Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در خصوص گمانه‌زنی مطرح شده مبنی بر حضور در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ گفت: نیتی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ندارم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  موج رسا; سورنا ستاری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان زنجان با اشاره به اینکه در سطح کشور در حوزه تولید واکسن اتفاقات بسیار خوبی افتاده است اظهار کرد: با حضور رئیس جمهور شاهد افتتاح تولید چند واکسن‌ها بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در حوزه تولید واکسن‌های انسانی شرکت‌های خوبی را داریم که در این حوزه فعالیت دارند.

ستاری با تاکید براینکه تمام تلاش ما این است که رقم قابل توجهی از واکسن‌های آنفولانزا را توسط یکی از شرکت‌ها تولید کرده و وارد بازار کنیم بیان کرد: در مورد واکسن کرونا نیز ۶ تا ۷ مجموعه به صورت جدی فعال هستند که نتایج فعالیت آنها قاعدتا باید از طرف وزارت بهداشت اعلام شود.

وی در مورد بازگشت نخبگان عنوان کرد: در دو سال گذشته بیش از یک هزار و ۸۰۰ نفر از نخبگان به کشور بازگشتند و روند برگشت نخبگان بعد از بیماری کرونا افزایش داشته که در مرداد ماه امسال تعداد بازگشت نخبگان نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو برابر شده است. معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیشتر این نخبگان در شرکت‌های دانش بنیان مشغول بکار می‌شوند ابراز کرد: بیش از یک سوم این افراد نخبه علاوه بر اینکه عضو هئیت علمی دانشگاه‌ها می‌شوند در حوزه شرکت‌های دانش بنیان نیز فعالیت می‌کنند. وی در خصوص تولید داروی کرونا خاطر نشان کرد: دارویی که درمان قطعی کرونا باشد را هنوز نتوانستیم تولید کنیم اما بسیاری از داروهایی که در درمان این بیماری موثر هستند در داخل کشور تولید می‌شود.

ستاری در ادامه با تاکید براینکه برای شرکت‌های دانش بنیانی که در اثر بیماری کرونا آسیب دیدند تسهیلاتی از صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است افزود: در شرایط کرونا خیلی از شرکت‌های دانش بنیانی که در حوزه‌های اینترنتی فعالیت داشتند رشد چندین برابری داشته اما در برابر آن شرکت‌هایی هم که در حوزه گردشگری و حمل و نقل فعالیت می‌کردند اتفاق خوبی برای آنها نیفتاد به همین دلیل برای این شرکت‌ها تسهیلاتی در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه حل مشکلات زیر ساختی پارک علمی و فناوری استان از وظیفه دولت است ابراز کرد: در سطح کشور ۵ هزارو ۳۰۰ شرکت دانش بنیان داریم که میزان فروش این شرکت‌ها امسال ۱۲۰ هزار میلیارد تومان بود و در حال حاصر نیز ۴۱ شرکت دانش بنیان در تابلو بورس فعال هستند که ارزش گذاری آنها حدود بالای ۲۵۰ میلیارد تومان است. معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در مورد تامین مکان مورد نیاز برای استقرار شرکت‌های پارک علم و فناوری استان زنجان بیان کرد: حل این مشکل به همت مسئولان استانی برمیگردد و ما می‌توانیم کمک‌های مالی مورد نیاز را تامین کنیم.

وی با اشاره به اینکه امروز تصمیمات مهمی برای استان گرفته شد افزود: حل مشکلات شرکت‌های دانش بنیان نیازمند این است که همه مدیران عزیز استانی کمک کنند.

ستاری با تاکید براینکه خوشبختانه در چند سال گذشته ما با کاهش مهاجرت نخبگان را از کشور داشتیم عنوان کرد: کسی فرار مغزها را نفی نمی‌کند این موضوع وجود دارد اما آمار و ارقامی که در این خصوص ارائه می‌شود آمارهای بزرگ نمایی شده است. وی در پاسخ به سوال خبرنگار موج رسا در خصوص حضورشان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ افزود: ما اهل این سیاسی کاریها نیستیم و چنین نیتی نداریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان علمی و فناوری رئیس جمهور شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۹۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • پرتاب حدادی به صندلی ریاست/ من تنها، شما همه!
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • حضور چشمگیر در مرحله دوم انتخابات پشتوانه‌ای برای نماینده است
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