Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@12:21:26 GMT

کردستان پشت چراغ قرمز کرونا

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۷۷۷۰

کردستان پشت چراغ قرمز کرونا

به گزارش ایرنا، کرونا خطرناکتر از قبل برگشته یعنی اصلا نرفته بود که بخواهد برگردد، ما فکر می‌کردیم که شکستش داده و توانسته‌ایم بر آن غلبه کنیم در حالیکه این آتش زیر خاکستر هر روز قدرت می‌گرفت و این را کادر درمان و مسوولان حوزه سلامت خوب می‌دانستند و برای همین مدام هشدار می‌دادند ولی کو گوش شنوا...

کردستان که در وضعیت قابل قبولی بسر می‌برد و پشت چراغ قرمز کرونا ایستاده است،  اینجا چراغ سبزی برای کرونا نیست، چراغ‌ها سفید، زرد، نارنجی و قرمز هستند، برای عبور از گذرگاه کرونا، کافی است یک ماسک بزنید، کمی از دیگران فاصله داشته و دست‌هایتان را مرتب با آب و صابون شست و شو دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیجار قرمز شد

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: وضعیت کلی استان از لحاظ ابتلا به کرونا در محدوده نارنجی و بیجار در وضعیت قرمز است.

آرزو فلاحی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر بانه و سروآباد در وضعیت سفید، سقز و دیواندره در وضعیت زرد و سنندج، قروه، کامیاران، مریوان و دهگلان در وضعیت نارنجی هستند و بیجار هم قرمز است.

وی با بیان اینکه وضعیت سفید به معنای بی خطر بودن نیست، افزود: شهرستان‌های بانه و سروآباد در حال حاضر کم خطر هستند و مناطق زرد با خطر شیوع متوسط، نارنجی پرخطر و قرمز خیلی پر خطر به شمار می‌آیند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به آغاز مرحله سوم غربالگری کرونا در استان خواستار همکاری مردم شد و اضافه کرد: در مرحله نخست ۹۱ و در مرحله دوم ۸۹.۷ درصد جمعیت استان غربالگری شدند که نقش بسزایی در پیشگیری از شیوع بیماری داشت.

وی بر ضرورت و نحوه خود اظهاری از طریق ارتباط با سامانه تلفنی ۴۰۳۰ و سامانه اینترنتی www. salamat. gov.ir اشاره کرد و یادآور شد: در آستانه شروع فصل پاییز و زمستان و تقارن بیماری آنفلوآنزا و کرونا شهروندان در صورت علائم اعلام شده با این سامانه در ارتباط باشند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: واکسن آنفلونزا، برای گروه‌های پرخطر و در معرض خطر همچون کودکان، مادران باردار، سالمندان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای و خاص توصیه می‌شود لذا تزریق این واکسن برای همگان ضرورتی ندارد.

فلاحی به  ضرورت و اهمیت رعایت توصیه های بهداشتی، مراعات فاصله گذاری فیزیکی و استفاده همگانی از ماسک به ویژه در زمان حضور در مکان های عمومی در پیش گیری همزمان از ابتلا به کووید ۱۹ و آنفلونزا اشاره کرد و گفت: شست‌وشوی مداوم دست‌ها باعث قطع زنجیری انتقال عفونت‌های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی از جمله کرونا، آنفلوانزا و سرماخوردگی خواهد شد.

وی افزود: سال گذشته از ۱۷۵ بیماری که با علائم شدید تنفسی به مراکز درمانی استان مراجعه کردند با نمونه‌گیری انجام شده، ۵۷ نفر آنان به آنفلوانزای شدید مبتلا و بستری شدند.

۲ هفته طلایی

در حالیکه رفته رفته کرونا رنگ و رویش سرخ تر می‌شود، اما مسوولان امیدوارند که بتوان در برابر آن مقاومت کرد و نگذاشت روزهای سیاه اواخر خرداد و اوایل تیر در کردستان تکرار شود.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: ۲ هفته آینده، روزهای طلایی برای پیشگیری از پیک مجدد کرونا و گذر از این بحران در استان است که برای این منظور نیازمند مشارکت آحاد مردم، استفاده از ظرفیت تشکل‌های مدنی و اقدام سریع متولیان امور هستیم.

دکتر ابراهیم قادری اظهار داشت: مهمترین علت افزایش شمار مبتلایان در استان، تشدید گردش ویروس کرونا و سرایت آن به درون خانواده‌هاست که باید برای جلوگیری از افزایش آن همه مردم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مشارکت کنند.

