق اهداف تعیین شده در این شعار، فناوری‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی می‌توانند در استفاده از داده‌های فضایی بسیار موثر باشند.

وی تاکید کرد: از این رو سازمان فضایی ایران نیز در نامگذاری روزهای این هفته، شعار روز یکشنبه ۱۳ مهر را «ماهواره‌ها زمینه ساز تحول در ارتباطات» انتخاب کرده است. در همین حال روز دوشنبه ۱۴ مهرماه با عنوان «ماهواره‌ها زیربنای توسعه آموزش و سلامت» نامگذاری شده است.

دبیر هفته جهانی فضا خاطرنشان کرد: روز سه شنبه ۱۵ مهر، با شعار «ماهواره‌ها و بهبود مدیریت مخاطرات طبیعی و محیط زیست» نامگذاری شده است و برای روز چهارشنبه ۱۶ مهرماه نیز عنوان «توسعه کشاورزی نوین با ماهواره‌ها» انتخاب شده است. 

به گفته وی، کمیته برگزارکننده هفته جهانی فضا، روز پنجشنبه ۱۷ مهرماه را با عنوان «ماهواره‌ها و مدیریت هوشمند شهری» و روز جمعه ۱۸ مهر را با عنوان « فناوری فضایی، ماهواره‌ها و شناخت جهان هستی» نامگذاری کرده است و عنوان «خدمات نوین ناوبری و موقعیت یابی با ماهواره‌ها» برای شنبه ۱۹ مهرماه درنظر گرفته شده است.

قربانی تاکید کرد: در راستای نامگذاری روزهای این هفته، برنامه های ترویجی و کاربردی در کل کشور برگزار خواهد شد.

کد خبر 5035068 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری فضایی سازمان فضایی ایران ماهواره ویروس کرونا تحقیقات علمی شبکه اجتماعی تیک تاک واکسن کرونا ایالات متحده امریکا فیس بوک فناوری فضایی شبکه ملی اطلاعات گوگل گوشی هوشمند شرکت دانش بنیان اکتشافات فضایی امنیت اطلاعات ایستگاه فضایی بین المللی هفته جهانی فضا ماهواره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۱۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزی به نام تلفن!

چشم‌هایتان را ببندید و جهانی را تصور کنید بدون اینترنت و اپلیکیشن و چت و پیامک، بدون تلفن؛ جهانی که در آن آدم‌ها تنها راه ارتباطی‌شان دیدن همدیگر بود و نهایتا مثل سرخ‌پوست‌ها می‌توانستند با دود به هم پیام بدهند.

 سخت است نه؟ اصلا تصور اینکه تلفن از زندگی تکنولوژی زده ما حذف شود، دشوار است و کمتر کسی پیدا می‌شود که در این دوره و زمانه، یک موبایل هوشمند یا ساده همراهش نباشد.

گراهام بل وقتی تلفن را اختراع کرد، فکرش را هم نمی‌کرد که اختراعش اینقدر در زندگی بشریت نقش مهمی ایفا کند و بخش جدایی‌ناپذیری از دنیای ارتباطات امروز ما شود. واقعیت این است که اختراع بل، با اینکه خیلی‌های‌مان را دچار گردن‌درد‌های پیامکی کرده و در جمع‌های دوستانه و مهمانی‌ها هم کنار گذاشته نمی‌شود، اما اگر نباشد، فاصله‌ها پررنگ‌تر به‌نظر می‌رسند و آدم‌هایی که در کل دنیا پخش شده‌اند و از هم دورند، دیر به دیر از حال هم باخبر می‌شوند. در واقع تلفن آدم‌ها را به هم نزدیک‌تر و ارتباط را راحت‌تر کرده است. اصلا مگر ما از یک اختراع چه چیز دیگری می‌خواهیم؟

امروز، روز جهانی تلفن است. این روز به این مناسبت نامگذاری شده تا قدر این وسیله ارتباطی را که برای وصل کردن آمده بیشتر بدانیم و برای چند دقیقه‌ای هم که شده، با یک آدم از راه دور تماس بگیریم و صدایش را از پشت خطوط پیام بشنویم تا حال‌مان خوش شود.

منبع: همشهری آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • روزی به نام تلفن!
  • پیش‌بینی هفته‌ای بهاری برای استان کرمانشاه
  • پیش بینی هفته ای بهاری برای استان کرمانشاه
  • مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی
  • تغییر روزهای برگزاری نشست علنی مجلس
  • زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!
  • ماهواره نوا رویداد تلخ سفید شدن مرجان‌ها را ثبت کرد
  • آیا رفع بی‌نظمی‌های زندگی در بهبود سلامت روان موثر است؟