Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-04@20:44:11 GMT

فوت ۲۰۷ بیمار دیگر کووید ۱۹ در کشور

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۶۵۵۷۵

فوت ۲۰۷ بیمار دیگر کووید ۱۹ در کشور

سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: از دیروز تا امروز ۸ مهر ۱۳۹۹ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۳۶۷۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر سیما سادات لاری گفت:به این ترتیب تعداد کل مبتلایان ایرانی کرونا به ۴۵۳ هزار و ۶۳۷ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸۴۷ فرد مبتلا به کرونا بستری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰۷ بیمار مبتلا به کرونا جان باختند و مجموع قربانیان کرونا در کشوربه ۲۵ هزار و ۹۸۶ تن رسید.

خانم لاری افزود:۴۰۷۹ نفر از مبتلایان به کرونا در کشور نیز حالشان کاملاً وخیم است و در بخش‌های ویژه بیمارستان‌ها بستری هستند.
سخنگوی وزارت بهداشت در عین حال گفت: خوشبختانه تاکنون ۳۷۸ هزار و ۷۲۷ نفر از هموطنان مبتلا بهبود یافته اند.  
وی افزود: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند. استان‌های کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار هستند.

بیماری زمینه‌ای سبب تشدید علائم کرونا می‌شود

معاون وزیر بهداشت گفت: وجود بیماری‌های زمینه‌ای سبب تشدید علائم بیماری کووید ۱۹ در مبتلایان می‌شود و حدود ۵۰ درصد بستری شدگان کرونا در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کشور حداقل یک بیماری مزمن دارند.

وی افزود: تعداد موارد بستری در بخش مراقبت‌های ویژه در این گروه از بیماران بیشتر از سایر افراد است و این گروه در معرض خطر بیشتر مرگ و میر ناشی از بیماری قرار دارند. در میان مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای، مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ را در کشور دارند.

مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی پروتکل‌ها را بیشتر رعایت کنند

دکتر لاری اضافه کرد: با توجه به همه گیری ویروس کرونا در کشور، رعایت جدی‌تر و دقیق‌تر شیوه نامه‌های بهداشتی توسط افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن و به خصوص افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی اهمیت بیشتری دارد.

وی افزود: امروز ۲۹ سپتامبر و ۸ مهر مصادف با روز جهانی قلب است. روز جهانی قلب، فرصت مغتنمی برای ایجاد حساسیت و آگاهی بیشتر به منظور اصلاح شیوه‌های نامناسب زندگی و تشویق به در پیش گرفتن روش زندگی سالم‌تر است تا از این طریق از خطر بیماری‌های قلبی و عروقی تا حد امکان کاسته شود.

قلب سالم حاصل الگوی صحیح زندگی است

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: امیدواریم به منظور تحقق شعار امسال روز جهانی قلب با عنوان «با تمام وجود از سلامت قلب خود مراقبت کنید»، با رعایت توصیه‌های بهداشتی قلب سالم مانند کاهش مصرف نمک، انجام ورزش و فعالیت بدنی بیشتر، کاهش مصرف دخانیات، کاهش مصرف غذا‌های آماده (فست فود)، کنترل وزن، کاهش استرس و تمرکز بر روند درمان بیماری‌های قلبی، در جهت داشتن قلبی سالم‌تر قدم برداریم و فراموش نکنیم که داشتن قلب سالم حاصل انتخاب‌های صحیح و سالم در الگوی زندگی روزمره است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: دکتر لاری ، کرونا ، کووید 19 ، آمار

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: دکتر لاری کرونا کووید 19 آمار بیماری های قلبی و عروقی کرونا در کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۵۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ChatGPT برای ارزیابی مشکل قلبی عاقلانه نیست!

پژوهشگران «دانشگاه ایالتی واشنگتن» در یک آزمایش جدید دریافتند که ChatGPT نمی‌تواند عملکرد خوبی را در ارزیابی مشکل قلبی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، به رغم توانایی‌های گزارش‌ شده درباره ChatGPT برای قبول شدن در آزمون‌های پزشکی، یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که اتکا به این فناوری برای برخی ارزیابی‌های سلامتی مانند بررسی نیاز بیمار مبتلا به درد قفسه سینه به بستری شدن در بیمارستان عاقلانه نیست.

به نقل از میراژ نیوز، در پژوهش جدیدی که شامل هزاران وضعیت شبیه‌سازی شده از بیماران مبتلا به درد قفسه سینه است، ChatGPT نتایج متناقضی را ارائه کرد و سطوح متفاوتی را از ارزیابی خطر مشکل قلبی در داده‌های به‌دست‌آمده از بیماران نشان داد. همچنین، این سیستم هوش مصنوعی مولد نتوانست با روش‌های سنتی مطابقت داشته باشد که پزشکان از آنها برای قضاوت درباره خطر مشکل قلبی بیمار استفاده می‌کنند.

دکتر «توماس هستون»(Thomas Heston) پژوهشگر دانشکده پزشکی «دانشگاه ایالتی واشنگتن»(WSU) گفت: ChatGPT به یک شیوه ثابت عمل نمی‌کرد. با توجه به داده‌های مشابه، ChatGPT رتبه خطر پایینی را ارائه می‌دهد. دفعه بعد یک رتبه متوسط را پیش‌بینی می‌کند و گهگاه تا افزایش خطر پیش می‌رود.

هستون گفت: پژوهشگران باور دارند این مشکل احتمالا به دلیل سطح تصادفی بودن نسخه کنونی نرم‌افزار ChatGPT۴ است که به آن کمک می‌کند تا پاسخ‌هایی را برای شبیه‌سازی زبان طبیعی ارائه دهد. با وجود این، همین تصادفی بودن باعث می‌شود نرم‌افزار برای کاربردهای حوزه سلامت که به یک پاسخ منسجم نیاز دارند، به خوبی کارآیی نداشته باشد.

هستون ادامه داد: ما متوجه شدیم که تنوع زیادی وجود دارد و این تنوع در رویکرد می‌تواند خطرناک باشد. این فناوری می‌تواند برنامه سودمندی باشد اما من معتقدم که فناوری بسیار سریع‌تر از درک ما پیش می‌رود. بنابراین، بسیار مهم است که پژوهش‌های بسیاری را به ‌ویژه در موقعیت‌های بالینی پرخطر انجام دهیم.

درد قفسه سینه، یکی از شکایت‌های رایج در اورژانس است که پزشکان را ملزم می‌کند تا فوریت وضعیت بیمار را مورد ارزیابی قرار دهند. هستون گفت: برخی از موارد بسیار جدی را به راحتی می‌توان با توجه به علائم آنها شناسایی کرد اما موارد کم‌خطر ممکن است پیچیده‌تر باشند؛ به ویژه هنگام تعیین اینکه آیا بیماری باید برای بررسی بیشتر در بیمارستان بستری شود یا به خانه برود و مراقبت‌های سرپایی را دریافت کند.

متخصصان پزشکی در حال حاضر اغلب از یکی از دو معیار موسوم به TIMI و HEART برای ارزیابی خطر مشکل قلبی استفاده می‌کنند. هستون این مقیاس‌ها را به ماشین‌حساب‌هایی تشبیه کرد که متغیرهای انگشت‌شمار را مانند علائم، سابقه سلامت و سن استفاده می‌کنند. در مقابل، یک شبکه عصبی هوش مصنوعی مانند ChatGPT می‌تواند میلیاردها متغیر را به سرعت ارزیابی کند. این بدان معناست که شاید ChatGPT بتواند یک موقعیت پیچیده را سریع‌تر و دقیق‌تر تحلیل کند.

برای این پژوهش، هستون و همکارش دکتر «لارنس لوئیس»(Lawrence Lewis) پژوهشگر «دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس»(WashU) ابتدا سه مجموعه داده را از ۱۰ هزار مورد تصادفی و شبیه‌سازی‌شده ایجاد کردند. یک مجموعه داده دارای هفت متغیر مقیاس TIMI، مجموعه دوم شامل پنج متغیر مقیاس HEART و مجموعه سوم دارای ۴۴ متغیر تصادفی سلامت بود. در دو مجموعه داده اول، ChatGPT ارزیابی خطر متفاوتی را در ۴۵ تا ۴۸ درصد مواقع نسبت به امتیاز ثابت TIMI یا HEART ارائه کرد. پژوهشگران برای آخرین مجموعه داده، موارد را چهار بار اجرا کردند و دریافتند که ChatGPT اغلب با خودش موافق نیست و در ۴۴ درصد مواقع، سطوح ارزیابی متفاوتی را برای موارد مشابه ارائه می‌دهد.

به رغم یافته‌های منفی این پژوهش، هستون پتانسیل زیادی را برای هوش مصنوعی مولد در مراقبت‌های بهداشتی پیش‌بینی می‌کند. به عنوان مثال، با فرض رعایت استانداردهای حفظ حریم خصوصی، کل سوابق پزشکی را می‌توان در برنامه بارگذاری کرد و در شرایط اضطراری، پزشک می‌تواند از ChatGPT بخواهد تا سریع‌ترین حقایق را درباره یک بیمار ارائه دهد. همچنین، پزشکان برای موارد دشوار و پیچیده می‌توانند از برنامه بخواهند تا چندین تشخیص احتمالی را ارائه دهد.

هستون گفت: ChatGPT می‌تواند در ارائه دادن تشخیص افتراقی عالی باشد و این احتمالا یکی از بزرگ‌ترین نقاط قوت آن است. اگر کاملا نمی‌دانید که درباره یک بیمار چه می‌گذرد، می‌توانید از ChatGPT بخواهید تا پنج تشخیص اصلی و استدلال خود را برای هر یک از آنها ارائه دهد. بنابراین، ChatGPT می‌تواند به شما کمک کند تا درباره یک مشکل فکر کنید اما در پاسخ دادن خوب نیست.

این پژوهش در مجله «PLOS ONE» به چاپ رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • استفاده از ChatGPT برای ارزیابی مشکل قلبی عاقلانه نیست!
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید