Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@02:05:12 GMT

هیچ کشتی ایرانی توقیفی در بنادر دنیا نداریم

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۶۷۷۸۲

هیچ کشتی ایرانی توقیفی در بنادر دنیا نداریم

خبرگزاری تسنیم: محمد راستاد در حاشیه مراسم روز جهانی دریانوردی اظهار کرد: برای این که بنادر ما قابلیت پذیرش کشتی‌های نسل جدید را داشته باشند، از نظر عمق و کانال‌های دسترسی دریایی و همچنین ظرفیت زیرساخت‌ها باید توانمندی بنادر افزایش پیدا کند، به همین خاطر و در این زمینه پایانه کانتینری بندر شهید رجایی در فاز سوم برای پذیرش کشتی‌های نسل جدید در حال ارتقاست تا قابلیت پذیرش کشتی‌های نسل جدید کانتینری را دارا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که "به‌دنبال جانمایی هستیم تا بنادر با قابلیت صرفاً ورود ناوگان نسل جدید احداث شوند"، گفت: در این خصوص عمده تمرکزمان در سواحل مکران است. مطالعات در این زمینه انجام شده است و بندری با قابلیت پذیرش کشتی با سایز بزرگ در مکران احداث خواهد شد.

وی با بیان‌ این‌که دبیرخانه سواحل مکران تشکیل و به وزارت راه و شهرسازی منتقل شده است، تصریح کرد: عمده اتکای کشور به ناوگان، متعلق به کشتیرانی‌های ایرانی است و در کالای اساسی محدودیتی نیست، ضمن آنکه امکان پذیرش کشتی‌های خارجی وجود داشته و پذیرش می‌شوند، در همین زمینه سفرهای دریایی بین بنادر و جزایر فراهم است و پروتکل‌های بخش دریایی اجرا می‌شود.

راستاد در پاسخ به سؤالی مبنی بر آخرین وضعیت قرارداد شرکت هندی در بندر چابهار و زمان تبدیل قرارداد موقت به قرارداد اصلی اظهار داشت: مشکلی برای انعقاد قرارداد وجود داشت که در حال جمع‌بندی موارد هستیم که انتظار می‌رود تا پایان امسال از قرارداد موقت به قرارداد اصلی تبدیل شود. بخشی از تجهیزات شرکت هندی در بندر چابهار تا پایان سال وارد می‌شود.

وی درباره کالاهای رسوب‌شده در بنادر گفت: کالاهای در بنادر در زمان حاضر شامل کالاهای رسوبی و موجودی است که 7 میلیون تن کالا در بنادر وجود دارد که نیمی از آن کالای اساسی و نیمی دیگر یعنی 3.5 میلیون تن کالای غیراساسی است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی همچنین گفت: همچنین یک‌میلیون تن کالای کانتینری در بنادر موجود است و بخش محدودی کالای رسوب‌شده داریم، در این زمینه تصمیماتی اتخاذ شده است که انتظار داریم به‌واسطه تصمیمات روند خروج کالا از بنادر تسریع شود.

راستاد ادامه داد: عوامل متعددی در ماندگاری بیش از حد کالا در بنادر مؤثر است که بخشی از اراده صاحبان کالا خارج است. کالا نباید از مدت مجاز ماندگاری در بنادر فراتر رود که اگر این گونه شود، متروکه می‌شود، اما تصمیم‌گیری‌ها ناظر بر اجرای مرتبط با خروج کالا است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در پاسخ به سؤالی مبنی بر توقیف فنی و ایمنی کشتی‌های ایرانی در بنادر دنیا گفت: ما هیچ کشتی توقیف‌شده از نظر فنی و ایمنی در بنادر دنیا نداریم، ضمن آنکه باید یادآور شوم، اگر توقیفی به‌دلیل فنی یا ایمنی صورت بگیرد هیچ ارتباطی با موضوعات سیاسی ندارد. کشتی‌هایی وارد بنادر می‌شوند و اگر برخی استانداردها را نداشته باشند، مشمول توقیفات فنی و ایمنی تا رفع این مشکلات هستند و تا زمانی که این مشکلات رفع نشود خارج نمی‌شوند.

وی تأکید کرد: ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بخش دولتی و خصوصی در فهرست سفید رعایت مقررات فنی کشتیرانی قرار دارد و خوشنام است.

منبع: فردا

کلیدواژه: کشتی ایرانی توقیفی بنادر پذیرش کشتی نسل جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۷۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان

عبدالرضا روشنی مدیرکل تأمین اجتماعی خوزستان با اشاره به اینکه بر اساس ماده یک قانون این سازمان، توسعه و گسترش پوشش‌های بیمه‌ای به اقشار مختلف با اولویت گروه‌های فاقد بیمه، با هدف استقرار عدالت اجتماعی و ایجاد آرامش خاطر و امنیت روانی افراد جامعه مأموریت اصلی این مجموعه تلقی می‌گردد، گفت: در همین راستا از سال ۱۴۰۱ طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی به اجرا درآمده است و از استقبال خوبی برخوردار بوده و در سال جدید نیز با جدیت دنبال خواهد شد.

او با بیان اینکه تمامی صاحبان حرف و مشاغل آزاد، دارندگان سوابق بیمه‌ای از گذشته که در حال حاضر به هر دلیل دارای ارتباط بیمه‌ای نیستند، زنان خانه‌دار و دختران بالای ۱۸ سال و تمامی دانشجویان می‌توانند در قالب انعقاد قرارداد‌های اختیاری و مشاغل آزاد تحت پوشش این سازمان قرار گیرند، می گوید: عدم نیاز به مراجعه حضوری و انتخابی بودن نرخ بیمه و سطح دستمزدی از ویژگی‌های این قرارداد‌ها می‌باشد.

روشنی ادامه داد: قرارداد‌های گروه مشاغل آزاد و زنان خانه دار در سه نرخ با امکان بهره مندی از دو درصد سهم دولت منعقد شده و مخاطبان میتوانند با انتخاب دامنه تعهدات مورد انتظار خود با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان به نشانی es.tamin.ir نسبت به ثبت قرارداد با امکان پرداخت آنلاین حق بیمه اقدام نمایند.

مدیر کل تأمین اجتماعی خوزستان گفت: نرخ حق بیمه اختیاری نیز ۲۷ درصد و مبنای پایه آن ۱/۲ برابر حداقل دستمزد سال می‌باشد.

در حال حاضر ۱۲۰ هزار نفر بیمه شده در گروه‌های حرف و مشاغل آزاد و اختیاری در سطح استان خوزستان تحت پوشش می‌باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • مهدی طارمی و اینتر: هی‌یر وی گووووووووو!‏
  • دیدار نمایندگان روسیه، پاکستان و فیلیپین با خدمه‌های کشتی توقیفی
  • دیدار نمایندگان روسیه، پاکستان و فلیپین با خدمه‌های خود در کشتی‌ توقیفی MCS Arie
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا طی فروردین‌ماه در بنادر
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا در بنادر/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا