Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@18:53:30 GMT

مرکبات؛ میزبان مگس مدیترانه‌ای در مازندران

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۹۱۱۶

مرکبات؛ میزبان مگس مدیترانه‌ای در مازندران

ایسنا/مازندران مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: یکی از آفات مهم باغات مرکبات به ویژه نارنگی پیش‌رس، آفت مگس میوه مدیترانه است که مهم‌ترین میزبان آن هلو، شلیل و انواع مرکبات است.

عبدالرحمن زاغی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره مدیریت مگس میوه مدیترانه ای، اظهار کرد: یکی از افات مهم باغات مرکبات به ویژه نارنگی پیش‌رس، آفت مگس میوه مدیترانه است که مهم‌ترین میزبان آن هلو، شلیل و انواع مرکبات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه جمعیت آفت در کشت مخلوط بیشتر است، افزود: تاکید ما بر این است که این آفت به‌خوبی مدیریت شود.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر مشورت باغداران با مشاوران و کارشناسان جهاد کشاورزی، اضافه کرد: راهکارهای ساده و پیش و پا افتاده وجود دارد که باید توسط باغداران عملیاتی شود.

زاغی با اعلام اینکه مگس میوه مدیترانه ای آفتی مدیریت‌پذیر است، تصریح کرد: در صورت عدم مدیریت ممکن است به ۳۰ تا ۴۰ درصد محصول خسارت وارد شود.

وی خاطرنشان کرد: برداشت سریع میوه‌های رسیده و درحال حاضر نارنگی پیش رس و در آینده‌ای نزدیک خرمالو، جمع‌آوری میوه‌های ریخته شده پای درخت و دفن آن در عمق ۵۰ سانتی‌متری خاک، تله گذاری برای مگس قبل از تخم‌ریزی و سم‌پاشی در باغ‌های مخلوط با جمعیت بالا ازجمله راهکارهای مهم مبارزه با آفت مگس مدیترانه در باغ‌های استان مازندران است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه خوشبختانه در حال حاضر آفت تحت کنترل و مدیریت است، گفت: در باغ‌ها مشکلی نداریم بیشترین مشکل ما در خانه‌سراهاست و یکی از اقداماتی که به مدیریت خوب آفت کمک می‌کند جمع‌آوری میوه نارنج از روی درختان است که موجب می‌شود آفت نتواند جمعیت خود را اضافه کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مگس مديترانه اي مگس میوه مدیترانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۹۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط

علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۵۷۴ واحد پرورش طیور با ظرفیت ۲۵ میلیون قطعه به ثبت رسیده است که می‌تواند رصد دقیقی از وضعیت صنعت طیور استان را به ما نشان دهد.

وی اضافه کرد: واحد‌های ثبت شده شامل ۴۱۲ واحد نیمچه گوشتی، ۲۲ واحد مادر گوشتی، سه واحد اجداد گوشتی، ۲۴ واحد پولت تخم گذار، ۷۵ واحد تخمگذار، سه واحد مادر تخمگذار، ۲ واحد اجداد تخمگذار، ۲۵ واحد بوقلمون گوشتی، یک واحـد بوقلمون مادر، شش واحد شترمرغ و یک واحد بلدرچین است.

رمضانپور ادامه داد: این سامانه از سال ۹۷ به منظور ایجاد ساماندهی صنعت طیور در سطح استان‌های کشور و شناسایی و مدیریت این واحد‌ها راه‌اندازی شده که استان قزوین از همان ابتدا در این سامانه فعالیت مستمری داشته است.

این مسئول بیان کرد: مدیریت تولید، امکان جلوگیری از فعالیت واحد‌های غیرمجاز، قابلیت ردیابی و پیگیری و فعالیت حلقه‌های تولید، رصد میزان تولید و توزیع جوجه یک روزه، ردیابی محصول از مزارع مرغ اجداد تا مزرعه مرغ مادر، گوشتی و در نهایت کشتارگاه از مزایای این سامانه است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: واحد‌های مرغداری در استان که قصد جوجه ریزی دارند اطلاعات خود را در سامانه سماصط ثبت تا سازمان جهاد کشاورزی بتواند به آنها خدمات ارائه دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • امسال ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد