Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه آمریکایی از "بزرگترین حمله سایبری" به یک شبکه خدمات بیمارستانی این کشور خبر داد که در نتیجه آن دسترسی بیش از ۴۰۰ مرکز درمانی به این شبکه قطع شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا، شبکه خبری ان‌بی‌سی دوشنبه شب گزارش داد طی روزهای شنبه و یکشنبه سامانه‌های رایانه‌ای بیش از ۴۰۰ مرکز درمانی متصل به یک شبکه بیمارستانی در آمریکا موسوم به «خدمات همگانی سلامت» (Universal Health Services) از دسترس خارج شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه این حمله که به گفته ان‌بی‌سی شاید بزرگترین حمله به شبکه‌های سلامت در تاریخ آمریکا باشد، برخی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مجبور شدند برای ثبت اطلاعات بیماران از کاغذ و قلم استفاده کنند.

ان‌بی‌سی به نقل از یکی از کارکنان خدمات همگانی سلامت گفت که به نظر می‌رسد این حمله سایبری نوعی باج‌افزار باشد که در این نوع حملات، هکرها برای ارایه دسترسی مجدد کاربران به شبکه از آن‌ها درخواست پول می‌کنند.

یکی از کارکنان یک مرکز درمانی گفت که رایانه‌های این بیمارستان در ابتدا کند شدند و کم‌کم کلا از دسترس خارج شدند و تا صبح روز دوشنبه هم همچنان خاموش بوده‌اند.

هنوز درباره منشا و عامل این حمله سایبری هیچ رسانه یا مقام رسمی اظهار نظر نکرده است.

در سال ۲۰۱۷ یکی باج‌افزار با نام «واناکرای» (WannaCry) که گفته می‌شود توسط گروهی مرتبط با دولت کره شمالی ایجاد شده، در سراسر جهان منتشر شد و سامانه ملی سلامت انگلیس را، با اینکه مشخصا آن را هدف نگرفته بود، آلوده کرد.

دست ۸۰ مرکز درمانی در انگلیس در نتیجه آلوده شدن به این باج‌افزار از سامانه ملی سلامت خارج شد، اما این اختلال موجب مرگ کسی نشد. این در حالی است که چند هفته پیش حمله یک باج‌افزار به یک بیمارستان در آلمان، باعث مرگ یک نفر شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حمله سایبری مرکز درمانی حمله سایبری باج افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۶۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکتیک رسانه‌ای واشنگتن پست در قبال عملیات وعده صادق

پس از وقوع عملیات وعده صادق، اکثریت قریب به اتفاق رسانه‌های آمریکایی که از این واکنش قدرتمندانه کشورمان بهت‌زده شده‌اند، سعی در تقویت این تاکتیک رسانه‌ای مخدوش دارند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، از زمان آغاز جنگ غزه تا کنون، القای تفکیک و تمایز واشنگتن و تل آویو، تبدیل به یک سیاست رسانه‌ای و تبلیغاتی نخ نما در آمریکا شده است. بر این اساس، رسانه‌های وابسته به هر دو حزب سنتی آمریکا (دموکرات و جمهوریخواه) تلاش می‌کنند پیش فرض تعلق خاطر مطلق نهاد‌های پنهان و آشکار قدرت در آمریکا به لابی صهیونیسم را کتمان کرده و خود را بازیگری عقلانی و حتی واسطه‌گر(در روند انعقاد آتش بس) به افکار عمومی جهان معرفی کنند!

این ادعای وقیحانه در حالی از سوی جریانات رسانه‌ای آمریکا پمپاژ می‌شود که واشنگتن نه تنها هدایت فرامتنی منازعه را به سود منافع صهیونست‌ها بر عهده دارد، بلکه در سطح لجستیک و عملیاتی نیز در میدان جنگ حضور داشته و نسل کشی علیه کودکان غزه با نظارت مستقیم و بدون واسطه آن صورت می‌گیرد.

پس از وقوع عملیات وعده صادق، اکثریت قریب به اتفاق رسانه‌های آمریکایی که از این واکنش قدرتمندانه کشورمان بهت‌زده شده‌اند، سعی در تقویت این تاکتیک رسانه‌ای مخدوش دارند.

مروری بر گزارش واشنگتن پست در خصوص عملیات وعده صادق، این واقعیت را ملموس‌تر ساخته است. این روزنامه که بیشتر به طیف سنتی حزب جمهوریخواه آمریکا وابسته است، در شماره اخیر خود در خصوص عملیات ایران در عمق استراتژیک اراضی اشغالی می‌نویسد:

"اسرائیل در طول عملیات نظامی شش ماهه خود علیه حماس، حملاتی را در سوریه علیه ایران و متحدانش انجام داده است ما حمله اسرائیل در اول‌آوریل امسال ( حمله به ساختمان کنسولگری سقارت ایران در دمشق) با دیگر اهداف تفاوت برجسته‌ای داشت.
زیرا قاعدتاً اماکن دیپلماتیک باید معاف از درگیری و منازعات نظامی باشند. اما حمله اسرائیل به کنسولگری ایران، آمریکا را ناامید کرد! ، سه مقام آمریکایی که به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند، گفتند که لوید آستین، وزیر دفاع و دیگر مقامات ارشد دفاعی معتقدند که اسرائیل باید قبل از موعد به آن‌ها اطلاع می‌داد، زیرا این حمله برای منافع ایالات متحده در منطقه تأثیر داشت. اکنون آمریکایی‌ها نگران وقوع یک جنگ چندجانبه علیه مواضع منطقه‌ای خود و اسرائیل هستند، چنانچه پس از حمله ایران ( عملیات وعده صادق) نیز شاهد تبعات اقدام اسرائیل بودیم."

سؤال اصلی اینجاست که چرا واشنگتن پست و دیگر رسانه‌های آمریکایی، قبل از وقوع عملیات وعده صادق به جای محکوم کردن اقدام غیر قانونی، وقیحانه و تجاوزکارانه رژیم اشغالگر قدس، در مصاحبه با تحلیلگر‌ها و استراتژیست‌های مختلف غربی مدعی ناتوانی ایران در واکنش به تل آویو شده و سخنی از ناامیدی آمریکا از اسرائیل به میان نمی‌آوردند؟!

واقعیت امر این است که شوک ناشی از عملیات موفقیت‌آمیز وعده صادق نه تنها در سطوح سیاسی، بلکه در سطوح رسانه‌ای نیز مولد بحران‌های محاسباتی و آینده پژوهی زیادی در واشنگتن و تل آویو بوده است. از این رو آثار و تبعات مؤثر عملیات وعده صادق به سود امنیت جمهوری اسلامی ایران و منطقه، به برهه زمانی کنونی محدود نخواهد ماند.

این ترس و دغدغه بزرگ و عمیق، سرتاسر آمریکا و اراضی اشغالی را فراگرفته است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خنثی‌سازی دروغ‌های رسانه‌ای صهیونیست‌ها در قاب تلویزیون
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • بازدارندگی ایران، استیصال غرب
  • دو روایت متفاوت ضدانقلاب از یک حادثه
  • بازدارندگی ایران استیصال غرب
  • کمک یک میلیارد ریالی خیّر سلامت به بیمارستان شهید بهشتی سبزوار
  • تاکتیک رسانه‌ای واشنگتن پست در قبال عملیات وعده صادق