Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@19:17:28 GMT

غسالی جزومشاغل سخت و زیان‌آورشد

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۳۴۶۱

معاون وزیر کشور گفت: مشاغل خاص آرامستان های کشور با تصویب شورای عالی حفاظت فنی جزو مشاغل سخت و زیان‌آور شد. ناطقان: مهدی جمالی نژاد، اظهار کرد: در یکصد و شصت و سومین جلسه شورای عالی حفاظت فنی که هفتم مهر ماه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل شد، موضوع سخت و زیان آوری مشاغل کارکنان شاغل در آرامستان ها مطرح و در نهایت با موافقت این شورا کارکنان آرامستان های کشور جز مشاغل سخت و زیان گروه «ب» قرار گرفتند و سایر مشاغلی که بصورت غیر مباشرت می‌باشند، از طریق کمیته‌های استانی می‌توانند موضوع را طرح و پیگیری نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به پی گیری های وزیر محترم کشور در زمینه این موضوع ابراز امیدواری نمود که با اجرایی شدن این مصوبه حمایت‌های لازم از کارکنان خدوم آرامستان ها صورت گیرد.

شایان ذکر است به موجب تبصره (۲) ماده (۷۶) قانون تأمین اجتماعی، مشاغل گروه (الف) مشاغلی هستند که با تدابیر فنی و مهندسی صفت سخت و زیان آور از آن شغل کاهش یا حذف می‌شود. در صورتی که این مشاغل ظرف دو سال الزام به بهینه سازی محل استاندارد برای شغل مربوطه نکنند، سازمان تأمین اجتماعی کلیه خسارات وارده بابت بازنشستگی پیش از موعد را از کارفرما وصول می‌نماید.

همچنین مشاغل گروه (ب) با هیچیک از تدابیر و تمهیدات فنی، امکان کاهش یا حذف صعوبت و زیان آور بودن شغل نمی‌شوند که در قانون ۱۴ مورد احصاء شده که با مصوبه اخیر شورای عالی حفاظت فنی به ۱۵ مورد ارتقا یافت. منبع: مهر برچسب ها: غسالی ، مشاغل سخت ، زیان آور

منبع: ناطقان

کلیدواژه: غسالی مشاغل سخت زیان آور سخت و زیان آور مشاغل سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۳۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند

بررسی گزارش عملکرد نیمه اول بودجه ۱۴۰۲ نشان میدهد، ۱۵۰ شرکت دولتی در این دوره زیان‌ده بوده اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با بررسی منابع و مصارف بودجه شرکت های دولتی در لایحه بودجه 1403، مشخص میشود که تعداد شرکت‌های سودده و سربه‌سر در پیوست 3 لایحه بودجه سال 1403 برابر با 323 شرکت و تعداد شرکت‌های زیان‌ده 15 شرکت است. نکته‌ای که در این خصوص وجود دارد بالا بودن تعداد شرکت‌های زیان‌ده در عمل است (حدود 150 شرکت در عملکرد شش ماهه سال 1402). واضح است که درج شرکت‌های زیان‌ده به عنوان شرکت‌های سودده و سربه‌سر، باعث کاهش شفافیت بودجه و غیر واقعی شدن آن می‌شود.

در ادامه این گزارش آمده است که درآمد شرکت‌های دولتی در لایحه بودجه سال 1403 نسبت به قانون بودجه سال 1401، رشد 36.3 درصدی داشته است. هزینه شرکت‌های دولتی نیز در لایحه بودجه سال 1403 نسبت به قانون بودجه سال 1402، رشد 41 درصدی داشته است.

این گزارش مطرح می‌کند که سود علی‌الحساب شرکت‌های دولتی در لایحه سال 1403، حدود 77 درصد نسبت به قانون بودجه سال 1402 رشد داشته است. شرکت‌های ملی نفت ایران، بانک مرکزی، ملی گاز، ایمیدرو، پالایش نفت آبادان، تهیه و تولید مواد معدنی، ملی پتروشیمی، ارتباطات زیر ساخت، فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی و سازمان بنادر و دریانوری بیش از 70 درصد از سود پیش‌بینی شده شرکت‌های دولتی در سال 1403 را پرداخت خواهند کرد. شایان ذکر است بالاترین مالیات نیز  برای 10 شرکت مذکور پیش‌بینی شده و در مجموع بیش از 50 درصد مالیات شرکت‌های دولتی در سال 1403 برای آنها در نظر گرفته شده است.

در این گزارش بیان می‌شود که هزینه‌‌های سرمایه‌ای شرکت‌های دولتی در لایحه بودجه سال 1403، حدود 15.6 درصد نسبت به قانون بودجه سال 1402 رشد داشته است. بررسی روند هزینه‌های سرمایه‌ای حقیقی (بدون اثر تورم) شرکت‌های دولتی، نشانگر یک روند رو به کاهش طی سال‌های اخیر است.

این گزارش خاطرنشان می‌کند که بودجه سال 1403 نخستین بودجه‌ای است که پس از تغییر آیین‌نامه داخلی مجلس در فرآیند بررسی بودجه به صورت دو مرحله‌ای توسط مجلس مورد بررسی قرار می‌گیرد. دو مرحله‌ای شدن بودجه، فرصت بررسی دقیق‌تر جداول بودجه را برای مجلس شورای اسلامی فراهم کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • کارگر غسالخانه قم کارگر نمونه استان شد
  • بهسازی آسفالت آرامستان بهشت معصومه (س) قم
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • آغاز عملیات دیوارکشی اطراف آرامستان شیخ شهاب‌الدین (آزادان)
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • دانلود آهنگ مست عشق علیرضا قربانی + متن
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند