Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت کمتر از یک سال از زمان ظهور بیماری مرگبار کووید-۱۹ در چین و نیز همه‌گیر شدنِ آن در سراسر جهان، اکنون بیش از یک میلیون نفر بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش ایسنا، همه گیری بیماری کووید-۱۹ که از محله های فقیرنشین در هند و جنگل های برزیل گرفته تا نیویورک، بزرگترین شهر آمریکا شیوع پیدا کرده، اقتصاد جهان را نابود، تنش های ژئوپلتیک را تشدید و به طبع، زندگی عادی مردم را به طرز چشمگیری مختل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسابقات ورزشی، برنامه های تفریحی و سفرهای بین المللی متوقف شده است چرا که با اقدامات شدید اعمال شده برای جلوگیری از گسترش کروناویروس در سراسر دنیا هواداران، تماشاگران و گردشگران مجبور شده اند در خانه بمانند.

اقدامات کنترلی شدید باعث شد نیمی از مردم جهان - بیش از چهار میلیارد نفر- تا ماه آوریل قرنطینه شوند. این کار موجب شد تا سرعت رشد کروناویروس کاهش پیدا کند اما با برداشته شدن محدودیت‌ها موارد ابتلای مجدد نیز افزایش یافت.

اکنون تعداد قربانیان بیماری کووید-۱۹ در جهان از رقم یک میلیون نفر فراتر رفته و بیش از ۳۳ میلیون نفر نیز به این ویروس آلوده شده اند.

ایالات متحده بیشترین آمار قربانیان این بیماری را با بیش از ۲۰۹ هزار قربانی داراست و پس از آن برزیل، هند، مکزیک و انگلیس در رتبه های بعدی جای دارند.

محققان همچنان در تلاش برای کشف واکسن موثر برای این بیماری هستند و دولتها مجدد مجبور به اعمال محدودیتهایی شده‌اند. اقدامات کنترلی روند شیوع بیماری را کند می‌سازد اما به اقتصاد و فعالیت‌های تجاری آسیب وارد می‌کند.

در موج نخست شیوع بیماری آسیب‌های جدی به کشورهای اروپایی وارد شد و اکنون با افزایش موارد ابتلا، مقامات پاریس، لندن و مادرید مجبور شده اند به منظور کاهش روند شیوع بیماری، اقدامات کنترلی جدیدی را اعمال کنند.

اکنون در بسیاری از شهرهای جهان استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی در مغازه ها، کافه‌ها و وسایل حمل و نقل عمومی بخشی از زندگی روزمره شده است.

در اواسط ماه جاری میلادی در بسیاری از مناطق جهان شاهد افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ بودیم به گونه ای که سازمان جهانی بهداشت (WHO) نسبت به احتمال مرگ دو میلیون نفر بر اثر ابتلا به این بیماری هشدار داد.

دکتر «مایک رایان» رئیس بخش فوریت‌های این سازمان روز جمعه در اظهاراتی گفت: یک میلیون فوتی رقم وحشتناکی است و لازم است پیش از آنکه به سوی رقم دو میلیون نفر حرکت کنیم، آمار یک میلیون فوتی را مورد توجه و بررسی قرار دهیم.

به گزارش ساینس الرت، کروناویروس که عامل بیماری کووید-۱۹ است اولین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد. منشاء این بیماری مشخص نیست اما محققان بر این باورند خفاش‌ها منشاء این بیماری هستند و ممکن است از طریق پستاندار دیگری به انسان منتقل شده باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در جهان کروناویروس کووید 19 بیماری کووید ۱۹ میلیون نفر یک میلیون شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۴۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست تلخی که در کمتر از ۲۴ ساعت جبران شد

به گزارش "ورزش سه"، در دور برگشت از سری مسابقات پلی‌اوت سوپر لیگ والیبال روسیه تیم اورال اوفا در حضور میلاد عبادی پور دریافت کننده قدرتی ایرانی خود توانست به راحتی و با نتیجه سه بر صفر پیروز شود و رتبه سیزدهمی خود را حفظ کند.

در این دیدار اورال اوفا ست های بازی را به ترتیب با نتایج 25 بر 15، 25 بر 16 و 25 بر 20 پیروز شد تا در فاصله یک  بازی مانده به پایان دور پلی اوت رتبه سیزدهمی را از آن خود کرده باشد.

میلاد عبادی فردا آخرین بازی خود را برای این تیم مقابل نووگورود‌ انجام خواهد داد و سپس راهی اردوی تیم ملی والیبال ایران پس از استراحتی چند روزه خواهد شد.

همچنین در فینال سوپر لیگ روسیه تیم زنیت کازان با سرمربی گری آلکسی وربوف و توماس توتولو دو برد برابر دینامو مسکو کسب کرده اند و به تنها یک برد دیگر برای قهرمانی نیاز دارند.

دیگر خبرها

  • خلیج‌ فارس امن‌ترین نقطه دریایی جهان است | اسکورت کشتی‌های تجاری ایران در آب‌های فرامرزی
  • این مربا را برای صبحانه نخورید!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • «مصلای تهران» یا «شهرآفتاب» داستان یک تلخی بی‌پایان
  • امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • شکست تلخی که در کمتر از ۲۴ ساعت جبران شد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران