Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان زندگی فاطمه(س) را کتابی مفصل برای انسان دانست و گفت: زندگی کوتاه فاطمه(س) بهترین الگو برای تمام انسان ها است.

آیت الله رسول فلاحتی امروز در دیدار اعضای کمیته بانوان دفاع مقدس استان با قدردانی از مجاهدت بانوان ایثارگر در جنگ هشت ساله اظهار کرد: این جلسه در راستای تعظیم و تجلیل از بانوان ایثارگر دوران دفاع مقدس برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه کمال انسان را در بندگی خدا عنوان کرد و افزود: رسیدن به خدا مقصد اعلای انسان محسوب می شود و در این عرصه تفاوتی بین زن و مردم وجود ندارد.

امام جمعه رشت با بیان اینکه پس از بعثت پیامبر اسلام(ص) زن به جایگاه رفیع خود که خدا برای او تعیین کرد رسید، تصریح کرد: در دوره اسلامی، زن هویت عظیم الهی و انسانی خود را پیدا کرد.

آیت الله فلاحتی، زندگی فاطمه(س) را کتابی مفصل برای انسان دانست و بیان کرد: زندگی کوتاه فاطمه(س) بهترین الگو برای تمام انسان ها است.

وی، انقلاب اسلامی را دومین دوره ای عنوان کرد که زن توانست هویت خود را بازیابد و گفت: انقلاب اسلامی اوج شکوفایی بازیابی و بازخوانی هویت زن مسلمان است و این بازخوانی هنوز ادامه دارد.

نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه فرهنگ بازیابی هویت زن با انقلاب اسلامی در دنیا تاثیرگذار بوده است، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی و جامعه ایرانی تاثیر متقابل در همدیگر دارند و این امر برای قدرت های سلطه گر خطرساز شده است.

آیت الله فلاحتی به شعار “مرگ بر آمریکا” پس از گذشت ۴۱ سال از انقلاب اسلامی توسط مردم آمریکا اشاره کرد و یادآور شد: ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی موجب رنجش استکبار جهانی شده است.

وی با بیان اینکه بخش اعظم انقلاب اسلامی به عهده زنان پاک سیرت و پاک نیت بود، اظهار کرد: زنان با صورت و سیرت اسلامی در صحنه حضور پیدا کردند و این انقلاب مرهون تلاش آنها بوده است.

امام جمعه رشت به بازخوانی و بازنگری هویت بانوان با وقوع انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: انقلاب اسلامی به زن هویت داده است.

آیت الله فلاحتی با اشاره به ظرفیت شبکه های اجتماعی در ارسال پیام دین و انقلاب در عرصه جهانی، بیان کرد: اگرچه نتوانستیم از فضای مجازی به نحو مطلوب استفاده کنیم اما شبکه های اجتماعی موجب شد چهره و ارزش های انقلاب اسلامی به همه دنیا برود.

وی به حضور زنان مجاهد در کنار مردان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: مادران و همسران شهدا مجاهدان تاریخ هستند.

نماینده ولی فقیه در گیلان با تاکید براینکه مجاهدت های بانوان ایثارگر در دوران دفاع مقدس نباید به فراموشی سپرده شود، خاطرنشان کرد: حضور همیشگی زن ایرانی با هویت اسلامی در عرصه میدانی ضرورت است.

آیت الله فلاحتی، خواستار بهره گیری از سازمان های مردم نهاد در عرصه معنوی و ارزش های الهی در جامعه شد و اظهار کرد: گروه های مردمی می توانند در ترویج ارزش های انقلاب اسلامی اثرگذار باشند.

گیلان دارای ۳۰۰۰ مادر شهید است

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان نیز در دیدار مذکور به وجود ۳۴ شهیده زن در این استان اشاره کرد و گفت: تعداد ۳۴۰ رزمنده بانوی گیلانی در دوران دفاع مقدس حضور پیدا کردند.

زهرا یعقوب نژاد با اشاره به وجود ۵۳ جانباز زن در گیلان، بیان کرد: گیلان دارای ۳۰۰۰ مادر شهید و ۱۴۰۰  همسر شهید است.

رئیس کمیته بانوان دفاع مقدس گیلان به اجرای ۲۰۰ برنامه ویژه بانوان ایثارگر همزمان با هفته دفاع مقدس در این استان اشاره کرد و یادآور شد: ۴۰ بانوی پیشکسوت ایثارگر و رویشی گیلان در هفته دفاع مقدس تجلیل شدند.

وی، معرفی بانوان رزمنده و ایثارگر را از جمله برنامه های کمیته بانوان دفاع مقدس برشمرد و تصریح کرد: به دنبال معرفی الگوی بانوان ایثارگر به جامعه هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی حضرت زهرا دوران دفاع مقدس بانوان ایثارگر انقلاب اسلامی الله فلاحتی فاطمه س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۴۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهدا اصلی‌ترین قدرت فرهنگی ما هستند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه معلمان هویت انقلاب را ساخته‌اند، گفت: امروز اصلی‌ترین قدرت فرهنگی ما شهدا هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضامراد صحرایی در مراسم تشییع پیکر شهید معلم «حجت الله یوسفیه» با بیان اینکه معلمان هویت انقلاب را ساخته‌اند، اظهار کرد: امروز اصلی‌ترین قدرت فرهنگی ما شهدا هستند، به این شهید قول می‌دهیم و تلاش می‌کنیم که دانش‌آموزان خود را با فرهنگ اسلامی ایرانی تربیت کنیم.

وی با بیان اینکه در محضر این شهید تعهد می‌دهیم که راه او را ادامه خواهیم داد، افزود: تفحص این شهید در هفته معلم حاوی پیام‌های فراوانی برای ما است، از همکارانم می‌خواهم در مورد رجعت این شهید در هفته معلم رویدادی تعریف کنند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه انقلاب امانت شهدا است، تصریح کرد: به شهدا گواهی می‌دهیم که امانت دار هستیم و تعهد دهیم راه شهدا را ادامه می‌دهیم و نمی‌گذاریم استقلال کشور آسیب ببیند.

صحرایی با بیان اینکه به این شهید قول می‌دهیم دانش‌آموزان خود را با هویت ایرانی و اسلامی و فرهنگ اسلامی ایرانی تربیت کنیم، ادامه داد: این انقلاب امانت شهدا است، امانت ایثارگرانی که با بذل جان خود آن را رقم زده‌اند، شهید جایگاه رفیعی دارد و اگر معلم باشد به مراتب جایگاهش بالاتر است.

کد خبر 750870

دیگر خبرها

  • «سروان شوذب مشکینی» زیر تیغ نقد
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • ساخت ۱۸۰۰ مسکن محرومین در استان مرکزی
  • شهدا اصلی‌ترین قدرت فرهنگی ما هستند
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است