Web Analytics Made Easy - Statcounter

با در نظر گرفتن نظام تبلیغاتی که دولت آمریکا مدیریت آن را بر عهده دارد، می‌توان دریافت که دولت واشنگتن از چه ساز و کار شومی برای سرنگون کردن سایر کشورها استفاده می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رادیو بین المللی چین، با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا، شرکت گوگل اخیراً به بهانه «نقض قوانین صادراتی»، حساب های کاربری شبکه تلویزیونی انگلیسی زبان «پرس تی وی» در «یوتیوب» و «جی میل» را مسدود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت گوگل در طول سال های اخیر، چندین بار اقداماتی مشابه در این راستا عملی کرده و بدون اعلام قبلی، اقدام به مسدود کردن حساب رسانه های ایرانی از جمله پرس تی وی کرده است.

چنین اقدامی توسط گوگل به معنای نقض آزادی بیان است که به بخشی از سیاست ضد ایرانی دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا تبدیل شده است.

صرف نظر از رویکرد آمریکا در سرکوب رسانه های خارجی مخصوصا رسانه های کشورهایی که حکومت آنها برای واشنگتن چندان خوشایند نیست، دولت واشنگتن از استفاده از رسانه های خود به عنوان ابزاری برای سرنگون کردن حکومت های خارجی دست بر نمی دارد.

آمریکا یک نهاد دولتی به نام «آژانس رسانه های بین المللی» دارد که تعداد زیادی از رسانه های ضد چینی و ضد ایرانی مانند «صدای آمریکا» و «رادیو آسیای آزاد» تحت نظر این نهاد فعالیت می کنند.

اخیرا فعالیت «آژانس رسانه های بین المللی» درگیر دغدغه های سیاست داخلی آمریکا شده است.

ترامپ ماه جولای سال جاری میلادی، «مایکل پک» را به عنوان رئیس جدید آژانس رسانه های بین المللی انتخاب کرد؛ پک بلافاصله بعد از تصدی این پست، مدیران رسانه های تحت نظارت آژانس رسانه های بین المللی را تعویض کرد و همین اقدام او منجر به ایجاد ناراحتی های دو حزبی در آمریکا شد و مجلس نمایندگان کنگره آمریکا در همین راستا و به منظور بررسی علت این سیاست دولت ترامپ،‌ نشستی برگزار کرد.

تعجب برانگیز است که بسیاری از نمایندگان حاضر در این نشست، با ارائه مدارک و شواهد، تاکید کردند که پک با رویکردی که در ریاست بر آژانس رسانه های بین المللی در پیش گرفته،‌ منجر به تضعیف حمایت آمریکا از آشوبگران در هنگ کنگ شده است.

چنین مدارکی حاکی از اعتراف رسمی آمریکا به دخالت در تحریک و تداوم آشوب های سال گذشته در هنگ کنگ است.

«مایکل مکائول»نماینده جمهوریخواه حاضر در این نشست با تصمیم پک برای توقف فعالیت «بنیاد تکنولوژی آزاد» مخالفت کرد و «گرانت تورنر» مامور مالی پیشین نهاد «آژانس رسانه های بین المللی» آمریکا نیز در ارائه شواهد خود مبنی بر عدم توانایی پک برای مدیریت آژانس رسانه های بین المللی با تاکید بر اینکه بنیاد تکنولوژی آزاد می تواند ابزارهای مورد نیاز برای تظارات کنندگان را تامین کند و مانع از شناسایی هویت واقعی این معترضان شود، گفت که این نهاد در مناطقی از جهان مانند ایران و لبنان (بیروت) نقشی مشابه ایفا می کند.

هنوز فراموش نشده است که آمریکا در جریان آشوب های سال گذشته در هنگ کنگ، خشونت های غیرقانونی برخی از معترضان را زیبا توصیف کرد و در راستای اعلام حمایت خود از این آشوبگران، دیدارهایی را بین مقامات ارشد خود با سرکرده های آشوبگران ترتیب داد.

چین همواره به مداخله عمیق آمریکا در آشوب های هنگ کنگ اعتراض کرده است اما آمریکا، مدعی است که بدنبال حمایت از آزادی بیان و حقوق بشر در هنگ کنگ بوده است.

نکته تعجب آور دیگر این است که بر اساس مطالب افشا شده از سوی یکی از نمایندگان شورای قانونگذاری هنگ کنگ، کنسولگری آمریکا در هنگ کنگ که مسئول صدور ویزا و انجام امور دیپلماتیک و تجاری ساده است، هزاران کارمند و مستخدم دارد و این خود نشان دهنده دخالت و نفوذ آمریکا در امور هنگ کنگ است.

دولت ترامپ به خوبی می داند که از تحریک و حمایت از آشوبگران در هنگ کنگ چه هدفی را دنبال می کند و در این راستا برنامه ریزی های خود را عملی کرده است؛ سند این مطلب، اظهارات نمایندگان مجلس نمایندگان کنگره آمریکا در نشست اخیر است که نشان می دهد آمریکا از این الگوی همیشگی علیه حکومت های دیگری که برای واشنگتن خوشایند نیستند و از جمله ایران، استفاده کرده است.

ضروری است که در این بین به آژانس رسانه های بین المللی آمریکا به عنوان کانون دغدغه های سیاست داخلی این کشور نیز نگاهی بیندازیم؛ این آژانس یک نهاد دولتی در آمریکا به حساب می آید که رسانه هایی مانند «صدای آمریکا» و «رادیو آسیای آزاد» تحت نظارت آن فعالیت می کنند؛‌ شعار قدیمی این رسانه ها «آزادی و دموکراسی» و تبلیغات سیاسی برای سایر کشورهاست.

بودجه فعالیت این رسانه ها توسط دولت آمریکا تامین می شود و بودجه تخصیص یافته در سال جاری میلادی به این نهاد، معادل 810 میلیون دلار گزارش شده است.

با در نظر گرفتن این نظام تبلیغاتی که دولت آمریکا مدیریت آن را بر عهده دارد، می توان دریافت که دولت واشنگتن از چه نظام و ساز و کار شومی برای سرنگون کردن سایر کشورها استفاده می کند.

شکست جنگ نرم ترامپ ضد ایران؛ خانه‌تکانی در دستگاه پروپاگاندا هم جواب نداد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار آمریکا آژانس رسانه های بین المللی هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۵۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازتاب حضور گروسی در ایران در رسانه‌های بین‌المللی

آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران پس از تنش‌های منطقه‌ای اخیر و حضور مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای سوژه گمانه‌زنی بعضی رسانه‌ها شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، خبرگزاری چینی شینهوا نوشته است که محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی (منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای) را اعلام کرد. شینهوا همچنین به دیدار گروسی با وزیر خارجه کشور اشاره کرده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ابراز امیدواری کرد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نقش مستقلی در برنامه هسته‌ای تهران ایفا کند. رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش از این برای شرکت در این کنفرانس و همچنین دیدار با مقامات ایرانی وارد ایران شد. محمد اسلامی ابراز امیدواری کرد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تحت تأثیر «نفوذ و فشارهای سیاسی» خارجی علیه برنامه هسته‌ای ایران قرار نگیرد.

او افزود: «همان‌طور که گزارش‌های آژانس گواهی می‌دهد، بازرسی از تأسیسات هسته‌ای ایران در سال گذشته ۲۲ درصد از بازرسی‌های جهانی آژانس را به خود اختصاص داده است در حالی که ظرفیت نصب شده این کشور ۳ درصد ظرفیت جهانی بوده است که در تاریخ بی‌سابقه بوده است.»

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از کارزار تبلیغاتی رسانه‌ای و جنگ روانی علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران انتقاد کرد و دسترسی جهانی به تأسیسات آن همان‌طور که در اساسنامه آن تصریح شده فراهم است که به همه کشورها اجازه استفاده از علم و فناوری هسته‌ای به شیوه‌ای عادلانه داده است.

اسلامی با بیان اینکه ایران نیز مانند بسیاری از کشورها، فناوری هسته‌ای خود را توسعه خواهد داد، گفت که سازمان انرژی اتمی برای تولید انرژی پاک و پایدار تلاش‌های سریعی برای برای این منظور انجام می‌دهد.

وی تاکید کرد که سازمانش تولید ۲۰ هزار مگاوات برق از طریق انرژی هسته‌ای تا سال ۲۰۴۱ را در دستور کار خود قرار داده است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داده است که انتظار می‌رود گروسی در اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فناوری هسته‌ای ایران سخنرانی کند. گروسی آخرین بار در مارس ۲۰۲۳ به کشور سفر کرد و با مقامات ارشد از جمله رئیس جمهور ابراهیم رئیسی دیدار کرد.

به گفته این وبگاه خبری، تنش‌ها بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زمان شکست توافق برجام بارها شعله‌ور شده است و تلاش‌های میانجی‌گری اتحادیه اروپا تاکنون برای بازگرداندن واشنگتن به توافق و هم برای وادار کردن تهران به پایبندی مجدد به مفاد توافق شکست خورده است. سال گذشته، ایران طی مذاکرات غیررسمی با ایالات متحده سرعت غنی‌سازی اورانیوم خود را کاهش داد، که به عنوان یک اقدام نمایش حسن نیت تلقی شد. بازدید گروسی فرصتی برای تبادل نگرانی‌های دو طرف فراهم خواهد کرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس درباره نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران نوشته است که بازدید مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سایه تنش‌های شدید ناشی از جنگ رژیم صهیونیستی در غزه رخ می‌دهد.

گروسی در ماه‌های گذشته چندین بار اظهارات غیرمسئولانه‌ای در خصوص برنامه‌ی هسته ایران کرده است، به‌خصوص اینکه آژانس نمی‌تواند تضمین کند ترکیب سانتریفیوژها در آبشار غنی‌سازی تغییری کرده‌اند یا نه و ایران به اندازه کافی اورانیوم غنی‌سازی داده که چندین بمب هسته‌ای بسازد.

گروسی در شبکه اجتماعی ایکس درباره دیدارش با حسین امیرعبداللهیان نوشت که وی «یک سری اقدامات عملی» برای احیای بیانیه مشترک سال گذشته، اعتمادسازی و افزایش شفافیت پیشنهاد داد. گروسی پس از سفر به اصفهان به وین بازمی‌گردد، جایی که قصد دارد اخبار جدیدی را در اختیار خبرنگاران قرار دهد.

در نخستین روز کنفرانس اصفهان، محمد اسلامی تاکید کرد که همکاری با آژانس و پایبندی به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای «در رأس سیاست‌ها و راهبرد جمهوری اسلامی است.»

آسوشیتدپرس در پایان با اشاره به عملیات وعده صادق و تلاش رژیم صهیونیستی برای پاسخ به آن در اصفهان نوشته است که برنامه تسلیحات هسته‌ای اسرائیل که به‌طور گسترده توسط کارشناسان شناخته شده است، مانع حمله ایران نشد. اکنون کارشناسان به‌طور فزاینده‌ای پیشنهاد می‌کنند که ایران ممکن است پس از یک حمله بزرگ به خاکش به دنبال ساخت بمب برود.

کد خبر 751295

دیگر خبرها

  • بازتاب حضور گروسی در ایران در رسانه‌های بین‌المللی
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • گفت و شنود/ عین حقیقته!
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • رویکرد دوگانه رسانه‌های بیگانه
  • جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت