Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی اداره آبفای خواف، به گفته مدیر امور آب و فاضلاب خواف برای تأمین پایدار آب آشامیدنی روستاهای خلط آباد، گرازی، هزارخوشه و حفیظ آباد 15 میلیارد ریال هزینه می‌شود.

جواد سالاری افزود: 80 درصد عملیات آبرسانی به روستای خلط آباد اجرا و 90 درصد کار آبرسانی به روستای گرازی انجام شده است و عملیات لوله‌گذاری خط انتقال به روستاهای حفیظ آباد و هزار خوشه هم به‌زودی شروع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: در اجرای این پروژه نسبت به لوله‌گذاری 5 کیلومترخط انتقال روستایی اقدام می‌شود.

مدیر امور آب و فاضلاب خواف از کمک بنیاد خیریه ابراهیمی برای رفع مشکل آب شرب روستاها قدردانی کرد.

انتهای پیام/ 70051

منبع: فارس

کلیدواژه: آب شرب پایدار خواف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۸۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود

ایسنا/کردستان به گفته استاندار کردستان، با سرمایه گذاری هزینه گندم در بانک‌های بیجار، میزان اعتبارات افزایش می‌یابد، بر همین اساس ضروری است که سرمایه گذاری در بخش گندم در بیجار باید به یک فرهنگ اقتصادی تبدیل شود.

اسماعیل زارعی کوشا امروز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت) طی ششمین سفر استانی خود در سال جاری و در میز خدمت مردم روستای خسروآباد در شهرستان بیجار گفت: شهرستان بیجار قطب تولید گندم دیم در کشور است و این شهرستان در سال گذشته سه درصد تولید گندم کل کشور را برعهده داشته است.

وی اظهار کرد که رفع مشکلات مردم در اولویت دولت قرار دارد و در این راستا همه تلاش خود را به کار گرفته است و حضور همه مسئولان و مدیران استانی و شهرستانی در میز خدمت امروز در خسرو آباد گواه این ادعا است.

‌ زارعی کوشا با بیان اینکه شهرستان بیجار قطب تولید گندم دیم در کشور است، افزود: یکی از موضوعات مهمی که امروز طی سفر به شهرستان بیجار بررسی می‌شود، بحث گندم و رفع مشکلات کشاورزان است.

استاندار کردستان با اشاره به اهمیت افزایش قیمت خرید گندم در دولت سیزدهم  عنوان کرد که با افزایش درآمد تولید گندم و سرمایه گذاری در این زمینه علاوه بر تامین هزینه‌های سال بعد، بخشی از مشکلات اقتصادی منطقه نیز رفع می‌شود.

به گفته زارعی کوشا با سرمایه گذاری هزینه گندم در بانک‌های بیجار میزان اعتبارات افزایش می‌یابد، بر همین اساس ضروری است که سرمایه گذاری در بخش گندم در بیجار باید به یک فرهنگ اقتصادی تبدیل شود.

زیرساخت های بیجار در حال ارتقا است

وی با اعلام اینکه ارتقاء زیر ساخت‌های لازم در شهرستان بیجار به ویژه در روستاهای این منطقه در حال انجام است و میانگین راه روستایی اسفالته ۸۴ درصد است، گفت: میانگین شاخص آسفالت را روستایی در استان کردستان از ابتدای دولت سیزدهم به ۷۴ درصد رسیده است.

زارعی کوشا به آسفالت راه‌های روستایی بیجار اشاره و عنوان کرد: شاخص آسفالت راه روستایی بیجار ۸۹.۵ درصد است و شاخص آسفالت راه‌های روستایی در بیجار از میانگین استانی بالاتر است.

وی از اجرای طرح هادی در ۵۷ روستای شهرستان بیجار خبر داد و اعلام کرد که در ۲۵ روستای دیگر طرح هادی در حال انجام است.

به گفته کوشا، در حوزه مقاوم سازی مسکن بیش از ۶ هزار واحد مقاوم سازی شده  که از این تعداد، مقاوم سازی دو هزار و ۲۰۰ واحد در این دولت صورت گرفته است.

استاندار کردستان گفت: پوشش تلفن همراه در ۲۴۷ روستای شهرستان بیجار وجود دارد که شاخص استان ۹۶ درصد است و روستاهای دارای شبکه ملی ۱۴۳ روستا هستند.

وی از ارتقای روستای خسروآباد به اینترنت ۴ جی خبر داد و یادآور شد: تجهیزات ۴ جی و پوشش اینترنت در روستای خسرو آباد خریداری شده و تا هفته آینده راه اندازی می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آب شرب ۲۱۰ روستای آذربایجان شرقی تامین می شود
  • آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف
  • اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی روستای برآباد خواف وارد فاز عملیاتی شد
  • سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود
  • بیش از یک هزار خانوار روستایی شاهین‌دژ از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند ‌
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه