Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-27@04:51:39 GMT

مأموریت جدید؛ مهار شعله‌های کرونا

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۶۱۹۲۱

مأموریت جدید؛ مهار شعله‌های کرونا

همشهری آنلاین_پریسا نوری:  این میان ذات برخی مشاغل خدمات‌رسان مثل آتش‌نشانی و امداد و نجات، با دورکاری و رعایت قرنطینه جور درنیامد و آتش‌نشان‌ها در روزهای کرونایی پایتخت نه تنها مانند سایر مردم در قرنطینه نماندند، بلکه در کنار مأموریت‌های امداد و نجات، بار مسئولیت ضدعفونی روزانه معابر شهر، اماکن عمومی، مراکز تجاری و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را به دوش کشیدند و برای مهار آتش کرونا آستین بالا زدند. فرا رسیدن ۷ مهر روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی بهانه‌ای شد تا قدردان زحمات‌شان شویم و ساعتی پای صحبت‌ها و خاطرات شنیدنی چند تن از آتش‌نشانان باسابقه و پرتلاش شمال شرق تهران بنشینیم.

وقتی آتش‌نشان هم به کمک احتیاج دارد!

میثم نصیرآبادی /متولد:۱۳۶۰/سابقه فعالیت در آتش‌نشانی:۱۵ سال 

«میثم نصیرآبادی» ۱۵ سال است که در ایستگاه‌های شمال شرق پایتخت به امداد و نجات شهروندان مشغول است. او در پاسخ به این سؤال که آتش‌نشان‌ها این روزهای کرونایی را چطور می‌گذرانند و آیا آنها با حفظ فاصله اجتماعی و با ماسک به سرکار می‌روند، می‌گوید: «راستش را بخواهید به قدری سرعت در کار ما مهم است که خیلی وقت‌ها یادمان می‌رود ماسک بزنیم. مثلاً ساعت ۲ نصفه شب زنگ مأموریت به صدا درمی‌آید و ما با عجله از ایستگاه بیرون می‌آییم و به فکر پیدا کردن نشانی و سریع رسیدن به محل حادثه هستیم و وقتی می‌رسیم و مأموریت تمام می‌شود تازه می‌فهمیم که‌ای بابا ماسک نداریم! ‌» نصیرآبادی خوش صحبت است و خاطرات زیادی از مأموریت‌هایش دارد که یکی از بامزه‌ترین‌شان را برایمان گلچین می‌کند: «یک بنده خدایی درخت بلند و کهنسالی در حیاط خانه‌اش داشت که مدت‌ها بود خشک و خطرساز شده بود. برای همین به آتش‌نشانی زنگ زده بود. به مأموریت اعزام شدم و داوطلبانه برای قطع شاخه‌های خشک به بالای درخت رفتم و با اره دستی و تبر به جان شاخه‌ها افتادم. ساعتی که گذشت دیدم‌ای بابا همه شاخه‌ها را بریده‌ام و دیگر نمی‌توانم پایین بیایم. اوضاع خنده‌دار شده بود... مأمور آتش‌نشانی خودش بالای درخت‌گیر کرده بود و احتیاج به کمک داشت... خلاصه همکاران به ایستگاه بیسیم زدند که ماشین نردبان‌دار بفرستند و...» نصیرآبادی که پدر یک کودک سه ساله است از نجات یک کودک چند ماهه به‌عنوان یکی از دلچسب‌ترین خاطراتش یاد می‌کند: «هفته گذشته مادری گریه کنان زنگ زد و گفت در خانه بسته شده و کودکش داخل مانده. وقتی به محل رسیدیم متوجه شدیم در ضد سرقت است و به آسانی باز نمی‌شود. همکاران همراه مادر به محوطه رفتند تا از طریق بالکن همسایه‌ها وارد خانه شوند. من با وجودی که تجربه زیادی در باز کردن در ضد سرقت نداشتم تلاشم را کردم و به‌طور معجزه‌آسایی در باز شد. وارد خانه شدم و با بچه شیرین و بانمکی رو به‌رو شدم که به من لبخند می‌زد. بچه را بغل کردم و تا مادر و بقیه سر برسند، با هم بازی کردیم و حسابی خستگی‌ام در رفت.»

تلخ و شیرین حادثه پلاسکو

مرتضی حجازی/متولد:۱۳۵۹/سابقه فعالیت در آتش‌نشانی:۱۱ سال 

«مرتضی حجازی» به دلیل علاقه‌اش به شغل آتش‌نشانی و نجات مردم از ۱۱ سال پیش در سازمان آتش‌نشانی مشغول کار شده و معتقد است چون شغل آتش‌نشانی با آتش و حادثه و امداد و نجات گره خورده خاطرات تلخ و شیرین زیادی دارد. حجازی در حادثه پلاسکو اپراتور یکی از نردبان‌های ۵۵ متری بود که برای خارج کردن مصدومان و آتش‌نشانان تا ثانیه‌های آخر تلاش کرد و شاهد فرو ریختن پلاسکو بود. او از این حادثه این‌طور یاد می‌کند: «در ثانیه‌های آخر حادثه پلاسکو ۳ نفر از آتش‌نشان‌ها داشتند سوار سبد نردبان من می‌شدند تا از ساختمان خارج شوند، همان لحظه ساختمان با صدای مهیبی فرو ریخت و غبار و خاک همه جا را گرفت. خیلی ناراحت شدم، فکر کردم سبد نردبان همراه آوار کنده شده، که ناگهان فریاد «یا زهرا» و «یا حسین» شنیدم و متوجه شدم آنها موفق شدند سوار شوند و سبد هم هنوز کنده نشده. فوراً سبد را به طرف چپ هدایت و تا حدودی از مهلکه دور کردم و متوجه شدم خوشبختانه هر ۳ همکارم را توانستم از ساختمان بیرون بیاورم.» این آتش‌نشان که با یادآوری این خاطره متأثر شده، در ادامه می‌گوید: «شیرینی این نجات خیلی زود تلخ شد چون بلافاصله متوجه شدم که عده‌ای از همکارانم نتوانستند به موقع از ساختمان خارج شوند و متأسفانه شهید شدند.» مواجه شدن با خمپاره در وسط شهر یکی دیگر از خاطرات پرخطر و به یادماندنی این آتش‌نشان است که برایمان نقل می‌کند: «چند سال پیش کارگران هنگام حفر تونل مترو با تعدادی خمپاره دوران جنگ مواجه شده بودند و به آتش‌نشانی زنگ زدند. فوری عازم محل شدیم. گروه خنثی‌کننده مواد منفجره هم آمده بودند و قرار شد ما خمپاره‌ها را از دل خاک بیرون بیاوریم تا آنها خنثی کنند. خلاصه این مأموریت به من محول شد و از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان فاتحه‌ام را خواندم و با ترس خمپاره‌ها را یکی یکی درآوردم. خدا را شکر هیچ‌کدام از خمپاره‌ها منفجر نشد ولی در آن مأموریت مرگ را خیلی نزدیک به خودم حس کردم...» 

خاطره‌ای با طعم شیرینی ناپلئونی 

مرتضی موحدی‌نیا/متولد:۱۳۵۹/سابقه فعالیت در آتش‌نشانی:۱۷ سال 

آتش‌نشانان به فراخور شغلشان که با حادثه و خطر سروکار دارند خاطرات تلخ زیادی دارند اما در کنار اینها خاطرات شیرین هم کم نیستند. اما شیرین‌ترین خاطره را که طعم شیرینی ناپلئونی می‌دهد، «مرتضی موحدی نیا» مدیر روابط‌عمومی منطقه ۳ آتش‌نشانی برایمان می‌گوید: «چند سال پیش در ایستگاه ۷۱ با اعلام حادثه انفجار گاز به مأموریت رفتیم. وقتی رسیدیم متوجه شدیم که انفجاری در کار نیست و فقط پکیج گاز به دلیل مشکل فنی صدای بلندی تولید کرده و چون فقط ۲ خانم ساکن خانه بودند، ترسیده بودند و با آتش‌نشانی تماس گرفته بودند. فرمانده به خانم‌ها توضیح داد که خطری وجود ندارد و با تعمیرکار تماس بگیرید. یکی از خانم‌ها که از لهجه و صحبت کردنشان پیدا بود عراقی هستند، برای تشکر یک تراول ۵۰ هزار تومانی آورد. فرمانده قبول نکرد و توضیح داد خدمات ما رایگان است. ولی آن خانم دست‌بردار نبود و اصرار داشت که با پرداخت پول جبران کند. برای اینکه زودتر خلاص شویم و به ایستگاه برگردیم فرمانده گفت اگر خیلی اصرار دارند که تشکر کنند یک جعبه شیرینی برای بچه‌های ایستگاه بگیرند. چند روز بعد یک آقایی آمد و یک بنر خیلی بزرگ برای قدردانی از زحمات آتش‌نشان‌ها جلو ایستگاه نصب کرد. ما فکر کردیم که بچه‌های شیفت به عملیات رفته‌اند و کار بزرگی کرده‌اند و این بنر برای تشکر از زحمات آنهاست. چند دقیقه بعد آن خانم با یک ماشین پر از جعبه شیرینی وارد ایستگاه شد و گفت بنر را او سفارش داده است. در ماشین را باز کرد و ۴۵ جعبه بزرگ شیرینی ناپلئونی بین کارکنان ایستگاه تقسیم کرد. صد بار گفتیم لازم نبود این کارها را بکند و همان یک جعبه شیرینی و تشکر لفظی کافی بود.» این آتش‌نشان در ادامه با لبخند می‌گوید: «این موضوع تا مدت‌ها بین بچه‌ها سوژه بود و بارها با خودمان و به شوخی گفتیم کاش تراول را گرفته بودیم تا آن بنده خدا آنقدر به خرج نمی‌افتاد.»

چرا ۷ مهرماه «روز آتش‌نشانی» نام گرفت

۴۰ سال پیش درست در روزهای آغاز جنگ تحمیلی رژیم بعثی عراق علیه کشورمان، وقتی جنگنده‌های دشمن پالایشگاه بزرگ‌ آبادان را بمباران کردند، بلافاصله آتش‌نشانان‌ آبادان و شهرهای اطراف جانشان را کف دستشان گرفتند و برای مهار آتش وارد پالایشگاه شدند، اما در حین عملیات خاموش کردن آتش، هواپیماهای دشمن بعثی دوباره پالایشگاه را بمباران کردند. این اتفاق تلخ آسمانی شدن ۲۱ تن از آتش‌نشانان قهرمان را به همراه داشت. سال‌ها بعد، سالگرد این روز یعنی هفتم مهرماه به یاد حماسه‌آفرینی و از خودگذشتگی آتش‌نشانان کشورمان در دفاع‌مقدس به نام «روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی» نامگذاری و در تقویم ملی کشورمان ثبت شد. این روز، روز تجلیل و پاسداشت جایگاه دلیرمردانی است که ابراهیم‌وار کارشان بدل کردن آتش به گلستان است.

این ایستگاه قدیمی‌ترین ایستگاه آتش‌نشانی منطقه است که در خیابان هنگام؛ نرسیده به میدان الغدیر قرار دارد. منطقه عملیاتی این ایستگاه از شمال و جنوب به بزرگراه‌های شهید زین‌الدین و رسالت و از غرب و شرق به بزرگراه امام علی(ع) و خیابان سراج محدود می‌شود.  

ایستگاه ۵۴ واقع در خیابان هنگام بالاتر از ۳۵ متری استقلال و ورودی بوستان جنگلی لویزان قرار دارد و محدوده جنگل لویزان و بزرگراه‌های شهید بابایی، شهید زین‌الدین و امام‌علی(ع) را پوشش می‌دهد.  

بزرگ‌ترین ایستگاه منطقه در خیابان مجیدیه شمالی بالاتر از بوستان مجیدیه قرار دارد. محدوده عملیاتی این ایستگاه از شمال و جنوب به بزرگراه‌های شهید زین‌الدین و رسالت و از شرق و غرب به بزرگراه‌های امام علی(ع) و شهید صیاد شیرازی منتهی می‌شود.  

 ایستگاه دو منظوره (حریق و نجات) است که در خیابان وفادار غربی؛ خیابان صاحب‌الزمان(عج) جنب شهرک فرهنگیان واقع شده است. محدوده عملیاتی این ایستگاه از شمال و جنوب به بزرگراه شهید بابایی و خیابان ۱۹۶ و از غرب و شرق به بخش شمالی خیابان هنگام و خیابان شهید رجایی منتهی می‌شود.  

شرقی‌ترین ایستگاه منطقه است که در خیابان سازمان آب محله حکیمیه قرار دارد که محدوده عملیاتی آن از شمال و جنوب به بزرگراه‌های شهید بابایی و دماوند و از شرق و غرب به تلو و خیابان احسان محدود می‌شود.  

 این ایستگاه در پایین میدان هروی قرار دارد و منطقه عملیاتی آن از شمال و جنوب به بزرگراه‌های شهید بابایی و شهید زین‌الدین و از غرب و شرق به بزرگراه‌های شهید صیاد شیرازی و امام علی(ع) محدود است.  

با ۵۰۰‌مترمربع مساحت کوچک‌ترین ایستگاه منطقه است که در بزرگراه شهید بابایی؛ شهرک امام خمینی قرار دارد و جاده دماوند و تلو تا ابتدای جاجرود را پوشش می‌دهد.  

این ایستگاه در خیابان شریف محله خاک ‌سفید و جنب کارخانه چوب قرار دارد. منطقه عملیاتی ایستگاه ۹۲ از شمال و جنوب به بزرگراه شهید زین‌الدین و خیابان دماوند و از شرق و غرب به خیابان‌های اتحاد و حجربن‌عدی منتهی می‌شود.  

در تقاطع خیابان‌های گیلان و شهید عراقی قرار دارد و محدوده عملیاتی آن از شمال و جنوب به خیابان مغان و بزرگراه رسالت و از غرب و شرق به خیابان‌های پاسداران و مجید افشاری (ساقدوش) است.  

 ایستگاه ۱۰۳ در مسیر جنوب به شمال بزرگراه باقری؛ نبش خیابان ۱۶۶ متری قرار دارد و محدوده عملیاتی آن از شمال و جنوب به بزرگراه‌های شهید زین‌الدین و رسالت و از غرب و شرق به بلوار شاهد و بزرگراه شهید باقری منتهی می‌شود.

۱۷ ایستگاه شهید حسین ابراهیمی  ۲۳ ایستگاه شهید شمیرانیر ۵۴ ایستگاه شهید اسفندیاری ۵۶ ایستگاه شهید سعیدی ۵۷ ایستگاه شهید فلاح ۷۵ ایستگاه شهدای خبرنگار ۲۶ ایستگاه شهرک امام خمینی(ره) ۹۲ ایستگاه شهید فکری ۹۷ ایستگاه شهید عراقی ۱۰۳ ایستگاه تهرانپارس غربی کد خبر 552879 برچسب‌ها كروناويروس همشهری محله آتش‌ نشانی حوادث - آتش سوزی پایتخت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس همشهری محله آتش نشانی حوادث آتش سوزی پایتخت شمال و جنوب به بزرگراه های شهید غرب و شرق شهید زین الدین محدوده عملیاتی ترین ایستگاه بزرگراه شهید منتهی می شود امداد و نجات شهید بابایی آتش نشانی آتش نشان ها آتش نشانان امام علی ع سال پیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۱۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مصطفی محامی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته زاهدان با اشاره به برخی مناسبت‌های پیش رو، افزود: سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه تحت عنوان روز کارگر نام گذاری شده که این روز را خدمت جامعه کارگری تبریک عرض کرده و از همه کسانی که با احساس مسؤولیت و صبورانه برای رشد اقتصادی کشور تلاش می‌کنند، تقدیر و تشکر می‌کنیم.

وی ادامه داد: رشد اقتصادی جامعه و چرخش چرخ اقتصاد و معیشت مردم بر محور کار و کارگر هست، کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول این جبهه و جهاد اقتصادی هستند و طبعأ نامگذاری یک روز تحت عنوان روز کارگر برای تقدیر و تشکر از آن‌هاست و به تعبیر امام خمینی (ره) «هر روز، روز کارگر است و جامعه نیازمند تلاش این قشر محترم و ارزشمند است».

وی اضافه کرد: قدرشناسی از این قشر نه تنها در زبان، بلکه باید در مقام عمل هم باشد و رسیدگی به جامعه کارگری و پاسخ به انتظارات آن‌ها تقدیر عملی از آن‌ها است.

وی افزود: حمایت قانونی، تأمین آبرومند معیشت و زندگی، حقوق کافی، امنیت شغلی و تأمین عادلانه حق کارگر و کارفرما نمونه‌هایی از اقدامات عملی مورد نیاز است و طبعاً، هم کارگر و هم کارفرما باید به حق خود برسد تا برای هر دو صرفه کار و سرمایه‌گذاری داشته باشد و امیدواریم با لطف الهی و کمک دولتمردان و تلاش آن‌ها برای خدمت بیشتر به جامعه کارگری و حل مشکلات کارگران و کارفرمایان شاهد بهبود معیشت این قشر زحمت‌کش باشیم چرا که بهبود معیشت این افراد، موجب رشد اقتصادی جامعه و بهبود معیشت سایر اقشار مردم و در نهایت تحقق شعار سال خواهد بود.

محامی اظهار کرد: دوازدهم اردیبهشت‌ماه سالروز شهادت استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری هست و به همین مناسبت تحت عنوان روز معلم نامگذاری شده که این روز را به همه کسانی که در امر تعلیم و تربیت جامعه تلاش می‌کنند اعم از معلمان آموزش و پرورش، اساتید حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم.

امام جمعه زاهدان افزود: قدرشناسی از معلمان و اساتید حوزه و دانشگاه تنها به زبان نیست، بلکه تقدیر عملی این است که ارزش‌گذاری و قدرشناسی برای علم و عالم در جامعه گسترش یابد و فرهنگ جامعه فرهنگ پیگیری و پی‌جویی برای کسب علم و دانش باشد و دانشجویی، علم آموزی و دانش آموزی فرهنگ و افتخاری برای نسل جدید ما باشد.

وی گفت: معلمان و اساتید زمانی خوشحال می‌شوند که ببینند جوانان قدر علم و عالم را می‌دانند و تمام همت و تلاش خود را برای خوب درس خواندن و فتح قله‌های علم به کار می‌بندند.

وی ادامه داد: تقدیر عملی شاگرد از استاد، خوب درس خواندن، دل دادن به درس و رشد علمی هست تا استاد احساس کند که زحمات او هدر نرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: جلوه دیگر تقدیر عملی از معلم و استاد این است که معلمان و اساتید بزرگ و نمونه را بشناسیم، از آنها درس و الگو بگیریم و راه آن‌ها را ادامه بدهیم.

وی افزود: شهید مطهری دارای ویژگی‌های متعددی بود از جمله قوت عقل و عقلانیت، قوت علمی و دانش بالا، دقت نظر، بصیرت و تیزبینی، نگاه نافذ، ایمان بالا، کار مخلصانه و دغدغه و دلسوزی برای جامعه اسلامی و نشانه‌های این ویژگی‌ها نیز مشخص هست و کتاب‌های علمی و دقیقی از ایشان به جای مانده به گونه‌ای که حضرت امام خمینی (ره) تعبیر بلندی در خصوص ایشان دارند.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: در موقعیتی که بسیاری از بزرگان انقلابی، مجاهدین را به عنوان مسلمانان انقلابی می‌شناختند و نزد امام برای آن‌ها وساطت می‌کردند شهید مطهری انحراف فکری آن‌ها را تشخیص داد و با آن‌ها مقابله کرد و جان خود را در این مسیر از دست داد و از جمله اولین کسانی بود که بعد از انقلاب اسلامی توسط گروه فرقان به شهادت رسید.

محامی بیان کرد: دغدغه برای جامعه اسلامی، فرهنگ دینی و حضور در عرصه‌های مورد نیاز از ویژگی‌های دیگر این شهید است به گونه‌ای که وقتی احساس نیاز می‌کند دست به قلم شده و برای کودکان کتاب داستان راستان را می‌نویسد که نشان از ایمان، تعهد، دغدغه و دلسوزی اوست و در زمان شاه هنگامی که حجاب زنان و دختران جامعه اسلامی را در خطر می‌بیند برای دفاع مقاله می‌نویسد و آن را جهت چاپ به مجله «زن روز» می‌دهد و خیلی‌ها از ارائه مقاله به این مجله ایراد گرفتند اما ایشان در پاسخ عنوان می‌کنند: «این مجله را همان افرادی که مخاطب من هستند می‌خوانند پس باید مقاله من را هم بخوانند».

وی ادامه داد: شهید مطهری عضو شورای عالی انقلاب اسلامی بوده و در جای جای انقلاب اسلامی حضوری عالمانه، عاقلانه و قاطعانه داشت و زندگی، مرگ و شهادت با سعادتی نصیب ایشان شد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: ما باید از این شهید بزرگوار درس بگیریم و در همه عرصه‌های تعلیم و تربیت که نیاز است حضور پیدا کنیم‌.

وی ادامه داد: روز گذشته همایش آموزش و پرورش و خیرین مدرسه یار و نیز همایش تقدیر از مدافعان سلامت برگزار شد که ما برای تقدیر و عرض خداقوت خدمت دوستان رسیدیم و از هر دو مجموعه اصحاب تعلیم و تربیت و اصحاب سلامت تقدیر و سپاسگزاری می‌کنیم.

محامی گفت: ششم اردیبهشت‌ماه سالگرد شهادت شهید بزرگوار حضرت آیت‌الله عباسعلی سلیمانی نماینده محترم سابق ولی‌فقیه در استان سیستان و بلوچستان که ایشان سالیان سال در خدمت شما مردم در استان بودند و نتیجه تلاش‌های خود را با شهادت گرفتند و روز پنجشنبه ششم اردیبهشت دوستان به دنبال برگزاری مراسمی بودند که با توجه به برگزاری مراسم در شهر قم و حضور فرزندان شهید در این برنامه مقرر شد صبح روز دوشنبه دهم اردیبهشت‌ماه مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت شهید عباسعلی سلیمانی در مسجد جامع شهر زاهدان برگزار شود و امیدواریم مردم ما با قدرشناسی از تلاش‌های این عالم گرانقدر در این مراسم شرکت داشته باشند.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: ما باید راه این علمای بزرگ و شهیدان فرزانه از جمله شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید مفتح، شهید باهنر، شهید طباطبایی و شهید آیت‌الله عباسعلی سلیمانی را ادامه دهیم و در جبهه علمی و فرهنگی که دشمن شبیخون فرهنگی زده سرباز و سردار تربیت کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان اضافه کرد: برای این کار، مردم ما باید فرزندان با استعداد، با ایمان و متعهد خود را به حوزه‌های علمیه برادران و خواهران بفرستند چرا که در ایام پذیرش حوزه‌های علمیه قرار داریم و نباید این سنگر خالی بماند.

وی ادامه داد: خانواده‌ها باید قدر این فرصت را بدانند و از جایگاه حوزه‌های علمیه آگاه باشند چرا که حوزه‌های علمیه مکتب خانه امام صادق (ع) و سربازخانه حضرت ولی عصر (عج) است و اگر فرزند مستعدی دارند سهم خود را در ادامه این مسیر ایفا و فرزندان خود را به حوزه‌های علمیه بفرستند و در مقابل اساتید حوزه‌های علمیه نیز توفیق این خدمت را قدر بدانند و به درستی استقبال کنند و تلاش و سعی خود را برای تعلیم و تربیت طلاب به کار بگیرند.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این روزها، باران رحمت الهی در استان خشک شده ما نازل شده هر چند سیلاب‌ها و خسارت‌هایی هم به همراه داشته و بنده در دوره قبل سیلاب در مناطق سیل زده حضور پیدا کردم و در این دوره هم به صورت تلفنی از طریق مردم و مسؤولان پیگیر کار بودم و همه آن‌ها شکرگزار خداوند بودند و خوشبختانه در شمال استان هم مقدار معتنابهی آب به چاه نیمه آمده و از آن حالت بحران آب خارج شدیم و نیاز به شکر الهی و شکر عمومی دارد.

