Web Analytics Made Easy - Statcounter

"پاناسه" عنوان جشنواره‌ای است که سال گذشته فراخوان آن منتشر شد و در این مسابقات دانشجویانی که پایان‌نامه خود را در یکی از مقاطع تحصیلی دفاع کرده‌اند، آن را در یک فیلم ۳ دقیقه‌ای منتشر می‌کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ زمستان سال گذشته بود که فراخوان جشنواره و مسابقه‌ای برای دانشجویان منتشر شد؛ مسابقه‌ای برای معرفی و کاربردی کردن پایان‌نامه‌های دانشجویی با عنوان «پاناسه» که در این مسابقه دانشجویانی که پایان‌نامه خود را در یکی از مقاطع تحصیلی دفاع کرده‌اند، آن را در یک فیلم سه دقیقه‌ای ارائه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جشنواره به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری توسط صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در حال برگزاری است.

پرویز کرمی؛ رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری درباره برگزاری این رویداد گفت: «پاناسه» رویدادی ترویج‌گر و فرهنگساز است که جامعه را از اهمیت پایان‌نامه‌ها و دستاوردهای علمی آگاه می‌کند و در آن دانشجویان، یافته‌های علمی خود را با زبانی ساده بیان می‌کنند تا همگان در جریان آن قرار گیرند؛ برگزاری این جشنواره را باید گامی دیگر برای ترویج اقتصاد دانش‌بنیان در جامعه بدانیم، زیرا برابر اعلام وزارت علوم سالانه حدود 800 هزار پایان نامه در کشور ارائه می‌شود که معادل یک درصد جمعیت کشور است و این در حالی است که در کشور‌های توسعه یافته، تعداد پایان‌نامه‌ها کمتر از نیم درصد جمعیت آن‌ها را شامل می‌شود و این یعنی، تعداد تحقیقات دانشجویی انجام شده در ایران حداقل 2 برابر کشور‌های پیشرفته است.

توانمندسازی پژوهشگران جوان برای ارائه پژوهش

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری درباره دستاوردهای این جشنواره و مسابقه گفت: «پاناسه» به دنبال این است که بخشی از پژوهش‌های انجام شده توسط دانشجویان، قابل عرضه به جامعه بشود که البته در این رویداد، توانمندسازی پژوهشگران جوان برای استفاده بهینه از فرصت ارائه پژوهش نیز مدنظر قرار گرفته است.

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی با اشاره به اینکه آشنایی شرکت‌های دانش‌بنیان، سازمان‌ها، نهادها و عموم مردم با جذابیت‌های فعالیت‌های پژوهشی و اتفاقات پژوهشی در حال انجام نیز با برگزاری این رویداد رخ می‌دهد، بیان کرد: تاکنون 650 دانشجو برای حضور در این رویداد ثبت‌نام کرده‌اند و از این تعداد 150 نفر پس از ارزیابی به مرحله بعد راه می‌یابند و در نهایت نیز از آنها 30 برگزیده انتخاب و حمایت می‌شوند؛ داوری‌ها نیز به صورت جمع‌سپاری توسط 1400 داور انجام شد که محدودیتی نیز برای حوزه‌های ارسالی وجود ندارد و حوزه‌هایی مانند مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و پزشکی بیشترین درخواست را داشتند.

 سرمایه‌گذاری روی پایان‌نامه‌های دانشجویی

 کرمی به حمایت از پایان‌نامه‌ها در قالب برگزاری این رویداد اشاره کرد و افزود: البته 100 دانشگاه کشور در این رویداد شرکت کردند که در مرحله رقابت، از برترین‌های این مسابقه با دعوت از بخش خصوصی و سرمایه گذاران خطرپذیر، زمینه برای معرفی و سرمایه‌گذاری روی پایان‌نامه‌ها فراهم شده است تا از مرحله پژوهش وارد ساخت و تولید شوند.

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در ادامه تصریح کرد: جشنواره و مسابقه «پاناسه» این شرایط را فراهم می‌کند تا عموم مردم با دستاوردهای علمی که در دانشگاه‌ها انجام می‌شود آشنا شوند؛ تا امروز تعداد زیادی پایان‌نامه تولید شده است که هیچ اطلاعاتی از آنها در دسترس نیست، در صورتی که شاید آنها برای تبدیل شدن به محصولی فناورانه قابلیت داشته باشند.

کرمی با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، عنوان کرد: کاربردی‌سازی موضوعات پایان‌نامه و رساله‌های دکتری در کشور، آگاه‌سازی عمومی در جامعه نسبت به علوم مختلف، نیاز و جهت‌دهی موضوعات پژوهشی در پایان‌نامه‌ها، اجرایی و تجاری‌سازی پایان‌نامه‌های دانشجویی و حمایت از پایان‌نامه‌های کاربردی از اهداف برگزاری این جشنواره است که هریک به نوعی زمینه‌ساز توسعه اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان در کشور است.

براساس این گزارش، جشنواره ملی «پاناسه» در سه مرحله مجازی، بومی و کشوری در حال برگزاری است؛ در مرحله مجازی هر شرکت‌کننده، ویدیویی حداکثر سه دقیقه‌ای در ارتباط با پایان‌نامه خود ضبط و در سامانه این رویداد بارگذاری می‌کند و بعد از آن با انتخاب داوران، برگزیدگان به مرحله بومی راه می‌یابند؛ در این مرحله شرکت‌کنندگان در یکی از 5 بوم تهران، مشهد، اصفهان، شیراز و تبریز حضور یافته و پایان نامه را برای داوران ارائه می‌دهند.

برگزیدگان به مرحله کشوری رفته و در نهایت برگزیدگان نهایی مشخص می‌شوند. این رویداد باعث آگاهی جامعه از اهمیت دستاورد‌های علمی فناورانه می‌شود و کمک می‌کند دانشجویان، بیشتر به نقش فعالیت‌های علمی کاربردی در آینده کشور فکر کنند و در نتیجه در انتخاب موضوع و نیاز جامعه، اشراف بیشتری داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پایان نامه علمی و فناوری پایان نامه ها معاونت علمی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۶۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود

عسل عظیمیان، رئیس مرکز تحقیقات حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی بین این واحد دانشگاهی و دادگستری شهرستان شاهرود خبر داد‌، اظهار کرد: هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه تقویت و توسعه همکاری این مرکز و دادگستری شاهرود در زمینه به‌کارگیری دانش فنی و فناوری روزآمد در اجرای طرح‌های پژوهشی مطالعاتی، توسعه‌ای، کاربردی، مشاوره‌ای و آموزشی در موضوعات مرتبط با نیاز‌های طرفین و استفاده از توانمندی‌های تخصصی و نیروی انسانی و اطلاع‌رسانی با استفاده از همه امکانات طرفین است.

وی افزود: همکاری در انجام پروژه‌های تحقیقاتی با رعایت ضوابط و دستورالعمل‌های تحقیقاتی قوه قضائیه، تمرکز بر پیشگیری از وقوع جرم و کاهش تعداد پرونده‌های وارد شده به دادگاه‌ها، ایجاد زمینه‌های مناسب برای بهره‌گیری از توانمندی‌ها و خدمات پژوهشی طرفین، برگزاری جلسات، دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با توجه به نیاز طرفین از دیگر مفاد همکاری‌های طرفین است.

رئیس مرکز تحقیقات حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دیگر مفاد این تفاهم‌نامه را پیش‌بینی مرکز تحقیقات حقوقی به مصابه دفتر ارتباطی دادگستری شهرستان شاهرود در دانشگاه به‌منظور تسهیل ارتباط با استادان، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه با همکاری و مساعدت کارکنان واحد پژوهش و فناوری دانشگاه و یا کارکنان باشگاه پژوهشگران جوان مستقر در دانشگاه در راستای ارتقای کمی و کیفی پژوهش‌ها و همکاری‌های پژوهشی عنوان کرد.

عظیمیان بیان کرد: برگزاری نشست‌های علمی مشترک برای انتقال تجربیات و نیاز‌های دادگستری شهرستان به دانشگاه و برعکس و نیز ارائه برنامه توسعه فناوری و مشاوره علمی و پژوهشی برای طرح‌های مطالعاتی و تحقیقاتی دادگستری شهرستان شاهرود حسب مورد ازجمله مفادی است که مورد توافق طرفین قرار گرفت.

وی گفت: با توجه به رسالت و جایگاه دانشگاه و فراهم بودن امکان دسترسی به به‌روزترین فناوری و دانش‌های فنی، دانشگاه تلاش می‌کند فناوری‌های مورد نیاز دادگستری را از طریق هماهنگی و همکاری‌های دوجانبه در اختیار آن دستگاه قرار دهد.

رئیس مرکز تحقیقات حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود یکی از اهداف مهم را معرفی و ارائه طرح‌ها و اختراعات مرتبط با دانشجویان در مقاطع مختلف به‌منظور استفاده و برخورداری از حمایت‌ها و تشویق‌های مادی و معنوی دادگستری شهرستان شاهرود دانست و مطرح کرد: برنامه‌ریزی و برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های مشترک به‌منظور افزایش بهره‌وری، کارایی و اثربخشی کارکنان حوزه قضایی شهرستان شاهرود در مقاطع مختلف یکی از اقسام مهم تفاهم‌نامه مذکور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان
  • برگزاری دومین رویداد جمعیت در پایان اردیبهشت
  • رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم
  • خبر‌هایی از برگزاری جشنواره خیریه غذا در بیمارستان کوثر سمنان
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • برگزاری رویداد فرهنگی سازمان همکاری اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی
  • برگزاری 12 ویژه برنامه به مناسبت هفته فرهنگی اصفهان در منطقه 2
  • برگزاری دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان