Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام‌معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: برخی از مسئولان نهاد، روحیه تحول‌خواهی ندارند و از وضع موجود راضی هستند؛ درحالی که همه وظیفه دارند روحیه تحول‌خواهی را در خود تقویت کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دومین نشست مسئولان دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در تالار حافظ سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست حجت الاسلام میراحمدی گفت: تغییر و تحولات در دانشگاه آزاد اسلامی، سطح انتظارات از این دانشگاه را افزایش داده است، از همین‌رو وظیفه سنگینی بردوش این دانشگاه قرار دارد.

وی افزود: نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، شجره طیبه‌ای است که منشا برکات و خیرات بسیار زیادی است. با وجود تمامی ضعف‌ها و مشکلات اما اقدامات بسیار خوبی از سوی نهاد انجام شده است.

میراحمدی با اشاره به اینکه تحول‌خواهی و تحول‌سازی، یکی از موضوعات مورد تاکید مقام معظم رهبری است، ادامه داد: در تحول‌خواهی توانمندیم و دارای روحیه تحول‌خواهی هستیم که این امر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. 

برخی از مسئولان نهاد، روحیه تحول‌خواهی ندارند/ باید این روحیه تقویت شود

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام‌معظم رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: البته برخی از مسئولان نهاد، روحیه تحول‌خواهی ندارند و از وضع موجود راضی هستند؛ درحالی که مسئولان نهاد رهبری وظیفه دارند که روحیه تحول‌خواهی را در خود تقویت کنند.

وی افزود: مهم‌تر از تحول‌خواهی، تحول‌سازی است. از همین رو باید الزامات تحول‌سازی و عملیاتی کردن ایده‌های تحول گرایانه مورد بررسی قرار گیرد.‌ مقام معظم رهبری معتقدند که تحول‌آفرینی و تحول‌سازی از ویژگی‌های بارز امام (ره) است که زنده ماندن انقلاب در گرو درس آموزی از همین روحیه ایشان است. مقام معظم رهبری، امام خمینی(ره) را امام تحول می‌دانند که در مسیر انقلاب، تحول گرایی را مدیریت کردند.

میراحمدی تاکید کرد: بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری، تحول‌سازی باید در تمامی ارکان نظام اتفاق بیافتد و لذا مسئولان نهاد رهبری در این حوزه وظیفه سنگینی بر دوش دارند. به تعبیر رهبری، باور به پیشرفت مستمر، قانع نبودن به داشته‌ها، افزودن به دارایی‌ها و گرایش مستمر به بهتر شدن، از مهم‌ترین مصادیق تحول‌سازی در نظام اسلامی است. تمامی مجموعه‌های نظام باید برای گرایش به بهتر شدن تلاش مستمر داشته باشند.

تحول‌خواهی به معنای نقد وضعیت موجود است نه اعتراض

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام‌معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: تعیین جهش در حرکت، اجتناب از تحجر، گرایش به بهتر شدن و... از مولفه‌های مهم تحول‌سازی در منظومه فکری امام و رهبری است. تحول به معنای نقد وضعیت موجود است؛ تحول‌خواهی به معنای اعتراض نیست. احساس شکست نیز لزوم تحول نیست بلکه قانع نبودن به هر آنچه که هست منجر به تحول می‌شود. 

میراحمدی تصریح کرد: تحول با پشتیبانی فکری حاصل می‌شود. لزوما تحول‌خواهی به معنای نفی آن موضوع نمی‌شود؛ هم‌چنین گاهی تحول به صورت ترویجی انجام می‌شود. در تحول سرعت مهم است اما این سرعت با شتاب‌زدگی و کارهای عجولانه متفاوت است. 

وی با تاکید بر اینکه شرط مهم ایجاد تحول، نترسیدن از دشمن و دشمنی‌ها است، ادامه داد: اگر یک حرکت مهم، محکم و محاسبه شده باشد نباید ملاحظه کسی را کرد. 

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام‌معظم رهبری در دانشگاه‌ها بیان کرد: روحیه تحول‌خواهی منجر به تحول‌سازی می‌شود. 

میراحمدی در خصوص الزامات تحول‌سازی گفت: اولین الزام تحول‌سازی این است که آن را تبدیل به گفتمان نخبگانی شود. دومین الزام تحول‌سازی شناسایی مسئله‌های جامعه است که این مسائل طرح، تنظیم و حل شود. تحول‌خواهی گر چه ضرورت به تحول‌سازی است اما تحول‌سازی نیازمند مدل و نقشه است. 

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از الزامات تحول‌سازی پشتیبانی فکری و معنوی است. پشتیبان فکری، منظومه فکری امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری است. 

انتهای پیام/۴۰۸۴/

منبع: آنا

کلیدواژه: تالار حافظ تحول سازی تحول خواهی روحیه تحول خواهی مسئولان نهاد تحول سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۹۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا/ پلیس ۱۰۰ نفر را در بوستون دستگیر کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، این تازه‌ترین مورد از مجموعه تنش‌ها و درگیری‌ها میان پلیس و دانشجویان در دانشگاه‌های ایالات متحده است که در پی اعتراض به کشتار غیر نظامیان در غزه و حمایت‌های غرب از تهاجم نظامی ارتش اسرائیل علیه حماس شکل می‌گیرد. 

اعتراضات دانشجویی در سراسر ایالات متحده، چالش بزرگی را برای مسئولان دانشگاه در این کشور رقم زده است.

پلیس طی روزهای اخیر در دانشگاه‌های آمریکا اقدام به دستگیری‌های گسترده‌ کرده و گاهی اوقات مجبور شده است برای متفرق کردن معترضان از مواد محرک شیمیایی و شوکر برقی استفاده کند.

دانشگاه نورت‌ایسترن در بیانه‌ای اعلام کرد که انتظامات دانشگاه با پشتیبانی نیروهای انتظامی محلی روز شنبه دست به برچیدن «اردوگاهی غیرمجاز» در محوطه دانشگاه زدند.

در بیانیه این دانشگاه آمده است: «آنچه دو روز پیش به عنوان یک تظاهرات دانشجویی آغاز شد، در واضع اقدامی از سوی سازمان‌دهندگانی حرفه‌ای بوده است که هیچ وابستگی به نورت‌ایسترن نداشته و به دانشگاه نفوذ پیدا کرده بودند.»

در همین حال، دانشگاه کلمبیا در نیویورک، جایی که اعتراضات از آنجا شروع شد، روز جمعه اعلام کرد که پس از دستگیری بیش از ۱۰۰ نفر در هفته گذشته، دیگر پلیس را به دانشگاه فرا نخواهد خواند.

مسئولان این دانشگاه در بیانیه‌ای اعلام کردند: «در حال حاضر فراخواندن دوباره ماموران پلیس نیویورک به دانشگاه نتیجه‌ای نخواهد داشت و تنها باعث شعله‌ور شدن بیشتر اتفاقات در حال وقوع در دانشگاه می‌شود؛ ضمن آنکه هزاران نفر دیگر را که ممکن است برای جامعه تهدیدآمیز باشند، به سوی درب ورودی دانشگاه می‌کشاند.»

 

به گفته مسئولان دانشگاه نورت‌ایسترن، افرادی که پس از بازداشت، کارت دانشجویی معتبر ارائه کردند، آزاد شدند‌ و باید منتظر برخوردهای انضباطی و نه صرفا اقدامات قانونی، باشند.

این دانشگاه در بیانیه‌ خود که پس از دستگیری یکصد نفر در تجمعات روز شنبه منتشر شد، تصریح کرد: «افرادی که از فاش کردن وابستگی خود امتناع کردند، دستگیر شدند.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • رفتار پلیس ایالات متحده با اساتید و دانشجویان ماهیت دروغین دموکراسی غرب را افشا کرد
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره
  • تداوم اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا/ پلیس ۱۰۰ نفر را در بوستون دستگیر کرد
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند