Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عربستان دیروز (دوشنبه ۲۸ سپتامبر) اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور یک گروه تروریستی را شناسایی و ۱۰ عضو آن را بازداشت کرده‌اند و مدعی شدند که این گروه در ارتباط با سپاه پاسداران ایران بوده است. 

در بیانیه‌ای که از سوی ریاست بخش امنیت عربستان صادر شد، آمده است که این گروه از سوی نیروهای امنیتی در تاریخ ۲۳ سپتامبر (۴ مهر) متلاشی شد و در دو مکان از آن‌ها سلاح‌هایی مانند اسلحه‌های تک تیرانداز و کمری کشف و توقیف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نکته قابل تامل که رسانه‌های غربی از جمله «آسوشیتدپرس» نیز به آن اذعان داشتند، اینکه این نهاد امنیتی عربستانی جزئیات یا شواهد بیشتری درباره این گروه ادعایی مانند محل بازداشت متهمان ارائه نداده و در این بیانیه آمده است که به دلیل اینکه تحقیقات همچنان ادامه دارد، هویت بازداشت شدگان فاش نمی‌شود. 

این خبر در حالی منتشر می‌شود که یکشنبه هفته گذشته نیز بحرین مدعی شد که عملیات تروریستی مورد حمایت ایران در این کشور را در اوائل سال جاری میلادی (۹ ماه قبل) خنثی کرده است. 

وزارت کشور بحرین ادعا کرد که این حمله با حمایت سپاه پاسداران ایران برنامه‌ریزی شده بود. 

تلویزیون دولتی عربستان نیز همزمان گزارش کرده بود که بحرین در جریان کشف و خنثی‌سازی نقشه یک «گروه شبه نظامی وابسته به ایران» برای حمله به دیپلمات‌ها و شهروندان خارجی، افرادی را دستگیر کرده است. 

البته در گزارش رسانه‌های عربی از جمله تلویزیون دولتی عربستان به زمان عملیات و دستگیری‌ها اشاره نشده بود.  

اولین سوالی که درباره خبر اخیر در ذهن خطور می‌کند اینکه چرا بحرین پس از گذشت بیش از ۹ ماه، خبر این اقدام را رسانه‌ای کرده است و به رغم گذشت این مدت طولانی که به یقین تحقیقات آن پایان یافته است و ملاحظات امنیتی در کار نیست، چرا از ارائه جزئیات و اسناد مرتبط با آن خودداری می‌کند.   

بسیاری از ناظران سیاسی معتقدند که ادعاهای دور از حقیقت حکام عربستان و بحرین در راستای جبران شکست‌های اخیر آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران انجام شده است، زیرا جمعه ۲۳ مرداد، تلاش آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران که شورای امنیت سازمان ملل در سال ۱۳۸۶ به تصویب رسانده بود، با شکست روبرو شد و هیچ یک از اعضای این شورا، جز خود آمریکا و جمهوری دومینیکن، به پیش‌نویس پیشنهادی آمریکا رای مثبت ندادند. 

تحریم تسلیحاتی ایران از سوی شورای امنیت که ۱۳ سال پیش تصویب شد، قرار است ۲۷ مهرماه امسال تمام شود، زیرا قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت پیش‌بینی کرده که این تحریم باید حداکثر پنج سال پس از پذیرش توافق هسته‌ای «برجام» با قدرت‌های جهانی، پایان یابد، اما آمریکا تمام تلاش و ظرفیت‌های خود را به کار گرفته تا این تحریم را تمدید کند.   

از ماهها قبل هرچه به زمان پایان تحریم تسلیحاتی ایران نزدیک شده‌ایم، آمریکا تلاش خود را برای تمدید آن افزایش داده است و طی این مدت با طرح ادعاهای پوچ و بی‌اساس که بیشتر در بین حکام کشورهای وابسته طرفدار داشته است، ادعا می‌کند که به دلیل حمایت تهران از گروه‌های تروریستی نباید این تحریم‌ها برداشته شود. 

ادعاهای بی‌اساس آمریکا علیه جمهوری اسلامی چیز جدیدی نیست و در حالی بیان می‌شود که واشنگتن بیشتر حمایت‌ها را از گروه‌های تروریستی در منطقه و جهان داشته است و روسای جمهوری و مقامات پیشین ایالات متحده در خاطرات خود به این موضوع اشاره کرده‌اند.  

از سوی دیگر بر اساس اعلام رسانه‌ها و مقامات کشورهای منطقه که بیشترین آسیب را از تروریست و رفتارهای خشونت بار گروه‌های افراطی دیده‌اند، کشورهای عربی همپیمان با واشنگتن و در راس آن‌ها عربستان در حمایت مالی و معنوی از گروه‌های افراطی و تروریستی نقش مهمی داشته‌اند.  

بنابر این جای تعجب نیست که عربستان و بحرین پس از شکست‌های "‌ام القرای " سیاستشان یعنی واشنگتن در مواجه با گفتمان بین‌المللی (دیپلماسی) جمهوری اسلامی ایران با طرح ادعاهای واهی درصدد جبران این شکست و حمایت از پروژه ایران هراسی آمریکا بپردازند.  

ادعاهای بی‌پایه و اساس عربستان و بحرین مبنی بر دستگیری گروهی وابسته به ایران که قصد عملیات خرابکارانه در این کشورها را داشته‌اند ۲ روز پس از اظهارات نخست‌وزیر کویت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد بیان می‌شود که خواستار آغاز گفت‌وگو میان تهران و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس برای ایجاد اعتماد متقابل به منظور شروع گفت و گو مبتنی بر احترام به حاکمیت کشورها و عدم مداخله در امور داخلی یکدیگر و رفع تنش و کاهش درگیری‌ها در منطقه شد، رسانه‌ای گردید.  

اظهارات نخست‌وزیر کویت برای دعوت ایران به گفت و گو با کشورهای حاشیه خلیج فارس و اتخاذ اقدامات جدی به منظور جلب اعتماد این کشورها در حالی بیان شد که پیش از این و در مجمع عمومی سال گذشته سازمان ملل، دکتر « حسن روحانی» رئیس جمهوری ایران اعلام کرد: بنا به مسئولیت تاریخی کشورم در حفظ امنیت، صلح، ثبات و پیشرفت در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز، همه کشورهایی را که از تحولات خلیج فارس و تنگه هرمز متأثر می‌شوند به «ائتلافِ امید» یعنی «ابتکار صلح هرمز»   (Hormoz Peace Endeavor) دعوت می‌کنم.  

به هر حال برخی از کشورهای منطقه که از استقلال سیاسی برخوردار نیستند در دام پروژه " ایران هراسی " دولتمردان آمریکا گرفتار شده‌اند و بنا به توصیه‌های کاخ سفید در زمان‌هایی که آن‌ها تعیین می‌کنند، با طرح ادعاهای بی‌اساس، مجری برنامه‌ها و توطئه‌های واشنگتن علیه مردم و کشورهای منطقه، همسایه و حتی مسلمانان دیگر کشورها می‌شوند.     

برچسب‌ها بحرین آسیای غربی تروریست عربستان سعودی ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بحرین آسیای غربی تروریست عربستان سعودی ایالات متحده آمریکا بحرین آسیای غربی تروریست عربستان سعودی ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور تسلیحاتی ایران خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۳۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل

سران اعضای سازمان همکاری اسلامی در بیانیه پانزدهمین اجلاس این سازمان که در گامبیا برگزار شد بر لزوم تحریم همه‌جانبه رژیم صهیونیستی و انجام همه تلاش‌ها و اقدامات لازم جهت به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین و مقابله با اشغالگری صهیونیست‌ها تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سازمان همکاری اسلامی در اجلاسی که در دو روز گذشته تحت عنوان «تقویت وحدت و همبستگی از طریق گفتگو برای توسعه پایدار» در «بانجول» پایتخت گامبیا برگزار شد و «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان حضور فعالی در آن داشت در بیانیه پایانی این اجلاس از 57 کشور عضو این سازمان خواست تا رژیم صهیونیستی را به دلیل جنایت‌هایی که علیه مردم فلسطین انجام می‌دهد تحریم کنند.

در بیانیه پایانی پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا که تحت عنوان اعلامیه بانجول صادر شد از کشورهای عضو این سازمان خواسته شده تا فشارهای دیپلماتیک و سیاسی و حقوقی را علیه رژیم اشغالگر افزایش دهند و این رژیم را در تمامی سطوح اقتصادی، ورزشی، فرهنگی و بین‌المللی تحریم کنند.

شرکت کنندگان در این اجلاس تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه و کشتار و آوارگی مداوم مردم فلسطین در این منطقه توسط نیروهای اشغالگر را محکوم و تاکید کردند که باید آتش بس فوری و بدون قید و شرط در اراضی فلسطینی برقرار شود و کمک‌های بشردوستانه به شکل مستمر وارد غزه گردد.

شرکت کنندگان در این اجلاس که در روزهای شنبه و یکشنبه برگزار شد خواستار اتخاذ تمامی اقدامات لازم برای حفظ هویت اسلامی قدس شریف در برابر توطئه صهیونیست‌ها برای یهودی‌سازی این مکان مقدس شدند.

آنها همچنین بر لزوم حمایت از تلاش‌ها جهت به رسمیت شناختن کشور فلسطین در جهان و عضویت کامل آن در سازمان ملل متحد و نیز حمایت از اقدامات قانونی برای مقابله با سیاست‌های اشغالگری و استعماری رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطین تاکید کردند و از جامعه جهانی خواستند تا سیاست‌های آپارتایدی که توسط رژیم اشغالگر در سرزمین‌های تاریخی فلسطین اجرا می‌شود را جرم انگاری کند و اقدامات لازم جهت پایان دادن به اشغالگری صهیونیست‌ها در فلسطین و نیز حمایت از پایداری مردم فلسطین در سرزمین خود را اتخاذ نماید.

خبرگزاری آناتولی به نقل از منابعی گزارش داد که سازمان همکاری اسلامی با اضافه کردن قطعنامه‌ای که از اعضای آن می‌خواهد در پرونده شکایت علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری مداخله کنند موافقت کرده است.

این منابع گفتند که این پیشنهاد توسط ترکیه ارائه شده و توسط اعضای سازمان همکاری اسلامی تایید شد.

در بیانیه این اجلاس همچنین آمده است که اعضایی که از تصمیمات سازمان همکاری اسلامی تبعیت نمی‌کنند با اقدامات قانونی همچون تعلیق عضویت آنها مواجه خواهند شد. همچنین کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری کنند در جنایت نسل کشی آن علیه مردم فلسطین شریک هستند.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به شعار این نشست کشورهای اسلامی گفت: پانزدهمین نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با شعار توسعه پایدار کشورهای اسلامی در پایتخت گامبیا شروع شد. علاوه بر مباحث مربوط به توسعه پایدار کشورهای اسلامی تبعاً مسئله توقف جنگ در غزه در دستور کار جدی این اجلاس قرار داشت و در نشست کارشناسان ارشد و پیش از آن وزرای خارجه در این رابطه بحث‌های زیادی در سطح سران و وزرای خارجه مطرح شد.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: ما امیدوار هستیم که حقوق ملت فلسطین مورد توجه قرار بگیرد و شرایطی فراهم بشود که بتوانیم شاهد توقف جنایت و نسل‌کشی در غزه باشیم و شرایط در غزه برای ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و جابه‌جایی ساکنان غزه به‌سمت مناطق و منازل خودشان به‌درستی فراهم بشود.

درخواست عربستان بر ایجاد گذرگاه امن برای کمک به غزهامیرعبداللهیان: توقف جنگ در دستورکار سازمان همکاری قرار داردمتن سخنرانی امیرعبداللهیان در اجلاس گامبیا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سران کشورهای بزرگ به تل‌آویو رفتند تا علیه اسلام اعلام جنگ کنند
  • اتهام لندن علیه مسکو درباره آتش‌افروزی درملک اوکراینی احمقانه است
  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • روسیه دو تبعه آمریکایی را بازداشت کرد
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • تاکید سازمان همکاری اسلامی بر لزوم تحریم همه‌جانبه اسرائیل