Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@14:27:22 GMT

پیش دبستانی اجباری برای کودکان آسیب دیده شنوایی

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۶۵۹۰۶

پیش دبستانی اجباری برای کودکان آسیب دیده شنوایی

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه پیش دبستانی در دوره عادی، اختیاری است اما در دوره استثنایی اجباری است و از بدو تولد شروع می شود گفت: در حوزه دانش آموزان با آسیب شنوایی، برای کودکان تا دو سال آموزش به والدین را در دستور کار داریم. برای کودکان دو تا سه سال، آموزش والد و کودک و ۳ تا ۴ سال هم آموزش پیش دبستانی برای کودکان را دنبال می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، سید جواد حسینی درمراسمی به مناسبت هفته جهانی ناشنوایان با بیان اینکه بیش از ۲۰ هزار مدرسه پذیرا دانش اموزان آسیب دیده شنوایی را تحت پوشش قرار داده اند گفت:  ۱۰۰ مدرسه مخصوص ناشنوایان ، ۲۳ مدرسه مخصوص نابینایان و شش مدرسه شبانه روزی داریم که این شش مدرسه ۳۰۰ دانش آموز آسیب شنوایی را تحت پوشش دارد.

 
وی افزود: بسیاری از مردم نمی دانند که ما دست کم دو سه دوره بیشتر از دانش آموزان عادی، دانش آموزان با نیازهای ویژه را تحت تعلیم وتربیت می بریم. یکی از ویژگی های آموزش و پرورش استثنایی این است که آمیزه ای از ماموریت های آموزش و پرورش عادی و بهزیستی را دنبال می کند و کار توانبخشی نیز انجام  می دهد.


رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه پیش دبستانی در دوره عادی، اختیاری است اما در دوره استثنایی اجباری است و از بدو تولد شروع می شود گفت: در حوزه دانش آموزان با آسیب شنوایی، برای کودکان تا دو سال آموزش به والدین را در دستور کار داریم. برا ی کودکان دو تا سه سال، آموزش والد و کودک و ۳ تا ۴ سال هم آموزش پیش دبستانی برای کودکان را دنبال می کنیم.

حسینی ادامه داد: در دوره یک و دو پیش دبستانی، ۷۰۰  کودک در ۱۷۵ کلاس تحت پوشش هستند. در دوره پیش دبستانی و ابتدایی اولین گام ما شناسایی به موقع این دانش آموزان است. هنوز در شناسایی به موقع مشکل داریم. سنجش سلامت یکی از اهدافش شناسایی و جای دهی مناسب است و دانش آموزان شناسایی شده در دو دسته مدارس خاص و پذیرا، جای دهی می شوند که مجموعا ۱۶ هزار نفر هستند.

 
وی افزود: در مدارس خاص و استثنایی حدود ۶۰۰۰ دانش آموز در قالب ۱۳۷۳ کلاس درس و ۱۰ هزار دانش آموز در بیش از ۲۰ هزار مدرسه در قالب طرح تلفیقی تحت پوشش هستند.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پیش دبستانی بازگشایی مدارس در شرایط کرونا روز جهانی ناشنوایان هفته جهانی ناشنوایان آموزش و پرورش برای کودکان دانش آموزان پیش دبستانی تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۵۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود

به دعوت وزارت فرهنگ، آموزش و پرورش و علوم ارمنستان هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور امروز (پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت) به منظور آشنایی با روند آموزش زبان فارسی در مدارس ارمنستان، به همراه آرتور مارتیروسیان معاون وزیر فرهنگ آموزش و ورزش ارمنستان از مدرسه دولتی ۳۵ ارمنستان با حدود ۲ هزار دانش آموز به‌عنوان یکی از مدارس فعال در بخش فارسی‌آموزی دیدن کردند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانش‌آموزان فارسی‌آموز را سفیران فرهنگی دانست و گفت: گزارش و مشاهدات در زمینه دانش‌آموزان فارسی‌آموز این مدرسه حاکی است که مردم ارمنستان با مردم ایران روابط دیرینه فرهنگی دارند و به‌عنوان دوست و برادر در کنار یکدیگر هستند.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور افزود: در زمینه تقویت آموزش زبان فارسی در ارمنستان تلاش می‌کنیم و از وزارت علوم و فرهنگ ارمنستان به دلیل ایجاد فضای مناسب آموزشی برای فارسی‌آموزان تقدیر کرد.

وی ابراز امیدواری کرد در پی فرصتی که برای فارسی‌آموزان ارمنستان ایجاد شده، در آینده شاهد توسعه روابط دو کشور و گسترش فرهنگ ارمنستان و ایران باشیم.

مارتیروسیان، معاون وزیر فرهنگ ارمنستان با تشکر از رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور به دلیل بازدید از مدرسه ۳۵ گفت: زبان فارسی از زبان‌های مورد علاقه مردم ارمنستان است و در وزارت علوم تلاش خواهیم کرد موانع موجود در زمینه فارسی‌آموزی برطرف شود و از هیچ تلاشی برای تقویت آموزش زبان فارسی فروگذار نمی‌کنیم.

مدیر مدرسه ۳۵ هم از حضور ایمانی‌پور و همراهان وی در این مدرسه ابراز خرسندی کرد و گفت: این دیدار به‌طور قطع موجب تقویت روابط و ایجاد شوق و انگیزه در دانش‌آموزان فارسی‌آموز ارمنستان به‌ویژه این مدرسه می‌شود.

وی با تشکر از جمهوری اسلامی ایران و سفارت و رایزنی فرهنگی ایران در ارمنستان برای حمایت از آموزش زبان فارسی، خاطرنشان‌کرد: کلاس آموزش زبان فارسی به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران تجهیز شده و کتاب‌های آموزشی امسال برای دانش‌آموزان به دست مدارس رسیده است.

مدیر مدرسه ۳۵ ابراز امیدواری کرد که در روند آموزش زبان فارسی در زمینه کمی و کیفی ارتقای چشمگیر ایجاد شود.

مدرسه ۳۵ در منطقه «اربونی» با یک‌هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، یکی از مدارس فعال ارمنستان در حوزه آموزش زبان فارسی است که ۳۵۰ دانش‌آموز آن در مقاطع پنجم تا نهم زبان فارسی را به‌عنوان زبان رسمی فرا می‌گیرند.

برپایه این گزارش، حجت‌الاسلام ایمانی‌پور با اجرای برنامه‌های فرهنگی توسط دانش‌آموزان مورد استقبال قرار گرفت، سپس سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و سرود ملی ارمنستان توسط دانش‌آموزان این مدرسه اجرا شد.

اجرای نمایش آثار سعدی به‌ویژه حکایت‌های گلستان سعدی توسط ۲ نفر از دانش‌آموزان مدرسه ۳۵ از دیگر برنامه‌های این بازدید بود.

تومانیان یکی از نویسندگان ارمنستان نیز یکی از حکایت‌های گلستان سعدی را نمایش‌نامه‌خوانی کرد که به‌ویژه شعرخوانی او مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان