Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "جلیل سعیدلو"، گفت:بیمه های پایه یک مشکل دائمی برای داروخانه ها هستند گاهی شرایط بهتر می شود ولی هرگز به متن قانون عمل نمی کنند.

وی افزود: قانون می گوید که سازمان های بیمه گر باید در مدت کوتاهی مثلا 15 روز 60 درصد مبلغ را و مابقی مبلغ ، ظرف 2 ماه به داروخانه ها پرداخت شود که این اتفاق نمی افتد و در پرداخت، تاخیر مداوم وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن داروسازان ایران، اظهار کرد: سرمایه داروخانه ها بابت عملکرد سازمان های بیمه گر دائما کوچک تر می شود.

سعیدلو ضمن بیان اینکه برخی از شرکت های  بیمه ای بازرگانی هم عملکرد مناسبی نداشته اند، ادامه داد: داروسازان هرگز ازعملکرد برخی از آنها رضایتی نداشته وبسیاری از داروخانه داران همکاری خودرا با یکی از این شرکت های بیمه ای لغو کرده اند.

سعیدلو تاکید کرد:عملکرد سازمان تامین اجتماعی در دوره مدیریت جدیدبهتر شده اما در کل برای اقتصاد داروخانه قابل پیش بینی نیست که درچه بازه زمانی می تواند مطالبات خودرا دریافت کند.

دبیرانجمن داروسازان ایران گفت: دارو کالایی است که بایستی به راحتی در اختیار مردم قرارگیرد و داروخانه ها حلقه واسط این موضوع هستند که هم خدمات و هم دارو  به مردم عرضه کنند برای اینکه داروخانه ها بتوانند خدمات بهتری ارائه دهند سازمان های بیمه گر هم باید مطالبات داروخانه ها را در اولویت خود قراردهند.

وی بیان کرد: سازمان های بیمه گر باید تعهدات خودرا در مدت مقرر قانونی که در قانون مشخص شده انجام دهند تا داروخانه ها هم بتوانند خدمات بهتر و موثرتری به مردم ارائه دهند.

دبیرانجمن داروسازان ایران تعداد اعضای انجمن متبوع خود را 13 هزار داروخانه و 20 هزار نفر داروساز در سراسر کشور برشمرد.

پربیننده ترین اوضاع نماد بانکی‌ها در تابلوی امروز بورس چگونه بود؟ بیشترین رشد قیمت سهام بانکی به صادرات رسید نماد ۳ شرکت بیمه‌ای در تالار شیشه‌ای به رنگ سبز در آمد صدور کارت هوشمند برای صنعت بیمه اجتناب‌ناپذیر است بیشترین رشد قیمت سهام بیمه به کارآفرین رسید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت دارو بیمه داروخانه بیمه درمان قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت سازمان های بیمه گر داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۳۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته‌های استانی حل معضلات ثبتی فعال می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی در یکصد و دومین جلسه شورای عالی تحول و تعالی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به دستاوردهای سفر به استان خوزستان، اظهار کرد: نتایج این سفرها رضایتمندی مردم و حل معضلات ثبتی چندین ساله است.

وی بر فعال‌سازی کمیته‌های استانی حل معضلات ثبتی تاکید کرد و گفت: با فعال‌سازی کمیسیون ملی در کنار کمیته‌های حل معضلات ثبتی استان‌ها و ارائه فهرست معضلات مطرح شده در این کمیته‌ها به رؤسای کل دادگستری‌ها می‌توان از تمام ظرفیت‌های استانی از جمله نشست‌های شورای حفظ حقوق بیت‌المال و تعامل با استانداران و رؤسای کل دادگستری بهره‌مند شد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه ضمن بررسی عملکرد ۱۲۴ واحد ثبتی پایین‌تر از میانگین کشوری در حوزه حدنگاری اراضی کشاورزی و تشکیل ۷ کارگروه ویژه برای راهبری این واحدها در بازه زمانی معین در فروردین ماه سال جاری، افزود: با نتایج حاصل از بررسی عملکردی کارگروه‌ها طی این بازه زمانی چند روزه برخی واحدها جهش قابل ملاحظه‌ای داشتند و ۷۴ واحد ثبتی با عملکرد بین ۳۰ تا ۵۰ درصد نیز نیازمند تعامل و جدیت بیشتر در کار هستند.

وی با بیان اینکه صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت در اجرای قانون جهش تولید دانش‌بنیان به نام صندوق پژوهش فناوری غیردولتی استان البرز رقم خورد، تصریح کرد: در استان سمنان با وجود شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری متعدد، امید داریم صدور اسناد اعیانی در اجرای بند چ ماده ۴ قانون جهش تولید دانش‌بنیان در این استان را نیز داشته باشیم.

بابایی در انتها خطاب به مدیران کل استانی، گفت: از برگزاری جلسات غیرضروری خودداری کرده و در راستای دستیابی به اهداف متعالی سازمان ثبت گام بردارید.

صفدر کشاورز معاون املاک و کاداستر سازمان ثبت نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد ۷ کارگروه تخصصی شامل ۱۲۴ واحد ثبتی پایین‌تر میانگین کشوری در حوزه حدنگاری اراضی کشاورزی از ۹ استان، گفت: در بازه زمانی ۶ روزه تا اوایل اردیبهشت ماه عملکرد ۷ کارگروه بررسی شد.

وی در ادامه از برگزاری همایش بررسی عملکرد ۷۴ واحد ثبتی که عملکردی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد دارند، در روز ششم اردیبهشت ماه خبر داد.

هاشمی معاون توسعه فن‌آوری و خدمات الکترونیک سازمان ثبت نیز بر تعامل معاونان و مدیران کل ستادی و استانی با حوزه فناوری تاکید کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳ انتظار تعامل بیشتر با حوزه فناوری را داریم.

در پایان با ابلاغ رحمت‌اله اکرمی رئیس خزانه‌داری کل کشور، محمدکریم کشاورز به عنوان ذیحساب و مدیر کل امور مالی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور معرفی شد.

کد خبر 6088014

دیگر خبرها

  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • کمیته‌های استانی حل معضلات ثبتی فعال می‌شوند
  • داروخانه‌های تیران بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه
  • راه‌اندازی جایگاه‌های سوخت کوچک مقیاس
  • معاون سازمان غذا و دارو: عطاری‌ها حق فروش دارو یا فرآورده دارویی را ندارند
  • گزارش تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات به قوه قضائیه ارسال شد
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و پزشکان طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی
  • آغاز توزیع دفترچه‌های سپرده گذاران اتباع خارجی