Web Analytics Made Easy - Statcounter

حراجی «کریستیز» تابلوی «میلز پندلبری» را که هرگز در معرض نمایش عموم قرار نگرفته را به حراج می گذارد. 

یک تابلوی نقاشی مهم اثر «ال اس لوری» (LS Lowry) که هرگز در هیچ کتابی در مورد این هنرمند به نمایش عمومی درنیامده یا در آن دیده نشده، ۷۰ سال پس از عزیمت صاحب جوان انگلیسی آن برای زندگی جدید در ایالات متحده، پدیدار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«لئونارد دی همیلتون» پسر دبیرستان منچستر بود که در کالج بالیول، آکسفورد و کالج ترینیتی و کمبریج تحصیل می کرد، تا اینکه در سال ۱۹۴۹ به آمریکا مهاجرت کرد.

وی محقق درخشانی بود که نقش مهمی در کشف ساختار «DNA» داشت.

او همچنین صاحب افتخار یک نقاشی اثر «لوری» در سال ۱۹۴۳ بود که تصور می شد هدیه ای از طرف والدینش است و در اتاق او در آکسفورد به دیوار آویزان شده بود.

همیلتون امسال در سن ۹۸ سالگی درگذشت و نقاشی«The Mill، Pendlebury» (کارخانه، پندلبری)، ستاره حراج هنر مدرن بریتانیا در تاریخ ۲۱ ژانویه خواهد بود.

«نیک اورکارد»، رئیس هنر مدرن انگلیس در خانه حراج، گفت: آنچه در مورد این اثر هنری غیر معمول است این است که در اصلا در ادبیات و هنر و کتب اسمی یا عکسی از این تابلو نمایش داده نشده است.

 وی افزود: این یک نقاشی دوست داشتنی و یک ترکیب و کامپوزیشن عالی است. شما در «لوری» به هر آنچه می خواهید رسیده اید ... بسیاری از افراد در پس زمینه تصویر بسیاری از کارهای مختلف را انجام می دهند، خانه های تراس دار و کارخانه ها نیز در پس زمینه تصویر هستند.

این نقاشی که به تازگی کشف شده یک صحنه صنعتی طبقه کارگر است که بخش غالب آن، آسیاب ریسندگی کمپانی «Acme Spinning Company Mill»، اولین کارخانه نخ ریسی پنبه ای کاملاً برقی در انگلیس است که در سال ۱۹۰۵ افتتاح شد و تا سال ۱۹۵۹ کار می کرد. این کارخانه در سال ۱۹۸۴ تخریب شد.

«لوری» خانواده ها در حال پیاده روی در روز تعطیل و کودکان را در حال بازی کریکت نشان می دهد. این صحنه مهم است زیرا همان آسیابی است که لوری برای اولین بار به عنوان هنرمند از آن الهام گرفت.

سال ۱۹۱۶ پس از آنکه لوری به قطار نرسید با چشمانی تازه به این صحنه نگاه کرد. وی بعداً این لحظه را به یاد آورد: آسیاب و صدها تصویری که در پایینش به چشم می خورد و کوچکترها و بزرگترهایی که هر کدام گوشه ای بودند و کاری انجام می دادند. وی در مورد این صحنه می گوید: من این صحنه را که بارها بدون دیدن، به آن نگاه کرده ام با غرور تماشا کردم.

همیلتون در سال ۱۹۴۹ به ایالات متحده مهاجرت کرد و به عنوان یک محقق پزشکی در انستیتوی اسلون کترینگ در نیویورک مشغول به کار شد.

او در اواخر دهه ۱۹۴۰ و اوایل دهه ۱۹۵۰  تکنیک هایی را از طریق هوا برای استخراج و تصفیه «DNA» پستانداران ایجاد کرد و آن را به «موریس ویلکینز» و سایر دانشمندان که ساختار مارپیچ دوگانه «DNA» را کشف کردند، ارائه داد.

ویلکینز، که با «جیمز واتسون» و «فرانسیس کریک» برنده جایزه نوبل شد، در زندگی نامه خود نوشت: و فقط چند روز بعد، دوست من «لئونارد همیلتون» (یکی دیگر از علاقه مندان به هنر) ... DNA آزمایشگاهی انسانی با کیفیت عالی برای ما ارسال کرد. قرار بود لئونارد تأمین کننده اصلی DNA ما شود.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1437729

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نقاشی کمبریج دی ان ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۰۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دروغ پارلمانی» به شهرزاد آمد/ با دروغ همه چیز به دست میاد!

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ نمایش «دروغ پارلمانی» به تهیه کنندگی بهمن هاشمی و طراحی و کارگردانی سهیل حاتمی و از شب گذشته، اجرا‌های خود را در پردیس تئاتر شهرزاد آغاز کرد؛ این نمایش تا پنجم خردادماه هرشب راس ساعت ۲۱:۳۰ در سالن شماره ۳ پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می‌رود.

محسن رضوی نیا، مهسا احمدپور، رضا امانلو، پردیس کریمی، پویان پوینده، فاطمه عباسی، ناهید عبدالمحمدی، مسعود روشن و سالار آذریان بازیگران نمایش به «دروغ پارلمانی» می‌باشند.

«دروغ پارلمانی» برداشتی از نمایشنامه به دنبال دروغگو اثر دیمیتریس پساتاس، نمایشنامه‌نویس و طنزپرداز ترک‌تبار است که در یونان زندگی و فعالیت می‌کرده است؛ در خلاصه داستان این نمایش آمده است: با دروغ همه چیز به دست میاد، ولی نمیشه نگهشون داشت.

از دیگر عوامل این اثر می‌توان به دراماتورژ: تبسم شاهپوری، تولید: پویان پوینده، منشی صحنه: زهرا حیدری، دستیاران کارگردان: ایمان نیکخو و بیتا جباری و ستاره شهنی، طراح صحنه: مرتضی عبدالحسینی، ساخت دکور: مرتضی عبدالحسینی و علی عباسیان و محسن بهرامی، گریم: بهاره مینایی، لباس: ملیکا نخعی، طراح نور: سهیل حاتمی، مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای: سیدمحمدصادق سیادت، طراح پوستر: پوریا مقدم، ساخت تیزر: عرفان محمدی، عکاس: مجید هزاوه و امیر علی سیدجلالی اشاره کرد.

علاقمندان جهت تهیه بلیط و تماشای این نمایش می‌توانند تا پنجم خردادماه به سایت تیوال و یا گیشه پردیس تئاتر شهرزاد به آدرس خیابان حافظ، خیابان نوفل‌لوشاتو، بعد از سفارت ایتالیا، شماره ۷۶ مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «دروغ پارلمانی» در پردیس شهرزاد بازگو شد
  • «سالیوان در ایران» به هفته دوم رسید
  • صحرا فتحی «هواخوری» را به صحنه می‌آورد
  • «هواخوری» صحرا فتحی به صحنه می‌آید
  • «دروغ پارلمانی» به شهرزاد آمد/ با دروغ همه چیز به دست میاد!
  • بهرام افشاری به اصفهان رفت
  • آثار مکرمه قنبری به نمایش درمی‌آید/ قصه‌هایی از دری‌کنده
  • «قصه‌هایی از دری‌کنده» نمایش آثار مکرمه قنبری در گالری سهراب
  • تور ایرانگردی نمایش «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت» آغاز شد
  • اجرای «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت» در اصفهان