وی اضافه کرد: تا ۱۰ روز وضعیت استان از لحاظ آمار مبتلایان به کووید ۱۹ آینده به ثبات افزایشی می‌رسد و احتمال اینکه تا ۲۰ روز آینده شاهد پیک جدیدی مانند اواخر خرداد باشیم زیاد است و با تغییر رفتار می‌توان از بروز وضعیت قرمز جلوگیری کرد.

زنان خانه دار پرچمدار بیماری

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: تا پیش از این، بیماری بیشتر در اصناف و امکان در معرض خطر ویروس در درون شهرها به چشم می‌خورد ولی الان تعداد زیادی از بیماران مبتلا را خانم‌های خانه‌دار تشکیل می‌دهند و این بخاطر عدم رعایت پروتکل‌ها و استفاده نکردن از ماسک و سهل انگاری، تشدید شده است.

قادری به شرایط تست کرونا از افراد هم اشاره کرد و یادآور شد: افراد بالای ۶۰ سال طبق پروتکل مشمول تست کرونا هستند و از افراد زیر ۶۰ سال هم به شرط داشتن بیماری زمینه ای تست گرفته می‌شود ولی در هر حال هر کسی که علائم تنفسی دارد باید خود را مبتلا به بیماری فرض کرده و تمام دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کند.

وی با بیان اینکه بیشترین آمار مبتلایان به کووید۱۹ در استان افرادی هستند که در فضاهای بسته پرازدحام قرار گرفته بودند، تاکید کرد: سرایت ویروس به مدارس که جزیی از جامعه هستند، طبیعی است و این امکان که دانش آموز مبتلا به بیماری هم داشته باشیم دور از انتظار نیست.

مرگ بیخ گوش

کم کم داشتیم به روزهای بدون خبرهای بد کرونایی عادت می کردیم ولی بازهم در روزهای اخیر هر روز شاهد ابتلای تعداد زیادی از هم استانی ها و مرگ عده دیگری هستیم.

شاید کردستان در میان استان‌های با وضعیت مطلوب کشور از لحاظ ابتلا به کرونا باشد ولی همین چراغ‌هایی که در روزهای اخیر روشن شد، نشان می‌دهد هیچکس از گزند کووید ۱۹ در امان نیست و اگر رعایت نکنیم، حتما کرونا می‌گیریم.

سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با فوت ۱۹۵ بیمار دیگر مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته شمار جانباختگان بیماری کووید۱۹ در کشور به ۲۵ هزار و ۵۸۹ نفر رسید.

وی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر روز یکشنبه (۶ مهر ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، سه هزار و ۳۶۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد، یکهزار و ۳۷۷ نفر بستری شدند با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴۴۶ هزار و ۴۴۸ نفر رسید.

برچسب‌ها ویروس کرونا کردستان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کردستان بهداشت و سلامت ویروس کرونا کردستان بهداشت و سلامت اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۷۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بیماری ترانه علیدوستی | زهرا مینویی: برخلاف میل ترانه باید خبررسانی کنم

به گزارش همشهری آنلاین زهرا مینویی، وکیل ترانه علیدوستی در شبکه اجتماعی توییتر نوشت: در روزهای اخیر دوستان بسیاری نگران اخبار مربوط به وضعیت سلامت ⁧ترانه علیدوستی⁩ هستند، برغم عدم تمایل موکلم به انتشار اخبار وضعیت جسمانی‌اش که طبیعتا مربوط به حریم شخصی و خصوصی ایشان است.

????برای رفع این نگرانی، لازم به توضیح است؛ خانم ⁧ترانه علیدوستی⁩ از مرداد ۱۴۰۲ به سندرم Dress مبتلا شده‌اند که پزشکان علت آن را یک تداخل دارویی تشخیص داده‌اند. خانم علیدوستی در حال حاضر و پس از طی دوره‌های طولانی درمان، در مسیر بهبود نسبی ‌هستند.

کد خبر 847160 برچسب‌ها خبر مهم ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی
  • وضعیت قرمز هوا در دو ایستگاه اصفهان
  • جزئیات تازه از بیماری ترانه علیدوستی
  • آخرین خبر از وضعیت بیماری ترانه علیدوستی
  • هشدار شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص بیماری بابزیوز در دام‌ها
  • آخرین وضعیت بیماری ترانه علیدوستی | زهرا مینویی: برخلاف میل ترانه باید خبررسانی کنم
  • آخرین خبر از وضعیت بیماری ترانه علیدوستی/ زهرا مینویی چه نوشت؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن