Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید بهادری در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری با بیان اینکه تاکنون برداشت برنج در 212 هزار و 995 هکتار از اراضی شالیزاری مازندران انجام شد، گفت: 202 هزار و 322 هکتار از این اراضی به صورت مکانیزه و مابقی به روش سنتی برداشت شد.

وی با اشاره به اینکه امسال، کشت مجدد برنج و پرورش رتون در 109 هزار و 979 هکتار اراضی شالیزاری استان صورت گرفت، ادامه داد: کشت مجدد برنج پس از برداشت کشت اول برنج در 55 هزار و 637 هکتار و پرورش رتون در 54 هزار و 342 هکتار از اراضی شالیزاری استان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: مبارزه با علف های هرز در 406 هزار و 834 هکتار، کرم ساقه‌خوار برنج 161 هزار و 333 هکتار، بلاست خوشه در 98 هزار و 918 هکتار و بلاست برگ در 84 هزار و 600 هکتار مزارع شالیزاری استان صورت گرفت.

بهادری به توزیع 60 هزار و 254 تن کود بین کشاورزان شالیکار استان اشاره کرد و گفت: 214 هزار و 326 هکتار از زمین‌های زراعی استان به کشت اول برنج اختصاص یافت که در 167 هزار و 624 هکتار ارقام محلی و 46 هزار و 702 هکتار ارقام اصلاح شده کشت شد.

انتهای پیام/86035/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: برنج مازندران کشاورزی علف های هرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۹۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد

 مجتبی خاشی مدیر جهاد کشاورزی خاش، گفت: در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری به اقلیم منطقه، توسعه باغات گل محمدی در برنامه کاری این مدیریت قرار گرفته و در سال گذشته چهار هکتار باغ جدید گل محمدی احداث و  سطح زیر کشت گل محمدی شهرستان به ۱۱ هکتار افزایش یافت.

مجتبی خاشی افزود: پیش بینی شده امسال ۱۱ تن گل محمدی از سطح باغات شهرستان خاش برداشت شود.

وی تصریح کرد گل محمدی پس از فرآوری در منطقه به صورت گلاب و گل خشک شده به بازار عرضه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • کاشت برنج به سبک مکانیزه در روستای کیامحله جویبار + فیلم
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • رصد دقیق ۴۷۰۰۰۰ هکتار برنج شمال با داده‌های فضایی
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت