Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران با اشاره به اینکه نمی‌توانیم برای شلوغی مترو در شرایط کرونا اقدام خاصی انجام دهیم، گفت:‌ شهروندان باید سفرشان با مترو را مدیریت کنند چرا که امکان فاصله‌گذاری در مترو نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران، درباره آخرین وضعیت متروی پایتخت با توجه به افزایش آمار مبتلایان به کرونا اظهار داشت: برای کاهش آمار مسافران اقدام خاصی نمی‌توانیم در متروی تهران انجام دهیم و از مردم خواستاریم که سفرهای خود را با مترو کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همانطور که شهروندان در سایر اجتماعات سعی بر اجرای پروتکل‌ها‌ی بهداشتی دارند، در هنگام استفاده از مترو نیز باید این موضوع را هر چه بیشتر مورد توجه قرار دهند.   نوبخت ادامه داد: همه با هم باید همکاری داشته باشیم تا از موج‌های کرونا عبور کنیم. از اسفند که شیوع کرونا آغاز شد، تاکنون با حداکثر توان و ظرفیت در متروی پایتخت خدمت‌رسانی به شهروندان انجام گرفته است و سرفاصله حرکت قطارها کاهش یافته به طوری که این سرفاصله حرکتی در خط 2 به 3 دقیقه و در خط 3 به کمتر از 6 دقیقه رسیده است.    مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران با بیان اینکه آمار مسافران به طور میانگین در 18 ساعت کارکرد مترو حدود 940 هزار مسافر است، گفت: در ساعات پیک که یکی صبح و دیگری بعدازظهر است،‌ واگن‌های مترو بسیار شلوغ شده که باید حتماً مسافران مدیریت سفر را مدنظر قرار دهند.    وی با اشاره به اینکه به طور مثال ساعت 11 صبح خطوط مترو خلوت‌تر است، گفت: با لغو طرح ترافیک نمی‌توان آمار مسافران را تنظیم کرد. هفت ماه است که این بیماری را همه مردم شناخته‌اند و فقط هم مختص کشور ما نیست. چاره کار تنظیم سفرها توسط شهروندان است که هر چه سفرها کنترل‌شده باشد، این بیماری در حمل و نقل عمومی نیز با مدیریت بهتر انجام می‌گیرد.    نوبخت در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر میزان استفاده مسافران از ماسک در مترو چقدر است، گفت: حدود صددرصد مسافران از ماسک استفاده می‌کنند.البته مباحثی برای جریمه شدن افراد بدون ماسک مطرح است که ما نمی‌توانیم جداگانه برنامه یا طرحی را در این راستا اجرا کنیم. ما هم تابع ستادکل مقابله با کرونا هستیم و هر چه ابلاغ شود را اجرا می‌کنیم.    وی تأکید کرد: ضدعفونی قطارها و ایستگاه‌های مترو چندین بار در روز انجام می‌گیرد و شهروندان نگرانی در این زمینه نداشته باشند. فقط تا می‌توانند کمتر با مترو سفر کنند تا فاصله اجتماعی رعایت شود.   انتهای پیام/ منبع : فارس   

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۲۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد

شهردار منطقه ۳ جزئیات جدیدی از سه طبقه کردن میدان ونک اعلام کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حمید جوانی؛ شهردار منطقه 3 در جمع خبرنگاران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه 3 در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

میدان ونک سه‌طبقه خواهد شد!

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر(عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری نارضایتی شهروندان همدانی از خدمات راه آهن
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • یک دزدی ١٠ میلیاردی از متروی تهران/ سارقان چه چیزهایی از مترو می‌دزدند؟