وی گفت: در دوران خشکسالی در همین خطبه‌های نمازجمعه مطرح کردم که مردم خشکسالی را باور نکرده‌اند و نماز باران کمتر خوانده می‌شود و اگر نماز بارانی خوانده می‌شود هم جمعیت زیادی در آن شرکت نمی‌کنند و به قول آقایی، مردم به دنبال آب از طالبان بودند و حالا خدای طالبان برای شما آب فرستاده و با وجود اینکه نماز باران نخوانده‌اید باید شکر این باران را به جای بیاورید و یک شکر عمومی و فراگیر داشته باشید.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: سیلاب اخیر خسارت‌ها و تلفات جانی هم به همراه داشته اما بر حسب گزارش ارائه شده بحران را پشت سر گذاشتیم و خدمات رسانی به میزان مطلوب رسیده و مردم نیز متشکر بودند اما نکته این هست که زیرساخت‌ها و راه‌های خراب شده به این زودی قابل ترمیم نیست و درست کردن آن نیاز به زمان و هزینه دارد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: استاندار جهادی نیز به مسؤولان و فرمانداران دستور دادند تا خسارات را برآورد و برای بازسازی برنامه ریزی کنند و قول تأمین بودجه را دادند و عنوان کردند که هیچ محدودیت بودجه‌ای وجود ندارد و ما از دولت، استاندار، دستگاه‌های اجرایی، نیروهای نظامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همه گروه‌های جهادی و مردمی تشکر می‌کنیم.

محامی خاطرنشان کرد: بنده به استاندار سیستان و بلوچستان هم توصیه کردم که بازسازی جاده و پل‌ها باید به صورت مهندسی و کارشناسی شده باشد که با وقوع بارش‌ها در آینده مجدداً آسیب نبیند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گفت: در سیستان و بلوچستان چند سد برای مهار آب زده شده اما کفایت نمی‌کند هر چند همین سدهای تازه افتتاح شده علاوه بر ذخیره سازی آب از خسارت‌های احتمالی جلوگیری کرد اما همچنان باید برای مهار و کنترل آب با سد، آب‌نما و بند تلاش شود.

وی ابراز امیدواری کرد: همچنان در سیستان و بلوچستان شاهد بارش‌های رحمت الهی و شادابی و شکوفایی بیشتر استان باشیم تا چهره‌ای که از استان به مردم کشور مخابره می‌شود یک استان آباد، امن و همراه با نظام اسلامی باشد که صدا و سیمای استان و کشور هم در این خصوص برنامه‌هایی طراحی کردند و در این ایام به نمایش گذاشته شد که قابل قدردانی است اما باید همچنان در این راستا کار و تلاش صورت گیرد.

کد خبر 6089146

دیگر خبرها

  • مهار آتش سوزی در ساختمان تجاری
  • تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان
  • کیفیت هوای کلانشهر اصفهان ناسالم برای گروههای حساس
  • هوای روز جمعه اصفهان و کاشان آلوده است
  • آخرین جزئیات از آتش سوزی خیابان شهید رجایی/ آتش تحت کنترل است
  • حریق منزل مسکونی در شهرک شهید رجایی مشهد  
  • مهار آتش‌سوزی انبار در شهر ری/ از سرایت آتش جلوگیری شد
  • هوای کلانشهر اصفهان سالم است
  • نتایج بررسی آتش‌سوزی خیابان شهید انصاری قزوین چه بود؟
  • چین ۳ فضانورد دیگر به ایستگاه فضایی خود می‌فرستد