Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس از تهران: در حال حاضر مناطق ۲۲گانه تهران، ری، شهریار، پاکدشت، پیشوا، ورامین، دماوند، فیروزکوه و شمیرانات در وضعیت قرمز و بسیار پرخطر کرونایی قرار دارند. شهرستان‌های اسلامشهر و رباط کریم در وضعیت نارنجی و پرخطر هستند و شهرهای قرچک، قدس و ملارد وضعیت‌شان در طیف زرد و خطر متوسط است و در این میان تنها شهرستان‌های بهارستان و پردیس در وضعیت کم خطر و سفید قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها در حالی شاهد رشد دوباره آمار مبتلایان روزانه و فوتی‌های ویروس کرونا هستیم که اغلب مردم به زندگی روزمره خود بازگشته‌اند و جز ماسک‌های مانده بر چهره اندکی از شهروندان، دیگر کمتر نشانی از کرونا در شهرها دیده می‌شود و به گفته سخنگوی وزارت بهداشت میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح کشور به نزدیک ۶۰ درصد رسیده است.

در این بین وضعیت استان تهران به علت جمعیت بالای ۱۵میلیون و تراکم بالای این جمعیت نسبت به سایر استان‌ها، بسیار حساس‌تر است. لکن علی‌رغم بدیهی‌بودن این گونه ملاحظات هنوز شاهد تصمیم‌گیری‌هایی نه چندان دقیق و متشتت درباره کنترل شیوع ویروس کرونا در استان هستیم. 

با گشتی در سطح شهر تهران به راحتی درمی‌یابیم که با گذشت بیش از ۷ ماه از شیوع کرونا هنوز تدبیر مشخصی برای حمل و نقل عمومی و ازدحام‌های عجیب در بی‌آرتی و متروها دیده نمی‌شود، هنوز بسیاری از واحدهای صنفی از آرایشگاه‌ها تا باشگاه‌ها فعالیت‌های خود را ادامه می‌دهند و طرح ترافیک تنها زمانی تعلیق می‌شود که آمار فوتی‌های کرونا آنقدر بالا برود و بیمارستان‌ها لبالب از بیماران شود که شهرداری مجبور شود از خیر درآمد ناشی از طرح ترافیک بگذرد.

حالا نیز با شروع ماه مهر دانش‌آموزان راهی مدارس خود شده‌اند و در خیابان‌ها و وسایل حمل و نقل عمومی اغلب کودکان و نوجوانانی را می‌شود دید که کوله به دوش خطر کرونا را به جان خریده‌اند تا در کلاس‌ درس حاضر شوند.

با این شرایط طبیعی به نظر می‌رسد که وضع استان تهران بدتر و بدتر شده و وضعیت‌های زرد، نارنجی و نارنجی‌ها اغلب قرمز شود.

اگر بخواهیم وضعیت کرونایی اکنون تهران را بررسی کنیم، با نگاهی به اطلاعات اپلیکیشن ماسک، برنامه مورد تأیید وزارت بهداشت، در حال حاضر ۹ شهرستان از ۱۶ شهرستان استان در وضعیت قرمز و بسیار پرخطر قرار دارند که عبارتند از مناطق ۲۲گانه تهران، ری، شهریار، پاکدشت، پیشوا، ورامین، دماوند، فیروزکوه و شمیرانات به علاوه شهرستان‌های اسلامشهر و رباط کریم که در وضعیت نارنجی و پرخطر هستند و شهرهای قرچک، قدس و ملارد وضعیت آن‌ها در طیف زرد و خطر متوسط است و در این میان تنها شهرستان‌های بهارستان و پردیس در وضعیت کم خطر و سفید قرار دارند.

حال باید منتظر بود و دید با این اوصاف آیا مسؤولان کشوری و استانی در رویه تصمیم‌گیری خود برای کنترل بحران کرونا در تهران تغییری ایجاد خواهند کرد؟ و آیا نهادهای تصمیم‌گیر بالاخره به این نتیجه خواهند رسید که استان تهران و علی الخصوص شهر تهران نیاز به توجهی ویژه و تصمیماتی خاص برای جلوگیری از ویروس کرونا دارند؟ این‌ها سوألاتی هستند که در صورت عدم پاسخ صحیح و به موقع به آن‌ها رنگ قرمز استان تهران مانند فوت روزانه بیش از ۱۰۰ نفر از هموطنانمان عادی و روزمره خواهد شد.البته این اطلاعات زمانی نگران‌کننده‌تر می‌شوند که تا بدانیم ماه گذشته در سطح استان مناطق بسیار پرخطر و در وضعیت قرمز بسیار معدود بودند لکن حالا شاهد افزایش این مناطق هستیم که این مسئله در کنار گفته استاندار تهران مبنی بر افزایش روزانه ۳۰۰ نفر مبتلای جدید در سطح استان، هشدارهایی جدی برای شروع موجی تازه از شیوع کرونا است.

پایان پیام/ خ/گ۱/س

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا تهران وزارت بهداشت وضعیت قرمز ماسک فاصله اجتماعی مترو بی آر تی ری شهریار پاکدشت پیشوا ورامین دماوند فیروزکوه شمیرانات اسلامشهر رباط کریم قرچک قدس ملارد پردیس بهارستان وضعیت قرمز استان تهران قرار دارند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۳۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته شدن برخی محور‌های خراسان جنوبی بر اثر سیلاب و آب‌گرفتگی

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور ضمن تشریح وضعیت استان خراسان جنوبی پس از سیلاب و آب‌گرفتگی از بسته‌شدن برخی محور‌ها در این استان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین ظفری، سخنگو و معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور در خصوص وضعیت بارندگی‌های استان خراسان جنوبی بیان کرد: سد‌های شوسف و چهار فرسخ پرشده است و سیل وارد برخی مناطق مسکونی در شهرستان نهبندان شده است.

وی افزود: به علت ورود سیل به محور خوسف به قله زری، تردد تنها با خوردو‌های کمک‌دار مقدور است. تاکنون جان‌باخته و تخریب واحد مسکونی گزارش نشده است.

ظفری در ادامه گفت: وضعیت بارش در شهرستان خوسف بیشتر از باقی نقاط استان است و بیشترین بارش مربوط به شهرستان خوسف روستای بیشه با بیش از ۵۸ میلیمتر است. سیل و آب‌گرفتگی در باقی نقاط استان به صورت عادی است.

وی همچنین در خصوص وضعیت محور‌های استان خراسان جنوبی ناشی از سیل بیان کرد: تمامی محور‌های بخش سرداران شهرستان نهبندان و محور چاهداشی به میغان به علت جریان یافتن سیل شدید و محور عشق آباد به بردسکن به علت طغیان رودخانه‌ها و آب‌گرفتگی، آب‌نما‌ها بسته است.

وی افزود: محور فرعی سرچاه عماری به بصیران و میغان نهبندان محدوده روستای صمدآباد نیز به علت طغیان رودخانه‌های فصلی تا اطلاع بعدی مسدود است. همچنین محور عشق‌آباد به بردسکن مسدود است.

دیگر خبرها

  • فیلم/ وضعیت بزرگراه خرازی تهران پس از مسدود شدن به علت بارندگی
  • فیلم/ وضعیت بزرگراه خرازی تهران پس از مسدود شدن به علت بازندگی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • آخرین وضعیت شهرک امام زاده ابراهیم شهرستان شفت پس از آتش سوزی
  • آخرین وضعیت خسارت سیلاب در شهرستان دهلران
  • بسته شدن برخی محور‌های خراسان جنوبی بر اثر سیلاب و آب‌گرفتگی
  • آخرین وضعیت راه‌های شهرستان دشتی ناشی از سیل اخیر
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • هشدار قرمز بارندگی شدید؛ افزایش شدت بارندگی در تهران + فیلم