Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام وحدانی نیا گفت: طرح عمل پیشگیری از سرقت‌های تعزیری و طرح ناامن سازی محل‌های خرید و فروش اموال مسروقه در راستای پیشگیری از سرقت در استان خراسان‌جنوبی تهیه شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند، حجت الاسلام «یدالله وحدانی نیا» صبح امروز  (۸ مهر) در اولین جلسه کارگروه پیشگیری از سرقت خراسان‌ جنوبی که در دادگستری برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه در حوزه سرقت‌های خرد ارتکاب جرم و فروختن اموال مسروقه  سهل شده که باید مرود توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی گفت: بخشی از سرقت‌ها از محل ساختمان‌های نیمه‌کاره بدون امکانات امنیتی است و متأسفانه نظارتی هم در بین صنف خریداران ضایعات برای جلوگیری از خرید و فروش اموال مسروقه وجود ندارد.

 

وی هشدار داد: واحدهای ضایعاتی باید نسبت به ثبت مدارک و مشخصات فروشنده اقدام کنند در غیر این صورت اموال مسروقه خریداری شده به پای آنان نوشته خواهد شد.

 

حجت الاسلام وحدانی نیا از تهیه طرح ناامن سازی محل‌های فروش اموال مسروقه و پیشگیری از سرقت‌های تعزیری در استان خبر داد و افزود: این طرح‌ها در قالب چند گام عملیاتی می شود و دادستانی و دادگستری جزو دستگاه‌هایی هستند که در رأس این طرح در نظر گرفته شده اند.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی تصریح کرد: بخشی از اجرای این طرح مربوط به حوزه شهرداری برای صدور پروانه‌های ساختمانی با پیوست امنیتی است ضمن اینکه صدور احکام قضایی در بازدارنده بودن، بحث مرخصی دادن به زندانیانی که جرم آنها سرقت است و مطلع شدن آنلاین پلیس آگاهی از مرخصی مجرمان سرقت از جمله مواردی است که در خصوص کاهش سرقت باید مورد توجه باشد.

 

وی با بیان لزوم فعال شدن طرح نگهبان محله برای پیشگیری از سرقت، عنوان کرد: ترخیص و مرخصی از زندان کسانی که سابقه چندین سرقت دارند باید با حداکثر محدودیت انجام شود.

 

استفاده از ظرفیت بسیج و ناهیان از منکر برای کاهش سرقت

« علی دادگر» معاون دادستان عمومی و انقلاب بیرجند با بیان اینکه برای پیشگیری از وقوع سرقت می توان از ظرفیت بسیج و آمران به معروف و ناهیان از منکر استفاده کرد، گفت: ۹۰ درصد سرقت‌ها توسط معتادین انجام می شود که می توان از ظرفیت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و بهزیستی و اداره کل زندان‌ها نیز برای مدیریت این مسئله استفاده کنیم.

 

دادگر  ادامه داد: برخی از اماکن مخروبه که مربوط به ادارات است به مکانی برای حضور معتادان متجاهر و  دپوی اموال مسروقه  تبدیل شده که لازم است اداره مربوطه نسبت به تخریب یا مرمت آن این مکان های مخروبه اقدام کنند.

 

وی با تاکید بر به ضرورت باز اجتماعی شدن زندانیان افزود: اگر مجرمان در زندان ها به صورت درست و دقیق باز اجتماعی شود سرقت مجدد توسط او به شدت کاهش می‌یابد.

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: ضایعاتی افزایش سرقت اموال مسروقه فروش اموال مسروقه پیشگیری از سرقت سرقت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۵۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اجرای بیش از ۶۰۰ طرح پیشگیری از سیل در این استان در انتظار تامین اعتبار است و به ۶ هزار میلیارد ریال در سالجاری نیاز دارد.

منصور شیشه فروش افزود: تقویت سفره‌های زیرزمینی، احداث سیل بند، ساماندهی رودخانه ها، آبخیزداری، بهسازی پل‌های واقع در جاده‌ها و جمع آوری و هدایت آب‌های سطحی در شهر‌ها از جمله اهداف طرح‌های پیشگیری از سیل است.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: طبق بخشنامه ها، وزارت نیرو به‌عنوان مسوول کارگروه راهبری سیل باید پیگیری لازم را برای تخصیص اعتبارات به استان انجام دهد، اما این مساله تعیین تکلیف نشده است.

او با بیان اینکه مطالعات این طرح‌ها انجام شده  افزود: با توجه به رخداد تندباد، سیلاب‌های محلی و بارش شدید در برخی مناطق استان لازم است تامین اعتبار این طرح‌ها در اولویت قرار گیرد.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: اگرچه اقدام‌های مختلفی در این زمینه انجام شده، اما همچنان برخی مناطق استان اصفهان تحت تأثیر وقوع سیل است.

او تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و آبخیزداری لازم است بطور جدی به موضوع مهار سیلاب ورود پیدا کنند.

شیشه فروش تاکید کرد: نیازمند تخصیص اعتبارات پیشگیرانه در زمان مناسب هستیم تا با اجرای این طرح‌ها یک بار برای همیشه با تهدید سیل مقابله کنیم.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: اعتبارات بیشتر با هدف بازسازی و جبران خسارت‌های سیل پرداخت می‌شود درحالیکه توجه به سیاست‌های پیشگیرانه مغفول مانده است.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: خسارت سیل خرداد سال گذشته در استان اصفهان در بخش عمرانی نیز هنوز تخصیص پیدا نکرده است.

 به گفته مسوولان در ۱۰ سال گذشته، بیش از ۱۵ مورد وقوع سیل در استان اصفهان گزارش شده است.

بر اساس پژوهش‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری، خسارت‌های سیل تا ۷۰ درصد کاهش می‌یابد و بیش از ۵۰ درصد بارش‌ها ذخیره می‌شود.

بارش‌های فروردین ماه امسال به بیش از ۶ هزار هکتار مزارع اصفهان خسارت وارد کرد.

شامگاه سه‌شنبه پنج اردیبهشت نیز شدت بارش‌های رگباری در مناطق شمال و شرق اصفهان سبب جاری شدن سیلاب، آبگرفتگی معابر، تخریب منازل مسکونی و خسارت به برخی جاده‌ها شد.

بر اساس پیش بینی هواشناسی اصفهان، بارش‌های همرفتی همراه با صاعقه و تگرگ در مناطق مختلف استان تا نیمه اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی
  • مزایده ۷ هزار چای تن خارجی بلاتکلیف
  • اسفند گذشته سرقت کاهش یافت/ سارقان عید امسال مرخصی نرفتند
  • کاهش آمار سرقت در اسفند سال گذشته
  • صدور کیفرخواست برای تعدادی از متخلفان انتخابات
  • توزیع نان کامل در ۲۵ نانوایی شیراز
  • شناسایی و دستگیری سارقان قطعات خودرو در مشهد
  • افزایش پایش تصویری مناطق جرم‌خیز اهواز
  • دستگیری سارق حرفه‌ای در مراغه