Web Analytics Made Easy - Statcounter

طهرانی مقدم گفت: سنگر سازان بی سنگر در دفاع مقدس بن بست شکن بودند و عنوان سنگر سازان بی سنگر که توسط حضرت امام(ره) برای آنها نامگذاری شد کاملا حکیمانه و مدبرانه بود که امروز باید عمق این کلام را بهتر تبیین کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ سردار محمد طهرانی مقدم مشاور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و از فرماندهان ارشد هشت سال دفاع مقدس امروز در آیین تجلیل از رزمندگان جهادگر؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای هشت سال جنگ تحمیلی و خصوصا شهدای جهاد سازندگی گفت: امروز آن چیزی که از امنیت پایدار و اقتدار روز افزون در کشور داریم برگرفته از خون شهدا و مجاهدت های رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس است که باید قدر آن را بدانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طهرانی مقدم اظهار کرد: نقش آفرینی جهاد سازندگی در دفاع مقدس و خصوصا در عملیات والفجر ۱۰ که با احداث جاده تاریخی در ارتفاعات انجام شد یک نقش بی دلیل است چراکه این منطقه به طور ویژه توسط دشمنان رصد میشد و یکی از مهمترین نقاط بود که جهادگران سنگرسازان بی سنگر نقش آفرینی مهمی داشتند.

وی ادامه داد: استان مرکزی در دفاع مقدس یک استان پیشتاز و ممتاز بود و عملکرد بسیار درخشانی را برای خود به یادگار گذاشته و حقیقتا شهدا و رزمندگانی در استان مرکزی وجود دارند که نقش آنها در دفاع مقدس فراموش نشدنی است.

مشاور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: شهید حسن طهرانی مقدم، ایران اسلامی را به قدرت ششم موشکی در دنیا تبدیل کرد و مقدمه این کار توسط جهاد سازندگی شکل گرفت چراکه بعد از تشکیل جهاد سازندگی در ابتدای انقلاب اولین مسئولین جهاد سازندگی در شمال کشور حاج حسن طهرانی مقدم و برادر شهید ما بودند که خدمات گسترده ای از همان ابتدا پایه گذاری کردند.

وی افزود: مقام معظم رهبری تاکنون سه بار در بیت شریف شهید حسن طهرانی مقدم تشریف فرما شدند که در یکی از این دیدارها دو نکته بسیار مهم یادآور شدند که ما آنها را درس مهمی می دانیم.

طهرانی مقدم اضافه کرد: مقام معظم رهبری تاکید کردند حاج حسن طهرانی مقدم یک انسان کاملا متعهد بودند که هر قولی را دادند به موقع عمل کردند و این برای شرایط امروز یک درس مهمی است.

مشاور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: همچنین ایشان در خصوص شهید طهرانی مقدم فرمودند ایشان به هیچ عنوان دلبستگی مادیات نداشتند و کارها و اقدامات ایشان تنها در جهت رضایت خداوند بود که این درس بسیار بزرگ دیگری از سیره و رفتار شهید طهرانی مقدم است که باید مورد توجه باشد.

وی ادامه داد: اگر امروز اسمی از شهدا می آوریم باید راه و سیره آنها را با قدرت ادامه دهیم و مهمترین ویژگی شهدا عدم وابستگی آنها به مادیات بود و شهدا تنها برای کسب رضای الهی گام برداشتند و همین ویژگی سبب شد که جزء بندگان مخلص خداوند باشند.

این رزمنده دوران دفاع مقدس بیان کرد: حاج حسن طهرانی مقدم یک مدیریت جهادگونه همراه با ایثار و ازخودگذشتگی از خود داشت و با این مدیریت توانست اقدامات بسیار بزرگی را انجام دهد و این ویژگی ها سبب شد نام او برای همیشه در ذهن ها ماندگار باشد.

مشاور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شروع ساخت موشک های اقتدار آفرین در ابتدای انقلاب اسلامی از مجموعه های تحقیقاتی جهاد سازندگی شروع شد و اگر امروز می گوییم به قدرت برتر موشکی دست پیدا کردیم و خودمان در حوزه فضا برتر می دانیم اینها به برکت مجاهدت های جهادگران و شهدای جهاد است که استارت این کار ارزشمند را زدند.

وی ادامه داد: سنگر سازان بی سنگر در دفاع مقدس بن بست شکن بودند و عنوان سنگر سازان بی سنگر که توسط حضرت امام(ره) برای آنها نامگذاری شد کاملا حکیمانه و مدبرانه بود که امروز باید عمق این کلام را بهتر تبیین کنیم.

طهرانی مقدم افزود: سنگر سازان بی سنگر از اولین افرادی بودند که اقتصاد مقاومتی را در دفاع مقدس عملیاتی کردند و با تکیه بر ظرفیت های داخلی و توان خود رزمندگان نقش آفرینی بسیار گسترده ای انجام دادند که سبب خیرات و برکات فراوانی شد.

مشاور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروز پیشکسوتان جهاد سازندگی دنیایی از تجربیات عملیاتی و آموزه های ارزشمند دارند که باید به خوبی از آنها استفاده کرد چراکه سنگر سازان بی سنگر در حوزه پشتیبانی جنگ نقش محوری داشتند.

وی خاطرنشان کرد: سنگر سازان بی سنگر بی صدا و مظلومانه در دفاع مقدس خدمت رسانی می کردند و استان مرکزی هم در این خصوص جهادگران زیادی داشته که نقش محوری داشتند .

انتهای پیام/


 

منبع: دانا

کلیدواژه: مشاور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام سنگر سازان بی سنگر حسن طهرانی مقدم جهاد سازندگی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۲۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم محرابی پیش ازظهر دوشنبه در حاشیه تقدیر از سومین جشنواره ملی «افتخار من» خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس ویژه فرزندان، نوادگان، همسران و بستگان، افزود: ۱۵۲ اثر به دبیرخانه استانی سومین جشنواره ملی «افتخار من» در مازندران ارسال شد، بیان کرد: در آئین اختتامیه این جشنواره در مازندران برگزار شد از ۲۰ برگزیده تقدیر به عمل آمد.

محرابی با بیان اینکه در بخش دل نوشته ۴۵ اثر، صوت ۲۱ اثر، عکس سه اثر، فیلم ۷۷ اثر، خاطره یک اثر، یادداشت ۵ اثر به دبیرخانه استانی واقع در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران ارسال شد، اذعان داشت: سومین جشنواره ملی «افتخار من» در بخش‌های فیلم کوتاه، فایل صوتی، عکس، خاطره، دل نوشته و… با موضوع دفاع مقدس، محور مقاومت، فرهنگ ایثار و شهادت با محوریت خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس برای فرزندان و نوادگان برگزار شد.

محمدرضا میار عباسی نوه منصور میار عباسی نفر اول بخش فیلم کوتاه و یکی از چهار برگزیده این جشنواره نیز ضمن ابراز خرسندی از انتخاب اثر نوه‌اش در این جشنواره گفت: پدر محمدرضا» فراخوان جشنواره را از طریق فضای مجازی دریافت کرد و توانست با هنر خود فیلم کوتاهی با موضوع جشنواره تهیه و به دبیرخانه ارسال کند.

این نویسنده با بیان اینکه فیلم حاوی گفت و گوی دو طرفه بین من و نوه‌ام محمدرضا است، افزود: در شیوه خاطره گویی همه تلاشم این بود که بتوانم مفاهیم و آموزه‌های دفاع مقدس و رشادت فرزندان این ملت، ولایتمداری و مجاهدت‌شان را به او منتقل کنم.

منصور میار عباسی از رزمندگان دفاع مقدس اهل شهرستان چالوس صاحب دو اثر به نام‌های «عارفان امین» و «گل‌های بهشت» است که در حاشیه این مراسم ابن دو اثر را به کتابخانه تخصصی دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران اهدا کرد.

کد خبر 6091951

دیگر خبرها

  • جامعه امروز ما نیاز به تفکر معلمان شهید دارد
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • حقیقتی که در برنامه المیرا شریفی‌مقدم فاش شد
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • اختتامیه سومین جشنواره «افتخار من» برگزار می‌شود