Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از فعالان محیط زیست در نامه‌ای به نماینده مردم شازند در مجلس، نسبت به احداث پتروشیمی الوند در شهرستان شازند هشدار دادند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش حوزه حوزه محیط زیست خبرگزاری تسنیم؛ جمعی از فعالان و تشکل‌های محیط زیستی در نامه‌ای به محمود احمدی‌بیغش، نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی در نسبت به اثرات زیست‌محیطی احداث پالایشگاه الوند در شهرستان شازند هشدار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل این نامه به شرح زیر است:

با سلام و احترام

همانگونه که مستحضر هستید، راه‌اندازی و توسعه صنایع جدید در استان مستلزم تهیه طرح ارزیابی و تأیید آن در کمیته ارزیابی استان می‌باشد؛ این در حالیست که پتروشیمی الوند در سال 97 قبل از هرگونه بررسی در کارگروه ارزیابی محیط زیست استان وارد فاز اجرایی شد که پیگیری تشکل‌های محیط زیست در سطح استان( نامه شماره 008/الف/97/ مورخ 97/6/26) پروژه متوقف شد و بعد از تهیه طرح ارزیابی محیط زیست در جلسه کارگروه ارزیابی استان مورد بررسی قرار گرفت که مکان فعلی صنعت به دلیل آلاینده و آب‌بَر بودن و همچنین کاهش ظرفیت و توان اکولوژیک دشت شازند(به خاطر وجود صنایع مادر مثل پالایشگاه، پتروشیمی، نیروگاه و ..)، مورد مخالفت اعضای کارگروه قرار گرفت.

حال شاهد آن هستیم که این صنعت ماهیتا آلاینده قبل از دریافت مجوز ارزیابی محیط زیستی، مجوز فعالیت آن توسط هیئت محترم وزیران در 5 کیلومتری شهر شازند به بهانه اشتغال و بدون در نظر گرفتن سلامت مردم و توان اکولوژیک منطقه صادر شده است. لذا از حضرتعالی درخواست دارد به عنوان نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی و در راستای احیای حقوق مردم شهرستان به ویژه در حوزه محیط زیست و سلامت مانع از صدور مجوز فعالیت این صنعت آلاینده در شهرستان شازند باشید.

پیشاپیش از حسن توجه حضرتعالی کمال تشکر را داریم.

تخلف دولت در پرداخت نکردن اعتبارات کاهش آلایندگی هوا محرز استسالم شدن هوای تهران بعد از 4 روز / احتمال افزایش موقتی آلایندگی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عوارض آلایندگی محیط زیست بحران های محیط زیست نمایندگان مجلس مجلس عوارض آلایندگی محیط زیست بحران های محیط زیست نمایندگان مجلس مجلس محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۷۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، منصور الوند فر افزود: هزارو ۱۰۰ کیلومتر راه عشایری در شهرستان گچساران وجود دارد که ۹۰ درصد آن معادل۹۹۰ کیلومتر در بارندگی های سیا آسای روز گذشته دچار خسارات شده و نیاز به بازگشایی دارند. رئیس اداره امور عشایر گچساران ادامه داد: این راه‌ها در مناطق دریلا، باباکلان، آبگندی، چهار تنگ، هلیگان، کوه گود گل، خشاب، کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی واقع شده بودند. الوند فر بیان کرد: بر اثر بارندگی سیل آسای روز گذشته ۷۰ درصد از ابنیه های پل ها و فنی مناطق عشایری و خطوط لوله انتقال آب در مناطق عشایری این شهرستان دچار خسارت شدند. وی گفت: ترمیم و باز گشایی یکهزارو ۱۰۰ کیلومتر جاده خاکی عشایری این شهرستان که در بارندگی های بهاره مسدود شده بود امسال انجام، که متاسفانه بر اثر بارندگی شب گذشته قسمتی از آنها دچار خسارت شد. رئیس اداره امور عشایر گچساران با اشاره به اینکه برای بازگشایی این میزان راه عشایری بیش از ۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است افزود: انتظار می رود بنیاد مسکن و شرکت نفت برای بازگشایی جاده های عشایری همکاری لازم را با این اداره داشته باشند. الوند اضافه کرد: ۲ هزار خانوار عشایری با جمعیتی بیش از ۱۲ هزار نفر در مناطق عشایری این شهرستان از جمله دریلا، باباکلان، هلیگان کمر زرد، تنگ دالین، گچ عوض، گچ ترابعلی و سدخاکی سکونت دارند. وی ادامه داد: این در حالی است که از این تعداد جمعیت عشایری ۹۰ درصد آنها تاکنون به مناطق قشلاقی کوچ کردند و تنها ۱۰ درصد قشر مولد در شهرستان ساکن هستند. تخریب چادرهای عشایر گچساران بر اثر بارندگی/ راه دسترسی برای امداد رسانی به عشایر به سختی انجام می شود وی با بیان اینکه راه دسترسی به عشایر گچساران برای امداد رسانی به سختی انجام می شود گفت: بر اثر بارش های سیل آسای روز گذشته چادرهای عشایری مستقردر شهرستان گچساران خسارت دیدند. الوند فر ابراز کرد: بارش شدید باران شب گذشته باعث آبگرفتگی چادرهای عشایری در مناطق و تلف شدن تعدادی از دام های آن ها شده است. مناطق قشلاقی شهرستان گچساران سالانه محل استقرار و سکونت حدود دو هزار خانوار عشایر کوچرو از مناطق سردسیری استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان است. عشایر گچساران ۴۰۰ هزار راس دام را پرورش می دهند. عشایر این شهرستان شامل طوایف بویراحمد علیا و سفلی، ترک های قشقایی و دره شوری در مناطقی مانند دریلا، آبگندی و کلاغ نشین سکونت دارند. این قشر مولد سالانه ۲ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز ، ۶ هزار و ۴۸۰ تن انواع فرآورده‌های لبنی، ۱۵۰ تن پشم و ۲۵ تن گوشت سفید تولید می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • شکارچی غیرمجاز در سبزوار قبل از شکار دستگیر شد
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در دورود
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران